![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Matei 27,25. Iar tot poporul a răspuns și a zis: Sângele Lui asupra noastră și asupra copiilor noștri! |
|
|||
|
|||
![]()
tataie...daca eu sunt javra antisemita afla ca si multi evreiI din anglia
![]() pai matale daca zici ca ai plecat la 16 ani din romania ,inseamna ca ai participat la toate razboaiele din 1967 din 1973...in care ati omorat mii de oameni ca sa vii acuma sa ne trambitezi noua aici marile realizari ale Israelului? in Ierusalim unde locuiesti matale nici nu s-a uscat sangele arabilor si crestinilor care i-ati masacrat ca sa locuiesti acum acolo daca tot ai intrat de acest forum spune ADEVARUL in totalitate lui daca Antonescu a omorat familii de evrei..voi ati omorat mii de familii de palestinieni ca sa le luati casele si sa va faceti voi colonii evreii sunt acuzati de fapte care nu sunt sustinute istoric?...pai tot istoric pot sa iti spun eu cum a ajuns Hitler la ,,solutia finala,, a evreilor desi initial a vrut ,,solutia palestiniana ,,ce presupunea expulzarea lor in Polonia ...stii pre bine asta, nici nu discut despre holocaust ca ar insemna sa ma compromit intelectual ( mai primiti despagubiri de la germania ?) si cred ca ai scris de cateva zeci de ori ca Mantuitorul nostru a fost evreu ...pai iti dai seama ce spui...adica a vorbit si limba voastra si voi tot nu L-ati recunoscut? ma uit asa cum iti raspund frumos frati crestini pe aici si matale decat ii jignesti..atunci iti mai spun odata ...lasa-ne ...lasa-ne.. asa in evul mediu cum ne crezi eee zau asa |
|
|||
|
|||
![]()
Eu te consider un prieten, Evreulcelales!
|
|
|||
|
|||
![]()
Voi gresiti, fratii si surorile mele! Il judecati pe Evreulcelales pentru ca este evreu, dar uitati ca Domnul nostru a spus sa lasam mortii sa-si ingroape mortii si sa-l urmam... El ne-a invatat sa ne iubim aproapele ca pe noi insine, ba chiar mai mult, si dusmanul, desi un bun crestin nu priveste pe nimeni ca dusman, caci in nomentul in care iti iubesti dusmanul, inceteaza sa-ti mai fie dusman... Ne-a invatat sa nu privim paiul din ochiul altuia, inainte de-a vedea parul din ochiul nostru. A stat la masa cu cei dispretuiti, fara sa-i dispretuiasca. Ne-a spus ca acela care este nevinovat sa arunce primul piatra, deci ne-a invatat sa nu judecam pe altul, inainte de-a ne judeca pe noi insine.
Sa ne ferim sa devenim noi insine "farisei", caci multi sunt asa, dar putini il urmeaza pe Hristos cu adevarat... Vad totul ca un mare paradox acum...Poporul evreu este dispretuit in ochii celorlalte popoare, asa cum Hristos a fost dispretuit... dar sa nu uitam ca EL s-a intors in Slava! Hristos este inauntrul omului si inainte de a-l cauta inafara noastra, este bine sa-l privim inauntrul nostru pentru ca EL este Lumina lui Dumnezeu in om. Sa ne intoarcem acasa, si acolo, in inima noastra, il vom gasi pe Dumnezeu! Ce inseamna toate vorbele noastre daca nu le urmam? Hristos este cu noi! Este si va fi mereu si pana cand nu ne vom invata toate lectiile si nu ne vom intoarce catre Dumnezeu cu toata fiinta noastra, se va reflecta intr-unul sau intr-altul ca sa intelegem ca este si va fi mereu inauntrul nostru. Va intreb, de ce nu s-ar reflecta chiar acum in Evreulcelales? Ce l-ar opri pe Domnul nostru s-o faca? faptul ca este evreu? Nu va face asta, caci ne vede pe toti ca potentiali fii ai lui Dumnezeu! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar exista si un Nicolae Steinhardt, un evreu de isprava care s-a crestinat si care a i-a respectat pe romani. De asemenea nici el nu e un caz singular. Exista multi oameni de rand evrei cumsecade. Politicienii vostri cred ca pun gaz pe foc in povestea referitoare la antisemitism. Dar eu te consider un evreu de rand. Daca esti politician, spune-mi. Iar cu expresia ,,javra antisemita'' nu sunt de acord. |
|
|||
|
|||
![]()
Este adevarat. Trebuie sa se tina cont ca fiecare popor are povestile sale triste si ca pe acestea s-a creat istoria si identitatea fiecarui popor. Uman pentru toti este sa ne respectam unii pe altii si sa invatam sa traim in pace si intelegere.
|
|
|||
|
|||
![]()
In pace si intelegere intre popoare consta Imparatia lui Dumnezeu pe pamant si am face bine sa lucram cu totii pentru aceasta.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Teoriile si politica asta face rau numai romanilor ca oameni destepti sunt plini de dispret la conspiratile astea de doi bani.
|
||||
|
||||
![]()
asa cum Hristos a fost dispretuit... dar sa nu uitam ca EL s-a intors in Slava!
Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mărturisire de credinta impotriva Ecumenismului (!!) | colaps | Generalitati | 72 | 27.12.2015 02:21:26 |
O marturisire tulburatoare | florin.oltean75 | Generalitati | 95 | 23.05.2013 13:47:45 |
Despre spovedanie sau marturisire-mihail florin | ionut12 | Generalitati | 1 | 21.11.2010 13:59:40 |
|