Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.05.2010, 16:29:01
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Toti poate, unii dintre noi sigur, am fost in cautare... Daca Jurnalul convertirii al lui Danion Vasile nu te-a convins- mie mi se pare o carte scrisa cu multa sinceritate- citeste Jurnalul fericirii al unui evreu care a imbratisat ortodoxia, devenind ulterior monahul de la Rohia, Mai citeste Daruind vei dobandi al aceluiasi autor-Nicolae Steindhart, citeste Scoala rugaciunii a Mitropolitului Antonie de Suroj ,care ateu convins fiind, s-a convertit minunat intr-o fractiune de secunda, ajungand ulterior Mitropolit.Ai incredere, mergi la biserica, mergi in procesiuni, pe la Sfintele Moaste, cauta un duhovnic bun, iubeste-l pe Hristos neconditionat, fara rezerve. Ai incredere in mine si nu vei incerca dezamagirea!Lasa yoga. Cunosc pe cineva care a facut yoga, alegand pana la urma sa faca studii teologice. Este un foarte bun crestin. Este doar o chestiune de timp pana sa ti se intample acelasi lucru minunat. Curaj!
Reply With Quote
Vechi 04.05.2010, 18:25:29
VladCat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andrei_im Vezi mesajul
intrebarile puse de tine sunt foarte serioase si mi-e foarte greu sa iti raspund aici. cred ca aceasta carte te va ajuta mai mult decat orice cuvant de-al meu:
http://www.danionvasile.ro/carti/jur...onvertirii.doc

este jurnalul unui om care a trecut de la religiile orientale la ortodoxie. vei descoperi acolo si de ce ortodoxia este pur si simplu fascinanta. pana la urma, asa este Adevarul... :) Dumnezeu sa te lumineze!
bis...Danion a avut o experienta bogata cu yoga si cand a scris cartea si-a dorit sa fie citita de cati mai multi yoghini
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Am nevoie de niste sfaturi!! Calin21 Preotul 4 17.02.2011 15:32:09
Niste sfaturi,daca se poate elena1974 Generalitati 57 03.10.2010 13:50:58
Ajutor...am nevoie de sfaturi.. marcelpanait Secte si culte 11 02.08.2010 16:49:00
Caz rar, am nevoie de sfaturi!!! worldwide Intamplari adevarate 18 28.04.2010 22:52:32
sfaturi pt cei care au nevoie anna13 Intamplari adevarate 2 29.10.2006 15:57:48