![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Si uite asa se mai nasc inca doua secte crestine pe langa alea 30.000 . Secta celor care cred ca credinta e cea mai inalta forma de cunoastere si secta care crede ca experimentarea e suparioara.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Pai da, only that I'm right and he's wrong
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Te intreb fiindca zicea Bilibox ca esti crestin, deci in tema. Daca nu esti, ignora-mi intrebarea.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La intrebarea asta n-am sa-ti raspund.Nimeni nu-l poate cunoaste si trai pe Dumnezeu in deplinatate. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt de acord cu tine.
Dar asta inseamna ca nici sentimentele si trairea nu-s totul. Am primit "Spre Tabor" si pe spatele unuia dintre volume scrie cat de importanta e vointa. Aceea de a voi sa crezi atunci cand te parasesc sentimentele de dragoste, harul, aproape si credinta. De a voi si a crede in ciuda a toti si a toate si mai ales in ciuda ta. Reiesea insa importanta credintei (in ceva, ce, repet, nu traiesti si nu simti) pentru ca pana si a zice Doamne, nu cred dar vreau sa cred este deja un exercitiu de credinta si o rugaciune. Imi cer scuze ca te-am contrat pe tonul ala rautacios in posturile anterioare, sper ca ai inteles si tu acum la ce ma refeream cand sustineam ca nu trairea si experimentul reprezinta cunoasterea suprema. Topcat si bilibox ma vor contrazice dar macar tu sa stii la ce m-am referit :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da-mi te rog citatul, ca eu pana acum nu am auzit si citit decat ca 1) credinta fara fapte e moarta; 2) credinta e eroica; 3) daca am avea credinta cat un bob de mustar am muta muntii; 4) cred Doamne, ajuta necredintei mele si altele de acelasi fel.
Citat:
![]()
„Ca o carpa lepadata toata dreptatea noastra” (Is 64,5) Last edited by Jane Says; 04.02.2010 at 16:22:02. |
|
||||
|
||||
![]()
Atunci sunt cel mai fericit om! Iti multumesc pentru compliment, binestiind ca credinta mea pentru tine este nebunie!! Imi faceam griji ca n-ar fi asa, dar m-ai linistit!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Deci draga doamna sau domnisoara, am sa va rog sa nu v-o ia degetele inaintea capului si sa rumegati putin inainte sa tastati. |
|