![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa la batranete toti batranii vor sa fie sunati si vizitati, insa se intampla uneori...ca tot ei ii indeparteaza incetul cu incetul ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu ma refer la evaluarea riscurilor, consecintelor....si de aceea nu inteleg de ce ar trebui sa se ajunga la avort cu mainile de cap, si ganduri de sinucidere...cand poti evita aceste situatii, si in ziua de astazi...nu poti sa mai spui ca locuiesti in varf de munte si habar nu aveai de nici unele. Sunt de acord cu inceperea vietii intime dupa casatorie, dar daca unii nu sunt de acord si nici religiosi nu sunt...macar atat, sa isi doreasca sa nu bifeze toate consecintele si bolile posibile...ci sa gandeasca putin inainte. Sper ca m-am facut inteleasa... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sotul meu este medic si normal ca-si intreaba pacientii de una, de alta... vad lumea cu alti ochi.. De ex. o batranica simpatica din familie a fost pacienta sotului meu.. am aflat ca are 14 avorturi la activ. Eu as fi jurat ca nu omoara nici o musca. Prieteni au fost vazuti de el.. asa am aflat despre prietenele mele lucruri pe care-mi doresc sa nu le fi stiut. Nu scrie pe fata femeilor ca au avortat, nu ai de unde sa stii. Dar gandeste-te ca se estimeaza ca numai de la revolutie au fost intre 15 si 20 mil. avorturi. Fa si tu un calcul cate femei au varsta necesara pt asta, cate sunt fertile si cu partener etc... vei afla un numar mare pe cap de femeie. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Adica o fi si pedeapsa lui Dumnezeu pentru pacatele ei poate, dar si greseala ei in atitudinea si exemplul dat copiilor sai....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Stiu mai multe batranele.. ![]() Cat despre stoparea "fenomenului" eu vad mai mult campanii pro-avort decat anti. Unele f discrete. Iti amintesti cum toata tara a sustinut avortul in cazul "fetitei" de 11 ani "abuzata" de unchi? Aceea era o campanie f convingatoare pro-avort! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, si acum si pururea si in vecii vecilor! Amin! Sunt un mandru, un fatarnic, si-un viclean! Fac ceva bun ca sa ma vada altii, si astept sa fiu laudat! "Gustati si vedeti ca bun este Domnul". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Si adica fetita nu ar fi fost de fapt abuzata, ci consimtise la varsta aia...sau cum?
|
|||
|
|||
![]()
In principiu contraceptia nu este pacat, este chiar necesara, cred ca nu gresesc atunci cand spun ca Biblia nu pomeneste nimic in acest domeniu. Nu orice celula sexuala din corpul nostru este destinata procreerii, sunt milioane si milioane. Eu cred ca Dumnezeu a lasat la alegerea noastra sa ne planificam aducerea pe lume a copiilor, si nu sa fie doar o intamplare. Problema intervine dupa ce unirea celulei sexuale barbatesti cu cea femeiasca a avut loc, de aici incolo intram pe un teren in care viata trebuie lasata sa se dezvolte, deja exista un nou individ, chiar daca de dimensiuni microscopice.
Last edited by almaris; 15.02.2010 at 21:39:30. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar biserica nu incurajeaza nici folosirea contraceptiei, considerand-o un pacat. Cat despre persoanele care ajung la avort, dau dovada de iresponsabilitate. Asa cum a spus si AndruscaCIM nu mai traim in varf de munte si avem acces la informatie. Si chiar e socant cat de relaxate sunt multe femeile care fac avort. Am dat un mic search.... |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Canon de pocainta pentru cel cazut in desfranare | costa1988sv | Intrebari utilizatori | 9 | 21.12.2012 18:35:48 |
Avortul in BC | camy_d | Biserica Romano-Catolica | 108 | 04.07.2012 05:57:38 |
Avortul selectiv | Mihnea Dragomir | Stiri, actualitati, anunturi | 22 | 04.06.2012 23:54:52 |
AVORTUL | roxanica | Generalitati | 170 | 16.02.2008 23:00:39 |
AVORTUL! | Tudor | Generalitati | 526 | 08.09.2007 14:16:46 |
|