![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu ce nu ati inteles..
Vaccinurile au sa se aduca si se vor face gratuit. Daca asteptati, nu pierdeti nimic. Daca va grabiti, trebuie sa cheltuiti niste bani aiurea si nu cred ca asta aveti nevoie. |
|
|||
|
|||
![]()
............................
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Emil si Iulia, vreau sa va intreb urmatoarele: 1. De cata vreme sunteti casatoriti? Sunteti cununati in fata lui Dumnezeu? 2. Ce scoala ati facut, ce diplome si meserii aveti? |
|
|||
|
|||
![]()
Am revenit asa cum am spus ,nu mam referit ca in cazul in care poate nu am inteles eu termenii medicali cum explica doctorii in termenii lor suntem si incurcati la minte nu stiu de ce ne intrebati Emil are 37 de ani iar eu am 25 de ani suntem impreuna legati in fata lui Dumnezeu de doi ani pentruca nu am dat importanta dar cu cat am dat de necajuri am inceput sa cred mult in puterea lui Dumnezeu si de aceea suntem luati de doi ani ,si civil nu suntem nu ne permitem sa ne cununam civil ,cat despre vaccinuri este asa cum am spus la inceput se platesc il vrei il faci nu vrei nul faci nui intereseaza pe ei ca tu nu ai bani lasandule pe toate la oparte nu pot sa stau prea mult si vreau din suflet sa va urez o zi sfanta pentru maine si orinde ati petrece Inaltarea Domnului sa fiti mereu cu sanatate si bucurie Dumnezeu sa va ajute pe toti si Maica Domnului sa vecheze asupra tuturor ,nu vom mai intra atat de des de acum deoarece cred ca oamenii cu suflet enorm au fost si sunt langa noi cu sufletul si noi pentru ei sunt deosebiti desi nu sunt multi sunt 4 persoane care din ele nici nu ne cunosteau atat de bine la inceput si neau intins un ajutor foarte mare ,nu vreau sa mai vb mai mult de cat atat si eeste preamult ,Dumnezeu sal ierte pe domnul Aurel cu asta am spus tot vom mai pune poze informatii pe viitor acestor persoane care pentru noi sunt ca si parinti ,Dumnezeu sa va ajute ,Amin.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fara un certificat de casatorie, niciun preot nu va cununa in tara asta! Mintiti cu nerusinare! Asadar, nu sunteti casatoriti, traiti in concubinaj si faceti copii fara binecuvantarea lui Dumnezeu! Despre scoala pe care ati facut-o si ce meserii ati invatat vad ca nu spuneti nimic! Last edited by forfota; 12.05.2010 at 17:41:14. |
|
|||
|
|||
![]()
Doamna sau Domnule suntem necajiti si vai de capul nostru dar am fost in stare sa facem 3 copii minunati nu sai facem marinari ceea ce in zilele noastre se face zilnic sau chiar in fiecare ora zeci ,nu suntem atat de destepti avem totusi o scoala facuta stati linistita sau linistit ce sa va spun vad ca dumneavoastra asa credeti ca este ei interesativa va rog mai bine Dumnezeu nu a dat omul sa fie legat cu numele ci spiritual in fata lui ,noi suntem CUNUNATI RELIGIOS CU NASI necajiti dar oameni simpli si cu frica de Dumnezeu mergeti si intrebati un preot se vede ca nu sunteti bine informata se fac cununii religioase si fara cununie civila ,atat de multe acte cate am pus pe acest forum ceea ce un alt om nudesfacea toata casa si orice in fata tuturor multi stiu care este situatia noastra la ce concluzie vreti sa ajungeti sa ne calcati in picioare din nou in fata oamenilor care ne sunt alaturi nu va ganditi la Dumnezeu eu nu sunt desteapta am facut doar 10 clase adica 8 clase si complementara ,croitorie dar am un suflet mare cat sa ma rog si pentru dusmanii tuturor eu cred in Dumnezeu si in puterea Lui si stiu ca va face dreptate sa dea Dumnezeu sa ne inalnim atunci cand vom putea sau la Dumnezeu sa dam socoteala tuturor faptelor grele care leam ispasit fiecare pe aceasta lume eu nu va critic ca ne aruncati la gunoi ca nu avem o cununie civila si din punctul dumneavoastrra de vedere femeile sunt cum sunt daca traiesc in concubinaj dar suntem legati in fata lui Dumnezeu nici preotul nu ne dadea datele lui de contact daca vedea ca traim in pacat in fata lui Dumnezeu cea iesit apoi a iesit un mare scandal datorita diavolului care sa bagat cine a vrut sa ne fie alaturi nea fost si ne este ,uitativa oameni buni de la bun inceput sa legat de noi in tot felul sa ne decada in fata dumneavoastra dar Dumnezeu sa ne ajute ,am obligatii mari infata lui Dumnezeu persoanelor care neau fost alaturi nu celor care neau jignit si neau vb urat ca sa incheiem acest subiect odata pentru totdeauna ramaneti cu parerile dumneavoastra cine sunteti si dati veninul cui doriti dumneavoastra dar in alta parte nu in acest topic unde noi am scris cu toata sinceritaea de pe sufletul nostru deoarece nu am avut nimic de ascuns si mereu nu ma voi feri sa spun un adevar ,am trei copii ,nu am o casa un statut social mare dar sunt un om care intelege asculta si siar dori prieteni cu sufletul nu cu ura ,merg cu capul jos pe strada cateodata din cauza necazurilor dar ma gandesc ca intro zi voi fi si eu la randul meu mai bine daca nu in aceasta lume in lumea deapoi ,am facut copii pentruca am ramas insarcinata si constienta ca este greu mam gandit la puterea lui Dumnezeu si frica pentru a face un gest care il voi regreta toata viata mea si nu am vrut ,este foarte greu dar este si bine au o hainuta pe ei desi sunt primite mare parte dar le au si restul Dumnezeu cu mila caci nu mia dat acesti copii degeaba cu aceste cuvinte sper sa ne lasati linistiti si nu ne mai atacati fara un motiv bine intemeiat ,lasati macar sa treaca ziua de maine daca nu stiati maine este o sarbatoare mare si deja au batut clopotele .
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca sunt multi naivi pe forumul asta care v-au trimis bani si de aceea insistati in halul asta! De pe alte forumuri ati fost alungati cu suturi si strigaturi, din cate am inteles!
|
|
||||
|
||||
![]()
Fisa cu vaccinarile este ceruta obligatoriu la scoala, dar nimeni nu va trimite copilul acasa, daca acestea lipsesc.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca va confruntati cu probleme existentiale, este greu pentru toti, dar poate ar putea sa va ajute autoritatile locale...
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul) |
|
||||
|
||||
![]()
Oameni buni, dragi crestini, Hristos S-a Inaltat! Daca nu putem sa ajutam, sau nu vrem, macar sa nu ranim. Pentru unii dintre noi este usor, de bine de rau avem un loc de munca, avem un venit, o casa, o masa... dar v-ati pus in situatia celor care nu le au?
Nicolae Steindhart spunea sa dam din ceea ce nu avem. Aici suntem destul de saraci-in omenie. Si inca ceva- nimeni nu s-ar umili, daca ar avea. Sa fim macar cu sufletul aproape de necazul semenilor, aflati la stramtorare. Pentru cei aflati in dificultate- incercati sa luati legatura cu preotul- stiindu-va necazul, poate gasi un om milostiv si cu putere sa va ajute. Ar mai fi asezamintele sociale- ma gandesc la o masa calda.Cred ca este greu , dar bateti si daca sunteti credinciosi, Dumnezeu Se va milostivi si veti primi ajutorul asteptat. Tineti-va aproape de Hristos, mergeti la Sfanta Biseria Duminica , adresati-va autoritatilor locale... cel putin, poate preotul, om lumint si dedicat, va va indruma.Polemicile nu ajuta. Totusi spun, munca cinstita, insotita de credinta, va va aduce rasplata.
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Discriminarea - o boala a societatii in care traim - | razvan_andrei | Generalitati | 23 | 27.02.2012 12:47:06 |
Va rog rugativa pentru Cornel | mara2008 | Umanitare | 7 | 04.10.2011 22:42:44 |
Ce putem face pentru ca societatea in care traim sa devina mai buna? | Andu30 | Generalitati | 38 | 24.03.2011 22:03:30 |
lumea in care traim | giovaninnaa | Generalitati | 68 | 29.10.2010 14:16:29 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
|