![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
De cate ori merg la Sfanta Biserica imi place sa ascult numele copiilor pomeniti la Sf Impartasanie si ma gandesc si la numele copiilor mei (atunci cand vor veni :) )
Voi cum ati ales numele copiilor vostri? A fost o decizie de moment? Ati luat numele unui sfant apropiat de ziua nasterii copilului? L-au ales nasii? Sau aveati variantele de nume pregatite inainte de a veni pe lume copilasul? Daca se poate si ingaduiti mi-ar placea sa ni le impartasim unii altora. Mie (deocamdata) imi plac f mult urmatoarele nume: pt baieti: Dimitrie, Serafim, Teofil iar pentru fetite: Alexia, Maria si Ecaterina ...acum nu stiu ce ma fac daca nu o sa am 6 copilasi :)) ) ca nu stiu in ce ordine le voi pune sau la care sa renunt. Voi ce preferinte aveti sau ati avut?
Ma plangeam ca n-am bani pentru sandale, pana cand m-am intalnit cu un om fara picioare... "Cred, Doamne! ajuta necredintei mele!"(Marcu, 9:24) |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
credeti ca e ok sa faci camera copilului in bucatarie? | fallen | Generalitati | 51 | 22.10.2011 13:08:44 |
Cand trebuie sa punem numele copilului? | Elllma | Intrebari utilizatori | 8 | 07.11.2010 18:21:24 |
Impartasirea copilului mic | DariaFlor | Generalitati | 95 | 08.09.2010 20:12:34 |
Educatia copilului-replici incuietoare | clementia | Generalitati | 46 | 13.11.2009 14:19:15 |
1 Iunie - Ziua copilului | costel | Generalitati | 10 | 03.06.2008 23:04:02 |
|