![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Ce lor si focul acela?
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa spuna adevarul,sa demonteze trucul si sa demonstreze ca Mahoma este profetul adevarat...
Am citit postarile anterioare si am vazut ca locuiesti aproape de Iordan,chiar nu este apa in rau caci pe youtoube circula imagini in care se vede destula apa. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Nu va temeti de cei care ucid trupul si dupa aceea nu pot face nimic mai mult...Temeti-va de acela care , dupa ce a ucis , are putere sa arunce in gheena;adevar spun, temeti-va de acesta"(Lc.12,4-5) |
|
|||
|
|||
![]()
Sunt curios ce fel se simt musulmanii cand vad ca crestinii au atatea minuni si adepti si mai ales minunea aceasta de la Ierusalim.Ben,cauta pe internet ,nu mai stiu pe ce site am gasit sau nu stiu,parca vazusem o stire cum se anuntase ca anumiti oameni de stiinta au demonstrat ca lumina Sfanta e inexplicabila si nu e niciun truc la mijloc.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]()
Da,dar crestinii sunt cei mai cunoscuti,cu cele mai multe minuni si controverse,cu cea mai mare credibilitate(parerea mea si cea a crestinilor este ca profetiile din Biblie se implinesc,Hristos e vestit peste tot)
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu Question everything. |
|
|||
|
|||
![]()
In primul rand mentionez ca am citit informatii despre multe religii.Crestinismul,si asta nu din cauza ca sunt crestin,mi se pare cel mai credibil.Daca eram musulman,ma informat categoric despre Hristos si analizam religiile si tot crestinismul mi se parea mai credibil si adevarat.Cred ca ma converteam la crestinism,
|
|
|||
|
|||
![]()
Mai bine ignorati-i pe acesti atei, ei nu cauta folos sufletesc ci sa se dea mari sau sa-si bata joc de altii.
Konijiro, curata-te de patimi si dupa aceea vino sa discuti cu crestinii. E nelalocul lui sa dai sfaturi crestinilor atât timp cât slujesti desfrânarii si altor patimi.
|
||||
|
||||
![]()
fiecare user care intra pe forumul acesta are "prezumtia de sinceritate si onestitate" ,dar cand dovedeste ,repetat, ca e doar un ateu idIOT care se afla aici doar pentru ca jigneasca (el neavand liniste sufleteasca cauta sa si-o potoleasca prin provocarea si jignirea altora-inca o dovada a existentei lui Dumnezeu ,al carui glas constiinta il mustra si nevrand sa mearga pe calea lui Dumnezeu ,se autodistruge incet dar sigur - iar viclenia e semnul ca se duc in jos -DAR el singur ALEGE ASTA ) nu stiu de ce unii se mai obosesc sa ii explice "teoria chibritului" e clar ca asta n-a venit aici decat sa "confirme" (fara sa vrea) ca ateismul e religia suferintei fara nadejde ,pe care el o traieste => DRAMA ATEILOR ESTE ASCUNSA PRINTRE IDEILE LOR : NU VREM SA ACCEPTAM EXISTENTA LUI DUMNEZEU PENTRU CA NOI SUNTEM DESTEPTI ,RECUNOASTETI-NE DESTEPTACIUNEA NOASTRA NECONDITIONAT , POATE ASA NE MAI MANGAIEM DE DRAMA PE CARE O TRAIM DIN CAUZA GOLULUI INFRICOSATOR (DIN SUFLETUL NOSTRU) UNDE AR TREBUI SA STEA DUMNEZEU DAR UNDE NOI DIN TRUFIE NE-AM ASEZAT PE NOI INSINE .
NU PUTETI UMPLE GOLUL CU CARACTERUL VOSTRU STELAR SI CULT SI RATIONAL ASA-I? NOI NU VA PUTEM AJUTA ...DEOCAMDATA , PENTRU CA VOI VENITI SA NE FACETI ENORIASI AI NEANTULUI ,CAND NOI AVEM IN MANA MARGARITARUL ADEVARAT! VICLENIA ("DARUL" DIAVOLULUI PENTRU CEI CE-L ASCULTA) E PRIMUL BALAST DE CARE TREBUIE SA SCAPATI...daca vreti desigur ... HRISTOS A INVIAT (!) PENTRU TOTI OAMENII INDIFERENT DE (NE)CREDINTA LOR DAR NUMAI CEI CARE VOR CREDE IN EL SE VOR BUCURA DE INVIERE ! .
https://youtu.be/mvZARLkQmLk Last edited by flying; 04.04.2010 at 20:30:31. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lumina Sfanta in anul 2012 dupa nasterea lui Hristos | Ion Pop | Generalitati | 24 | 18.04.2012 08:06:28 |
Iisus Hristos=Fiul lui Dumnezeu? | joshoo | Generalitati | 8 | 03.11.2010 13:02:11 |
Lumina sfanta | speranta1970 | Pelerinaje la locuri Sfinte | 2 | 15.02.2010 11:27:42 |
A fost Iisus Hristos Dumnezeu? | TheBigSmoker | Generalitati | 20 | 03.01.2010 13:42:52 |
Ce v-ati propus pe anul asta? | Hartford | Generalitati | 22 | 29.01.2008 00:21:24 |
|