![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Tu crezi ca eu nu am necazuri si probleme? Am si eu parte de ele, din plin! Ar trebui sa scriu un roman dupa viata mea. Dar nu m'ar crede nimeni ca e poveste reala! Pacat ca n'am sa apuc sa fac asta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma rog, irelevant! Aici nu e un topic despre viata mea personala. Doar ca afirmatia Mariei, cum ca eu nu as avea necazuri, m'a bulversat putin. Da, ai dreptate, e o varsta frumoasa. Si chiar am multe! Am sa ma bucur de ele cat mai pot! |
|
|||
|
|||
![]()
off... draga Ella Theodora de ce spui ca n-ai sa mai apuci sa faci asta? ce necaz a intristat asa tare sufletul tau frumos?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E irelevant, Korinna! Cum ziceam, asta nu e un topic despre viata mea personala si dramele ei. Gandeste'te doar ca am doi copii, un job stabil si o stare financiara buna. Adauga la asta faptul ca am 21 de ani si imagineaza'ti putin cum am ajuns sa am toate astea, la varsta pe care o am. Nu mi'au picat din cer, nu mi'a venit nimic de'a gata! Si nu sunt nici "mare si tare", cum zicea Maria. Poate dau impresia asta fiindca am avut puterea de a iesi zambind din toate incercarile. Cine stie? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Mie imi place foarte mult o cantare bisericeasca. Va dau cateva versuri care se potrivesc topicului:
"De-as stii toata-ntelepciunea cata e sub soare In zadar dac-o voi pierde pe cea mantuitoare. Ce folos, ce folos minte fara de Hristos" |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La mine nu se aplica, pentru ca eu nu il pun pe Iisus deasupra tuturor lucrurilor. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar sa sti, chiar daca tu inu-L pui deasupra tuturor lucrurilor, El tot acolo este. Cu voua sau fara voia noastra. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Foamea si setea dupa Dumnezeu | georgeval | Generalitati | 11 | 12.07.2012 22:37:32 |
Setea dupa Liniste, setea dupa Dragoste.... | Mihailescu-Marin Daniel | Generalitati | 8 | 27.06.2011 23:03:13 |
Rugaciune si cunoastere | georgeval | Generalitati | 0 | 29.09.2008 19:59:16 |
Nevoia de discernamant si de cunoastere! | alecsandru | Vrajitoria | 2 | 24.03.2007 23:54:40 |
|