Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 02.05.2010, 17:07:52
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Delirul Vezi mesajul
Inca ceva mai colaps, nu mai da atata crezare filmuletelor de pe you tube sau a celor de genul zeitgeist. Personal am cam urmarit cam toate documentariile zeitgeist si m-am cam comnvins ca-s facute in totalitate de masoni. Ai auzit vreodata expreisa hotul striga hotul ?, deoarece cam asa stau lucrurile in aceste filmulete "zeitgeiste"
Zeitgeist e intr-adevar o aberatie de proportie.

Parintele Arsenie a spus ca multi vor cadea din cauza fricii. Mai bine sa credem ca ne pandeste un pericol masiv, si sa ne pregatim duhovniceste in aceasta maniera, decat sa ignoram aceasta probabilitate si sa ne trezim nepregatiti de ar fi sa se intample in acest fel.

Oricum ar fi, doar Dumnezeu stie ce va veni, iar noi n-avem habar cu exactitate ce se va intampla, insa nu strica sa ne pregatim pentru ce e mai rau.

Un lucru, insa, stim cu siguranta, anume ca oricat de grea ar parea situatia, oricat de putina speranta pare sa mai exista, Domnul este intotdeauna cu noi!

Laudat sa fie Numele Domnului.
Reply With Quote
Vechi 02.05.2010, 20:20:08
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

Eu consider ca acel caz este fals,minciuna etc.
Nu cred deloc in OZN si extraterestrii fiind omuleti verzi,fiorosi cu ganduri rele.
DAR CRED IN POSIBILITATEA EXISTENTEI VIETII PE ALTE PLANETE FIIND EA INFERIOARA SAU SUPERIOARA.CRED MAI MULT IN VIATA INFERIOARA.CRED CA MAI EXISTA PLANETE LOCUIBILE FIE SI DE BACTERII,PROCARIOTE FIE SI DE ANIMALE INFERIOARE.CRED IN CE ZIC ASTRONOMII DAR NU CRED IN CE ZIC AMATORII DE SF DESPR ASA ZISELE OZN.ORICE OM CU CAPUL PE UMERI AR CREDE IN POSIBILITATEA EXISTENTEI VIETII PE ALTE PLANETE IN UNIVERSUL INFINIT IAR DACA NU INFINIT,FOARTE MARE.
Reply With Quote
Vechi 06.05.2010, 15:18:53
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Implicit Off topic

Citat:
În prealabil postat de podolski_2 Vezi mesajul
Steagul Rusiei este frumos pt ca pe el gasesti un simbol ortodox.
Vulturul bicefal are o semnificatie adanca si pe steagul Muntelui Athos, si am mai postat despre intelesurile lui.
Ai optiunea "primire mesaje" DEZACTIVATA.

Ti-as fi trimis un mesaj.. dar nu se poate.
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
"Prin complicități și trădări, am ajuns să dăm județe întregi urmașilor grofilor!" Decebal Stiri, actualitati, anunturi 20 07.12.2013 19:56:55
Extraterestru sau..altceva? tigerAvalo9 Generalitati 16 31.08.2009 12:22:11
Socant de socant StefanS Generalitati 17 19.02.2008 13:32:52