![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar don't worry your pretty head deocamdata cu zecile de mii, ca la tine e fifty fifty :) 0 sau 1.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai avea taria sa o recunosti ? :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar ce ar trebui sa-mi strafulgere prin minte=suflet? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inima ta dc bate fara sa se opreasca...exista ceva in lumea asta care sa mearga neimpins? pana si einstein a dovedit cA DUMNEZEU CA EXISTA .................................................. ........................ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Oricum ateismul sau credinciosia lui Einstein nu dovedesc absolut nimic si nici nu valideaza nimic, ca nu suntem turma.. "A, pai daca [nu] crede Einstein, atunci hai si eu". Einstein a fost un tip foarte destept, punct, dar nu o autoritate in materie de Dumnezeu :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar de ce faptul ca Einstein era ateu nu are valoare, dar unele declaratii ale sale, care lasa sa se inteleaga ca ar crede in existenta unui dumnezeu, trebuie luate in seama si aduse ca dovezi ale existentei lui Dumnezeu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar pentru ateii care au tendinta sa faca idol din iQ si stiinta s-ar putea sa conteze :) Poate pentru ei constituie un punct de plecare si se pot gandi, "ma, stia ala ce stia". Bine, inteleg ca nu e Einstein acela, too bad, dar or fi altii, cautati voi alte genii credincioase ca sigur gasiti (hint: Tesla). Si sigur trebuie sa mai fie si de-astia care se ocupa de psihologie si neurobiologie si altii care ar trebui sa fie taticii neuromediatorilor care moduleaza trairea mistica :) si printre ei sunt sigur oameni credinciosi, in ciuuudaaa tuturor lucrurilor pe care le stiu :> Ca si faza aia cu oxitocina si bondingul, oxitocina neoxitocina, de iubit, tot iubesc :) Dar astea-s distractii pentru atei in principal, eu asa le vad.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dovezi ce arata ca Sf Scriptura spune Adevarul | tinutza | Despre Sfanta Scriptura | 34 | 25.04.2018 16:34:31 |
Minuni adevarate si minuni false-pericolul superstitiilor | Lucian008 | Spiritualitatea ortodoxa | 29 | 08.06.2014 01:40:20 |
Dovezi arheologice | Ioana-Andreea | Teologie si Stiinta | 0 | 08.03.2010 16:22:55 |
|