![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cititi fratilor ca uite ca totusi stia diferenta dintre bine si rau.
|
|||
|
|||
![]()
Diferenta e ca in Biblie scrie "rodul pomului" [fruct]" . Asa scrie, asa ii spunem.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ti se pare OK? |
|
|||
|
|||
![]()
Pai tocmai ca sa afle ce este...ca nu au crezut cand li s-a spus...
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
STIA FRATE CITESTE CE AM CITAT :)
Si aici: http://www.crestinortodox.ro/dogmati...cii-68890.html Au scris altii mai destepti decat noi, hai sa nu ne mai dam cu parerea aiurea
|
||||
|
||||
![]()
Asta este interpretarea ta.
|
|
|||
|
|||
![]()
Citeste ce am citat din Sf. Ioan Gura de Aur si ultimul link e spre un articol cu citate din mai multi parinti.
Nu interpretarea "mea".
|
|||
|
|||
![]()
Pacatul neascultarii ducea la moarte si inainte de a fi facut. Omul doar alege daca il face sau nu. Asa se intampla si azi. Trebuie sa-L crezi pe Dumnezeu ca El stie mai bine calea catre fericirea sufletului tau si catre rai. Si trebuie sa mergi dupa El ca sa fii sigur ca ajungi la tinta. Daca spui "las` ca stiu eu mai bine decat Dumnezeu" e normal ca vei da numai in gropi pana vei ajunge in groapa cea mare.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce a facut-o? Ca sa ii creeze lui Adam prilejul de a pacatui? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre uitarea binelui | ionut12 | Generalitati | 6 | 27.03.2012 15:47:26 |
cunoasterea binelui si al raului | Anna | Despre Sfanta Scriptura | 14 | 27.05.2009 02:45:16 |
Ce inseamna "cunoasterea binelui si a raului"? | mq | Generalitati | 27 | 23.01.2007 06:11:16 |
|