Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 15.05.2010, 20:46:50
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Ai grija sa nu fie semn de la diavol... Palmele pe pereti sunt semne diavolesti.Cred insa ca o fi o palma de-a voastra pe care ati observat-o mai tarziu...
De unde stii ca sunt semne diavolesti?
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 20:48:02
kiralina kiralina is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit

Citat:
Ai grija sa nu fie semn de la diavol... Palmele pe pereti sunt semne diavolesti.Cred insa ca o fi o palma de-a voastra pe care ati observat-o mai tarziu...
da nu te lasi!am spus de n ori ca nu e palma de adult,e o palma mica,si uite ce am facut:m-am sprijinit cu palma de perete sa las o urma identica.si palma mea e mult mai mare si forma degetelor difera!am fost f atenta la detalii!si am mai scris:cum sa isi lase diavolul amprenta langa cruce,da se poate apropia,nu il arde?nu stii ce urla demonizatii in manastiri?ma arde crucea!no,cum sa fie de la drac?ia-o logic:cum?
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 20:52:29
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Pai sunt aceste 3 variante :sa fie de la Dumenzeu semnul(tinand cont ca a aparut langa crucifix) ,sa fie de la diavol ,sau sa fie o intamplare .
Cu mintea nu trebuie sa excluzi nici una din aceste 3 variante.
Dumnezeu da semne,dar da semne duhovnicesti,in sufletele si in vietile noastre.
Daca Dumnezeu ingaduie uneori si un semn material,vazut,aceasta cred ca numai sfintii sau oamenii curati la inima o pot vedea si intelege.
Nu da prioritate acestor semne vazute,ci urmeaza calea batatorita ,lasata noua,a rugaciuni credintei si pocaintei. Iar nu a interpretarilor,vederii si mandriei.
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 20:53:16
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
De unde stii ca sunt semne diavolesti?
e mai la indemana sa crezi ca te baga dracul in seama,si nu Dumnezeu!textele sunt:cine te crezi,doar nu esti vreun sfant,nu esti vrednic,esti pacatos,esti murdat etc.is niste texte aiurea!Dumnezeu intra si in cel mai mare glod,cand e chemat!e gresit sa vezi draci in orice manifestare mai aparte,zadarnicesti de multe ori o lucrare divina!as face o catehizare pe tema asta:sa nu se vada draci in orice,sa i se dea o sansa si lui Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 20:56:25
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Data înregistrării: 30.07.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kiralina Vezi mesajul
da nu te lasi!am spus de n ori ca nu e palma de adult,e o palma mica,si uite ce am facut:m-am sprijinit cu palma de perete sa las o urma identica.si palma mea e mult mai mare si forma degetelor difera!am fost f atenta la detalii!si am mai scris:cum sa isi lase diavolul amprenta langa cruce,da se poate apropia,nu il arde?nu stii ce urla demonizatii in manastiri?ma arde crucea!no,cum sa fie de la drac?ia-o logic:cum?
De ce nu ne impartasesti mai multe detalii?Pana acum nu ai zis ca ar fi o mana mica... ca de copil...

Care mana a fost si cum era pozitia mainii fata de cruce... Ce fel de cruce este,are pe Mantuitorul pe ea?Care e povestea crucii?Aveti ceva copii mici in familie, sau asteptati copil?Orice detaliu e important... daca vrei sa ne punem sa facem pe clarvazatorii...
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 20:57:25
colaps's Avatar
colaps colaps is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.04.2010
Locație: dor de Moldova...
Implicit

Ar fi util, daca ai putea, sa faci o poza cu un aparat digital si sa o pui pe internet sa o vedem.
Macar asa putem sa ne dam si noi cu "parerea".
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 21:03:47
Banned

Implicit

Citat:
De ce nu ne impartasesti mai multe detalii?Pana acum nu ai zis ca ar fi o mana mica... ca de copil...

Care mana a fost si cum era pozitia mainii fata de cruce... Ce fel de cruce este,are pe Mantuitorul pe ea?Care e povestea crucii?Aveti ceva copii mici in familie, sau asteptati copil?Orice detaliu e important... daca vrei sa ne punem sa facem pe clarvazatorii...
am spus ca e o mana mai mica,citeste cu atentie....da,pe crucifix e Mantuitorul rastignit!Crucea nu are o poveste spectaculoasa,are 17 ani,e deasupra patului meu!copii inca nu am!e mana dreapta pusa in stanga crucii cum stai cu fata la perete.acum tabloul e complet!
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 21:04:54
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de colaps Vezi mesajul
Ar fi util, daca ai putea, sa faci o poza cu un aparat digital si sa o pui pe internet sa o vedem.
Macar asa putem sa ne dam si noi cu "parerea".
am facut poze,dar nu se vede nimic din cauza peretelui dechis la culoare.altfel,cu mare drag as fi pus-o!
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 21:09:37
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

Citat:
În prealabil postat de kiralina Vezi mesajul
am spus ca e o mana mai mica,citeste cu atentie....da,pe crucifix e Mantuitorul rastignit!Crucea nu are o poveste spectaculoasa,are 17 ani,e deasupra patului meu!copii inca nu am!e mana dreapta pusa in stanga crucii cum stai cu fata la perete.acum tabloul e complet!
Arata mana spre cruce?Cum erau degetele?Ce altceva mai aveti pe perete?

Nu imi spune absolut nimic, ma depaseste... poate daca imi dati mai multe detalii, despre crucifix, ce mai aveti pe perete cum erau degetele pozitionate, etc...
Reply With Quote
Vechi 15.05.2010, 21:11:23
Danut7 Danut7 is offline
Banned

Implicit

ceva copii mici decedati?
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
De asta ce ziceti? Din vest ne vin "bunatatile"!!! Adriana Cluj Stiri, actualitati, anunturi 79 12.07.2012 08:27:10
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? Raul Ortodox Secte si culte 120 28.05.2011 01:21:11
De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( BogdanF2 Generalitati 41 10.10.2010 22:43:21
Am trait s-o aud si pe asta... antiqu Generalitati 89 18.01.2010 17:03:11
ce ziceti de luca 19:27 jezisovi_pivo_nelej Din Noul Testament 10 28.01.2007 01:29:22