![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
asa ca toata lumea la apel!:)
|
|||
|
|||
![]()
Nici pentru papistasi nu este soare.
Asteptam meciul Anglia Germania. Apropo - cu cine sa tin, ca in mod normal tin cu englezii, dar din perspectiva eclesiastica, Papa e german, asa ca..... |
|
||||
|
||||
![]()
Cand te invadeaza, strainii nu vin sa-ti dea, ci sa-ti ia.
|
|
||||
|
||||
![]()
În Brașov ploaie, frig tot weekendul. Dar bine că e așa, să nu fie caniculă! :P
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
||||
|
||||
![]()
fi albitru!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sper sa vina caldura si la Brasov, peste doua saptamani plec la munte... ![]() Erethorn, eu zic sa tii cu invingatorii. Sigur nu te vor dezamagi.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
Conationalii Papei conduc cu doi zero. Nici schismaticii nu joaca rau.
Edit - reforma anglicana reduce diferenta. doi unu. AAAAAAAA era sa fie egalitate. Oare Papa nu se uita la meci ? Last edited by Erethorn; 27.06.2010 at 17:38:45. |
|
||||
|
||||
![]()
Hai Craiova !
![]() Cronc cu nuca'n geam...
|
|||
|
|||
![]()
Ploua... ploua... ploua... de parca Dumnezeu ar vrea sa ne inghita, ori sa faca curatenie... printre noi...
|
|
|||
|
|||
![]()
Dup-atata ploaie, se intrezari si-o raza de soare, azi, pe straduta mea (si la propriu, si la figurat).
Succes si multa bafta celor ce incep maine examenul de bacalaureat! Sa va ajute Dumnezeu sa primiti subiecte pe care sa stiti a le rezolva bine si chiar foarte bine! Sa va intelepteasca Cel de Sus! Maicuta Domnului si toti Sfintii sa va ocroteasca, in pace! Ingerasul sa fie cu voi! x x x Pentru cei din Bucuresti: Biserica "Buna-Vestire" din sectorul 4 al Capitalei, strada Soseaua Giurgiului, nr.29 A (de la capatul tramvaiului 19, in apropiere de City Mall), marti, 29 iunie a.c., isi serbeaza hramul: Sfintii Apostoli Petru si Pavel. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Rugaciunea inimii pe perete | Marcel_Ionut | Generalitati | 1 | 28.11.2012 20:31:33 |
|