![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Curaj ! În doi, drumul e mai ușor ! Asta, teoretic. Practic, depinde mult de înțelepciunea cu care vă veți găsi partenerul de viață în Cristos.
|
|||
|
|||
![]()
Pai nu vad sensul unei casatorii in care nu avem amandoi acelasi scop....
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu inteleg nici de unde ai tras o asemenea concluzie, pentru ca mie mi se pare ca toti cei care au scris la acest subiect, au o gandire frumoasa, numai ca si diferita...in functie de persoana fiecaruia, de experientele lor de viata, de structura sufleteasca...nu ti se pare normal? De asemenea, poti spune ca citind postarile de pe acest thread, nu ai intalnit si opinii la unison cu a ta?
|
||||
|
||||
![]()
Esti pe punctul de a te casatori?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu este, astfel vom merge mai departe ca si pana acum, impacand cumva capra cu varza si sperand sa " ne intelegem " si sa ne resemnam bucurosi dupa ij de ani de casnicie plina de " confruntari ". Cat despre credinta, in acest context...tot ceea ce este mai sus se aplica, difera insa, scopul, de aceasta data.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Am mai sugerat eu pe undeva, inainte de-a intervenii cu " teorii " despre necredinta si " naivitatea " celor care-si expun parerea in mod obiectiv, mai inainte sa va prezentati personal, statutul social; casatorit sau necasatorit.
Fiindca aceasta face marea diferenta intre teorie si " iluzie "... Asa ca, nu stiu care este mai naiv aici ! ?
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu asa vad casatoria, ca o iubire intre doi oameni prin Dumnezeu. Dar desigur, vorbesc din punctul de vedere al unei persoane necasatorite.
|
|||
|
|||
![]()
Deci, am inteles, esti necasatorita, vorbesti din imaginatie...nu mai conteaza. Nu mai comentez , caci nu merita, stiu rezultatul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Mantuirea ortodoxa-mantuirea protestanta | Ioana-Andreea | Secte si culte | 77 | 16.11.2013 22:42:56 |
Sexul fara casatorie | filipstefan | Intrebari utilizatori | 1 | 19.08.2011 22:13:55 |
Sexul dupa casatorie | Florin-Ionut | Generalitati | 85 | 01.08.2008 14:43:05 |
|