![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Nu sunt lasate, dar care femeie ortodoxa si care mai ales a inteles Ortodoxia isi doreste acest lucru? Pe mine nici macar nu m-a sagetat vreodata acest gand...insa am avut ceva discutii cu fete care confunda drepturile omului si egalitatea intre sexe cu religia, si ma intrebau " Cum de tu care esti femeie poti gandi asa, nu te simti discriminata, nu ti se pare ca esti trimisa la cratita si la infasat bebelusi???" ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Te-am intrebat care este diferenta intre acele manifestari si cele pe care tu le simti altfel si reprezentative pentru Biserica ta si nu mi-ai raspuns desi chiar sunt curioasa...pentru ca as vrea sa stiu cum este evenimentul acela de fapt si cum este trait altfel decat in acele inregistrari! Eu nu stiu nimic despre ce se intampla negativ in cultul tau sincer, nu am auzit nimic la stiri si nici in presa absolut nimic despre cei de alte confesiuni...si de cautat nu vad de as fi cautat daca nici nu am auzit!! Pai nu cred ca e poveste scoasa sau inventata, asta este una dintre explicatii...mai sunt cateva si am sa ti le expun daca esti interesata, dar acum am vazut ca am avut dreptate cand am afirmat ca tu stii foarte bine de ce noi scriem Iisus cu doi de i si nu cu un singur i...si nu ai recunoscut desi ti-am zis eu ca esti smecherea! ![]() Pai chema cu bate pentru ca probabil are o opinie foarte negativa despre infiltrarea lor, si nu isi au rostul de moment ce satul are preot si satenii cunosc Cuvantul lui Dumnezeu...putin exagerat intr-adevar dar de moment ce noi va consideram eretici mi se pare oarecum indreptatita aceasta atitudine, daca nu doriti sa acceptati mesajul ca nu sunteti doriti si ca exista o contradictie intre cultul vostru si religia noastra! Spuneai ca exagerez atunci cand pomenesc de ajutoare si de astfel de tertipuri cu un anumit scop, ei uite ca la aceste alegeri s-au impartit haine second hand , faina si ulei...si oamenii au facut ce li s-a sugerat pentru atat de putin...si atunci faptul ca sectantii imparteau ajutoare pentru a prinde in plasa oameni saraci sau nevoiasi putea fi catalogat altfel, nu...niciodata, incalificabil pentru cei care au demnitate si care au credinta in Dumnezeu! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cat de parere negativa ar avea de noi, un preot care isi conduce turma catre Hristos nu ar trebui sa-i indemne la violenta. Or veni unii la pocaiti pentru ca dau ajutoare, dar , iti spun ca unul care stie, multi vin pentru ca gasesc dragoste crestineasca, mila, ajutor, curatie. Pe noi ne invata sa nu judecam pe nimeni [ nu zic ca eu am reusit ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Cand trebuie interpretat textual,spuneti ca e metaforic.Cand e metafora,interpretati textual.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
nu au zis pt ca erau o singura religie,nu aveau dc sa se numeasca altfel decat crestini.Dar s-au numit Ortodocsi dupa,pt ca si-au pus schismaticii numele de catolici,deci au vrut sa arate care e Dreapta Credinta(adica ortodoxia,care chiar asta inseamna).
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Oricum , se vede ca numele de "ortodox" nu mantuieste; s-a putut si fara el.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Da bine, tu o iei asa ca si cum automat preotul este persecutor sau mai stiu eu cum privesc cei din tabara adversa, insa mi se pare normal sa aiba fiecare o anumita conceptie de viata si temperament si sa isi pazeasca Credinta si Biserica de eretici...nu ti se pare normal? Nici un eretic nu a fost tratat cu blandete vreodata, si asta pentru ca ereziile sunt ofensive prin natura lor..asta e parerea mea! |
|
||||
|
||||
![]()
nu numele,ci apartenenta la Ortodoxie.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vorbirea in limbi la penticostali... | lacrimi | Secte si culte | 2217 | 03.04.2012 13:35:20 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|