![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Si tie iti place, nu doar mie. Eu recunosc ca as fi preferat ca nimic din ce s-a intamplat in ultima luna sa nu se intample. Pentru ca oricum nu se va schimba nimic si "organele" vor iesi si mai intarite din treaba asta. Ba chiar si guvernul Ciolos 2 va avea mult mai mult tupeu.
Dar asta nu inseamna ca nu cred ca exista o mafie care detine controlul catuselor si ca ar trebui distrusa. Atata timp cat nu se intampla lucrul asta, nu dau doi bani pe "lupta anticoruptie". ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Eu ar trebui sa fiu in cel mai rau caz corupt sau spion sovietic. Dar nu pot fi securist pentru ca altfel as fi de partea buna a luptei. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Acest domn foloseste retorica dosului de palma. Daca-i spui ca ma-sa-i femeie cinstita el spune ca nu-i asa, ca si vecina e curva.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inteligenta nu valoreaza nici cat o carpa murdara daca e dublata de un caracter josnic. Incerci sa gasesti niste argumente pentru legitimarea hotiei dar tot ce iti ies sunt niste artificii jalnice cu tonuri josnice. Citat:
Dar sunteti baieti descurcareti, aveti OUGetul si v-ati acoperit in buna masura spatele.
|
|||
|
|||
![]()
Uite despre mamica ta cred ca e o femeie cinstita. Din pacate a crescut o loaza care se ia de mamele altora.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De fapt lucrurile stau cam asa: daca i-ai zis ca maicasa stationa pe ulita cu felinare rosii, imbracata de lucru, o sa-ti zica ca in mod sigur si maicata a trecut pe strada aia candva. Daca nu ea, o sora, o verisoara ceva, eventual bunica, cineva trebuie sa fi trecut candva pe acolo. Si la sfarsit, o sa-ti spuna ca n-are pace pana nu o sa fie dezincriminata prostitutia. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
As putea si eu scrie ca te deranjeaza de fapt ca ai tai ar putea pierde controlul catuselor si nu ai mai putea fura, de aia tii cu dintii de independenta justitiei. :) Dar uite, despre tine chiar cred ca esti cinstit. Cam "legalist " dupa opinia mea, cam in peluza organelor, dar cinstit. Dezinformat dar cinstit. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ti-am oferit spre rumegat niste aspecte foarte punctuale, le-ai ocolit cu gratie tipica de activist si pastile de (dez)informator. Citat:
Arata-mi unde mi-am exprimat eu vreun soi de afinitate politica. Ba chiar dimpotriva, dar iti place sa nu vezi. Ai grija ca poate tot asa cu prefacutul, s-ar putea sa ramai asa. Citat:
Ce faci tu aici miroase de la o posta a "organe". Daca erai un nou venit pe forum, puteam pune asta pe seama limitarilor intelectuale. Dar cum ziceam, la tine asta nu poate fi o scuza. Citat:
Ratare totala.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si desigur ca e o discutie strict ipotetica dar care emuleaza si demonstreaza destul de bine atasamentul care il ai fata de o anumita grupare pe care incerci sa o aperi chiar cu pretul prestigiului, fie el si virtual pe care ti l-ai facut pe acest forum pana la discutia asta.