Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 01.02.2017, 11:59:28
iuliu46 iuliu46 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.12.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Si tie iti place, nu doar mie. Eu recunosc ca as fi preferat ca nimic din ce s-a intamplat in ultima luna sa nu se intample. Pentru ca oricum nu se va schimba nimic si "organele" vor iesi si mai intarite din treaba asta. Ba chiar si guvernul Ciolos 2 va avea mult mai mult tupeu.

Dar asta nu inseamna ca nu cred ca exista o mafie care detine controlul catuselor si ca ar trebui distrusa. Atata timp cat nu se intampla lucrul asta, nu dau doi bani pe "lupta anticoruptie".
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 12:01:52
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Pai inmulteste 200k cu numarul de primarii PSD cu numarul de contracte care le are o primarie intr-un an.

Poti sa furi linistit cat PIB -ul Romaniei, sub protectia legii.

Asta cu securisti in sus si securisti in jos - este cel mai frecvent "argument" al tau si miroase fix a ce a zis Lancelot.

Securistii care striga "securistii".

Pai nu cu asistenta "serviciilor" au jefuit Iliescu, Nastase & echipa tara mai bine de un deceniu?
Pai voi nu vedeti nici evidenta. Face Iohannis lobby sa nu le scada aia bugetul SRI ca sa nu se inchida Hotnews sau Digi dar voi tot pe mine ma faceti securist. Deci nu voi care sustineti serviciul ati fi securisti, eu care dau in el sunt.
Eu ar trebui sa fiu in cel mai rau caz corupt sau spion sovietic. Dar nu pot fi securist pentru ca altfel as fi de partea buna a luptei.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 12:02:30
Urbanophon Urbanophon is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.11.2015
Implicit

Acest domn foloseste retorica dosului de palma. Daca-i spui ca ma-sa-i femeie cinstita el spune ca nu-i asa, ca si vecina e curva.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 12:05:10
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iuliu46 Vezi mesajul
Si tie iti place, nu doar mie. Eu recunosc ca as fi preferat ca nimic din ce s-a intamplat in ultima luna sa nu se intample. Pentru ca oricum nu se va schimba nimic si "organele" vor iesi si mai intarite din treaba asta. Ba chiar si guvernul Ciolos 2 va avea mult mai mult tupeu.
Nu, nu imi place cand vad o persoana inteligenta ca face un joc murdar.

Inteligenta nu valoreaza nici cat o carpa murdara daca e dublata de un caracter josnic.

Incerci sa gasesti niste argumente pentru legitimarea hotiei dar tot ce iti ies sunt niste artificii jalnice cu tonuri josnice.

Citat:
Dar asta nu inseamna ca nu cred ca exista o mafie care detine controlul catuselor si ca ar trebui distrusa. Atata timp cat nu se intampla lucrul asta, nu dau doi bani pe "lupta anticoruptie".
Nu, ceea ce te deranjeaza este ca mafia PSD nu detine controlul catuselor asa cum a facut-o cand a fost inainte la putere.

Dar sunteti baieti descurcareti, aveti OUGetul si v-ati acoperit in buna masura spatele.
Vechi 01.02.2017, 12:05:43
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Urbanophon Vezi mesajul
Acest domn foloseste retorica dosului de palma. Daca-i spui ca ma-sa-i femeie cinstita el spune ca nu-i asa, ca si vecina e curva.
Uite despre mamica ta cred ca e o femeie cinstita. Din pacate a crescut o loaza care se ia de mamele altora.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 12:08:19
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Urbanophon Vezi mesajul
Nu chiar.

De fapt lucrurile stau cam asa: daca i-ai zis ca maicasa stationa pe ulita cu felinare rosii, imbracata de lucru, o sa-ti zica ca in mod sigur si maicata a trecut pe strada aia candva.

Daca nu ea, o sora, o verisoara ceva, eventual bunica, cineva trebuie sa fi trecut candva pe acolo.

Si la sfarsit, o sa-ti spuna ca n-are pace pana nu o sa fie dezincriminata prostitutia.
Vechi 01.02.2017, 12:09:46
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu, nu imi place cand vad o persoana inteligenta ca face un joc murdar.

Inteligenta nu valoreaza nici cat o carpa murdara daca e dublata de un caracter josnic.

Incerci sa gasesti niste argumente pentru legitimarea hotiei dar tot ce iti ies sunt niste artificii jalnice cu tonuri josnice.

Nu, ceea ce te deranjeaza este ca mafia PSD nu detine controlul catuselor asa cum a facut-o cand a fost inainte la putere.

Dar sunteti baieti descurcareti, aveti OUGetul si v-ati acoperit in buna masura spatele.
Asta-i atac de 2 bani. La fel cum tu crezi ca argumentele mele sunt artificii josnice, cred si eu despre argumentele tale. Care nu-s nici macar ale tale ci preluari de la bodyguarzii lulutei.

As putea si eu scrie ca te deranjeaza de fapt ca ai tai ar putea pierde controlul catuselor si nu ai mai putea fura, de aia tii cu dintii de independenta justitiei. :)

Dar uite, despre tine chiar cred ca esti cinstit. Cam "legalist " dupa opinia mea, cam in peluza organelor, dar cinstit. Dezinformat dar cinstit.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 12:13:14
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu chiar.

De fapt lucrurile stau cam asa: daca i-ai zis ca maicasa stationa pe ulita cu felinare rosii, imbracata de lucru, o sa-ti zica ca in mod sigur si maicata a trecut pe strada aia candva.

Daca nu ea, o sora, o verisoara ceva, eventual bunica, cineva trebuie sa fi trecut candva pe acolo.

Si la sfarsit, o sa-ti spuna ca n-are pace pana nu o sa fie dezincriminata prostitutia.
La fel iti spun si tie, chestia asta cu maica-mea nu iti face cinste si sunt indicii temeinice ca ai gestionat fraudulos aia 7 ani de acasa.
Reply With Quote
Vechi 01.02.2017, 12:14:07
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Asta-i atac de 2 bani. La fel cum tu crezi ca argumentele mele sunt artificii josnice, cred si eu despre argumentele tale.
Care nu-s nici macar ale tale ci preluari de la bodyguarzii lulutei.
Atat timp cat asta e singurul gen de contr-argumente pe care poti sa-l oferi..

Ti-am oferit spre rumegat niste aspecte foarte punctuale, le-ai ocolit cu gratie tipica de activist si pastile de (dez)informator.

Citat:
As putea si eu scrie ca te deranjeaza de fapt ca ai tai ar putea pierde controlul catuselor si nu ai mai putea fura, de aia tii cu dintii de independenta justitiei. :)
Tu ai spus ca ti-ar place sa fii condus de PSD.

Arata-mi unde mi-am exprimat eu vreun soi de afinitate politica.

Ba chiar dimpotriva, dar iti place sa nu vezi.
Ai grija ca poate tot asa cu prefacutul, s-ar putea sa ramai asa.

Citat:
Dar uite, despre tine chiar cred ca esti cinstit. Cam "legalist " dupa opinia mea, cam in peluza organelor, dar cinstit.
Pai da, revenim la clasicul "argument", hotul care striga hotul.

Ce faci tu aici miroase de la o posta a "organe".

Daca erai un nou venit pe forum, puteam pune asta pe seama limitarilor intelectuale.

Dar cum ziceam, la tine asta nu poate fi o scuza.

Citat:
Dezinformat dar cinstit.
Chiar te-am rugat sa ma informezi, da' nu cu texte de activist ci cu argumente.
Ratare totala.
Vechi 01.02.2017, 12:17:01
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
La fel iti spun si tie, chestia asta cu maica-mea nu iti face cinste si sunt indicii temeinice ca ai gestionat fraudulos aia 7 ani de acasa.
Eu doar am prelucrat argumentul colegului, nu l-am propus :)

Si desigur ca e o discutie strict ipotetica dar care emuleaza si demonstreaza destul de bine atasamentul care il ai fata de o anumita grupare pe care incerci sa o aperi chiar cu pretul prestigiului, fie el si virtual pe care ti l-ai facut pe acest forum pana la discutia asta.