![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
:D
|
|
|||
|
|||
![]()
Personal,voi nu credeti ca exista Sfantul Maslu,a7saptea Sfanta Taina= Slujba de vindecare a TUTUROR BOLILOR trupesti si sufletesti si,prin urmare,si de exorcizare-cand vine vorba de demoni-,de iertare a pacatelor nemarturisite din diverse motive(uitate,nestiute,ignorate,etc),unde sunt rostite de 7sapte ori,din Sfanta Scriptura,Pilde si citate din Sfintele Evanghelii,asa deci din Biblie,dar sunt citite si rugaciuni de:dezlegari de farmece,blesteme,vraji,fermecatorii,descantece,rug aciuni de dezlegari de toate legaturile satanei,cu alte cuvinte,de certare si blestemare a duhurilor necurate,ma rog,rugaciuni de certare si blestemare a lor,si de alungare,indepartare,izgonire,expediere,trimitere a celor rai in pustie(desert)sau in iad,unde le este locul de fapt,rugaciuni de exorcizare(de certare si de blestemare a duhurilor necurate)ale Sfantului Vasile Cel Mare, din Moliftelnic(rugaciunile rostite a-8-a opta oara,dupa cele 7sapte citate din Sfanta Scriptura,de la sfarsitul Sfintei Slujbe si Mari Sfinte Taine a Sfantului Maslu).PERSONAL,voi nu credeti in existenta Sfintelor Acatiste ale Sfintilor Mari Mucenici si Cuviosi cu ale caror Sfinte Rugaciuni este izgonit cel rau sau mai exact sunt izgonite duhurile intunericului,ale ignorantei si prostiei,etc,daca nu credeti ca la Sfantul Maslu sunt vindecate TOATE BOLILE,FARA NICIO EXCEPTIE,INCLUSIV DEMONIZAREA, CARE DEMONIZARE ESTE TOT O BOALA SI O CONSECINTA SI MANIFESTARE A TUTUROR PACATELOR SUFLETESTI SI TRUPESTI,inseamna ca voi contestati de fapt,DEMONIZAREA ca BOALA, care BOALA este vindecata la Sfantul si Marele Maslu = Sfanta Slujba de vindecare a TUTUROR BOLILOR,FARA NICIUN FEL DE DEOSEBIRE DE BOALA,ASADAR ESTE SLUJBA SI DE EXORCIZARE,DUMNEZEU NU FACE DEOSEBIRI de ac.gen.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum, vad ca ai inceput sa mai citesti ce scriu... (bolile sufletesti etc). Ti-am mai zis, si o sa repet pana cand o sa iti intre in cap... Unde scrie ca trebuie sa se lege bolnavul sau primitorul Tainei Sf. Maslu de o cruce? Unde scrie ca nu trebuie sa stea nemancat mai multe zile? Unde scrie ca trebuie izolat si lasat in intuneric...? UNDE? Atunci cand vei avea buna-vointa (desi sincer ma indoiesc ca o vei face) sa imi raspunzi, voi lua in considerare posibilitatea ca esti o persoana care vorbeste in cunostinta de cauza... ASTA ESTE PROBLEMA MEA... UNDE SE DESCRIU ACTELE PE CARE PREOTUL TREBUIE SA LE FACA IN CAZ DE EXORCIZARE? IN CE CARTE DE CULT? SUNT DESCRISE CELE MENTIONATE DE MINE MAI SUS? SE SPUNE UNDEVA CA PREOTUL TREBUIE SA SE URCE CU PICIOARELE PE CEL BOLNAV? Raspunde-mi te rog. Lasa aburelile cu `in ce cred eu`. Vad ca acum esti de acord cu mine ca Taina Maslului este o slujba destinata in general bolnavilor, nu in mod deosebit celor demonizati. INSA TU STII ca pt. Corogeanu nu a savarsit taina maslului asa cum trebuia... a facut tot felul de imporvizatii (inclusiv legarea pe cruce, infometarea), nu a savarsit alaturi de alti preoti etc. Stii, insa cu toate astea, continui sa jignesti, sa ne prostesti in fata... Imi pare rau, insa incep sa imi pierd orice urma de respect pentru tine... Ai devenit atat de orbita in a ma coontrazice, incat nu iti dai seama ca esti inconstanta, inventezi si derutezi... |
|
|||
|
|||
![]()
Sebastiana cruta-ti osteneala si pastreaza puterile spre folosinta celor ce au nevoie si a ta. Sarsaila trimite destule slugi aici iar tu te lupti cu morile de vant. Lor le trebuie putina distractie si dusi de nas se imbata in propriul orgoliu. Cei ce intra aici doar pentru a ataca si batjocori n-au nevoie decat sa-si auda propriile rataciri scornite dintr-o minte sucita si o inima bolnava.
Se simt bine denigrand si cred ca slujesc vreunei cauze, si in agitatia lor nu realizeaza ca sunt doar niste nefericiti, gramadindu-si carbuni incinsi peste cap. Putini se vor lumina prin mila lui Dumnezeu si multi se vor pierde spre bucuria satanei. Elena imi spunea ca toate s-au zis, sunt scrise si talmacite si asa e. Multe din topicuri nu-si ascund ura si inversunarea impotriva ortodoxiei. Un duh diavolesc i-a cuprins pe multi astazi "eliberandu-i" de sub Legea Lui Dumnezeu si robindu-i legilor lumesti antihristice. Intareste-te in duh si adevar, ajuta de poti pe altii, nadajduieste in credinta tare la mantuire si nu te amesteca in zavistiile lor. Omul singur de nu va cauta adevarul si lumina cu toata inima sa, ramane prizonier veacului acesta intunecat. Curand va trebui ca noi sa marturisim pe Hristos, pentru noi insine. Liviu |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu am vazut Maslu cum spune Mirean ca a vazut.La toate Sfintele Masluri la care am participat nu am vazut ceva iesit din comun precum:calcarea pe bolnavi sau ce mai zici tu.Acum tu o intorci ca la Ploiesti.Parca ziceai ca la Sfantul Maslu nu sunt vindecate persoanele indracite(vezi exorcizare=izgonirea celor rai in locuri neumblate)si ca Sfantul Maslu nu este= cu Exorcizare,dar de fapt este.Cat despre ceea ce cerzi tu despre mine nu dau niciun ban,nu ma intereseaza catusi de putin jignirile tale,problema ta,pacatul tau.Sa te ierte Prea Bunul Dumnezeu ca nu stii ce gandesti si ce faci!Uita-te la Topicul-Maslu=Ritual de Exorcizare,atat ai sa raspunzi?nu mai ai si altceva de adaugat pt. ca sa ma contrazici?nu mai ai,pt.ca iti spun eu ca te-am incuiat si te-am blocat, daca numai atat ai tu ca raspuns pretios.
|
|
|||
|
|||
![]()
Colors,era pt.Odin si pt.Mirean mesajul,sa nu crezi ca era pt.tine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
COMUNICAT DE PRESA TANACU | TANACU | Stiri, actualitati, anunturi | 50 | 15.01.2011 16:00:37 |
Cazul Ungheni | PadreCory | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 15 | 22.05.2008 12:13:01 |
cazul tanacu | crypo | Din Vechiul Testament | 3 | 06.04.2008 15:06:52 |
Cazul Seraphim Rose si altii | veilur | Intamplari adevarate | 15 | 14.12.2007 22:38:12 |
|