![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu dau nici un exemplu de sectar...toti cei care sunt impotriva Bisericii intemeiata de Hristos, E SECTAR!
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]()
Si faptele nu mai conteaza?
|
|
|||
|
|||
![]()
Dupa ce murim nu mai putem face nimic nici noi si nici altii pentru noi.
Citat:
Dupa moarte, evenimentul urmator este invierea si rasplatirea, la revenirea Mantuitorului. |
|
|||
|
|||
![]()
Credinta adevarata se vede din fapte.
"iti voi arata credinta mea din faptele mele ... credinta fara fapte este moarta" - ne spune Sfantul Apostol Iacov. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cultele P si NP si tu insuti vorbesc doar de credinta (pe care o au si Diavolii-vezi Iacob cap. 2) si uita de ce zice Mantuitorul: Matei 7, 21. Nu oricine Îmi zice: Doamne, Doamne, va intra în împărăția cerurilor, ci cel ce face voia Tatălui Meu Celui din ceruri. Credinta, si cu asta inchei, trebuie sa fie DREAPTA, pt ca este: "un Domn, o CREDINTA si un botez..." Nu stiu daca conteaza sau nu pentru tine, pt mine insa conteaza !
"Fiți treji, privegheați. Potrivnicul vostru, diavolul, umblă, răcnind ca un leu, căutând pe cine să înghită. Căruia stați împotrivă, tari în credință, știind că aceleași suferințe îndură și frații voștri în lume." I Petru 5, 8. |
|
|||
|
|||
![]()
Sa-l lasam in zbuciumul sau, mai bine ne rugam pentru el. Vad ca explica de parca ar fi atotstiutor!
|
|
||||
|
||||
![]()
Corect, una fara alta inseamna un mare gol!
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Toti NP vb de credinta, si tu vii si vb si de fapte....
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nervul laringial si viclenia lui Richard Dawkins | flying | Teologie si Stiinta | 88 | 23.09.2011 18:24:40 |
Minciuna si viclenia | maria40 | Generalitati | 68 | 22.06.2011 22:13:56 |
Nu mai raspunde-ti sectantilor | ionut stefan | Secte si culte | 146 | 15.03.2011 09:23:38 |
|