![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ai raspuns corect Glykys, te asteptam sa postezi mai departe.
Asa este Mirela, exista si un pangar cu multe carti si diverse obiecte bisericesti. Atmosfera este una deosebita, merita vizitat schitul. |
|
||||
|
||||
![]()
Eu propun o catedrala din Bucuresti care are hramul si o bucatica din moastele unui sfant pe care il vom praznui saptamana aceasta:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sfântul Elefterie va fi prăznuit sâmbătă, 15 decembrie. În această biserică/ catedrală se află una din picturile părintelui Arsenie Boca, Maica Domnului cu Iisus în zeghe: http://www.google.ro/imgres?imgurl=h...ch&um=1&itbs=1 Last edited by Annyta; 10.12.2012 at 09:48:41. |
|
||||
|
||||
![]()
Raspuns corect, Annyta. Poti posta in continuare.
|
|||
|
|||
![]()
Catedrala ortodoxă dintr-un oraș istoric...
|
|
|||
|
|||
![]()
Sf. Elefterie, desigur
|
|
|||
|
|||
![]()
Este bisericuta mea din cartier dar sunt f. curioasa daca o mai recunoaste cineva.
Scuze, am dat raspunsul precedent inainte sa vad ca a mai raspuns cineva... Cand pot sa mai postez o alta? Last edited by fallen; 10.12.2012 at 21:58:07. |
|
||||
|
||||
![]()
Catedrala de la Alba Iulia, in care s-a realizat Marea Unire... :)
Fallen, mi-e tare clar ca nu stam deloc in apropiere! :)
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici eu, una, nu am recunoscut-o. :) |
|
|||
|
|||
![]()
E mai aproape decat crezi, chiar in sect. 3, in curtea lic. Decebal...
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Onestitatea in vorba si in gand | NECTARIE | Generalitati | 0 | 07.01.2011 13:24:56 |
Întrebare despre revelionul la mănăstire | camy_d | Despre Biserica Ortodoxa in general | 18 | 28.12.2010 00:06:13 |
Biserica Poporului/Manastire vs Camin/Ajutoare/Azile/Locuinte | Unomoarecare | Generalitati | 11 | 15.07.2010 15:51:35 |
De vorba cu Parintele Gh. Calciu | Pannihis | Mari Duhovnici si predicile lor | 3 | 03.12.2008 18:47:18 |
Urgent...nu e vorba de bani | pacatoasa | Umanitare | 3 | 29.11.2007 01:17:12 |
|