![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Din ce cult fac parte cei cu serpii, pentru ca stiu ca i-am vazut pe la TV, si era ceva asemanator cu inregistrarile postate de Bengali ala...pe youtube, deci acelasi stil...unii cu alergatul prin Biserica, unii cu tinutul de burta, icnete, rasete isterice, racnete...si unii sarind intr-un picior cu un sarpe ( sau mai multi, probabil pentru a arata ca sunt mai sfinti decat cei care tin un singur sarpe), cazand pe jos cu tot cu serpii peste ei, razand languros la ei... Deci nu e imaginatia mea, pentru ca tin minte si acum dansul ploii-serpos...si care cu siguranta avea "fundament" ...unde? ei bine...ta taaaam, fix in Biblie, si nu in woodoo!!!!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doar dacă nu-s din ceva secte și mai ciudate. |
|
|||
|
|||
![]()
Crezi ca ai putea sa faci la fel? Pe cand o demonstratie?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() penticostalulmantuit are dreptate,...crezand ca are umor... De aceea cred cu adevarat ca Dumnezeu ii va deschide ochii candva si va vedea...
|
||||
|
||||
![]() Doar "vorbire in limbi", frate (demonstratii cate vrei)... Celelalte... sunt mereu trecute cu vederea. Oare de ce?...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nici daca ar scapa-o pe o limba mai europeana n-as fi prea convins daca n-ar fi niscai verificari suplimentare. O intrebare pentru penticostalii nostri, in procente aproximative, cam in cat % din cazuri se vorbeste "ingereste" si in cat % limbi mai..omenesti care sa le mai priceapa macar unul doi de acolo in afara de "traducator". |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stai putin ca n-ai inteles... Nici macar cei ce "vorbesc in limbi" nu stiu ce zic... Si se vorbeste numai "ingereste", frate... Te rog frumos...
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vorbirea în limbi către Dumnezeu e cam 80%. Vorbirea în limbi pentru auditoriu cam 20% |
|
|||
|
|||
![]()
Și eu cred că așa se va întâmpla într-o zi. Doamne ajută.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|