![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Sincer vă felicit! Înseamnă că ați făcut un pas înainte... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu am nevoie de raspunsuri pentru nu doresc sa ajung in situatia ta, adica de a parasi aceasta credinta ca apoi sa vin sa le vorbesc ortodocsilor despre cat de nepotrivita este...., ori cum vrei sa demonstrezi tu ca este, pune alt cuvant daca vrei. Si nici la altii nu doresc sa merg sa le spun ca a lor credinta e buna au ba. Nu sunt eu in masura sa fac astfel. Felicitari nu merit... mai e drum lung pana la prima felicitare... ![]() Last edited by Adriana Cluj; 18.03.2012 at 16:08:47. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar pe parintele eu il cred cand imi zice ceva, ca nu de la el zice ci de la Domnul Iisus Hristos. Mie imi ajunge cuvantul Domnului Iisus. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu credeți că e cam rotunjior argumentul dumneavoastră? Apartenența dumneavoastră nu o priviți și cu inima și cu mintea? Sunteți dispusă să dați credit unui om când stă în balanță destinul dumneavoastră veșnic? Eu nu-l întreb (în sensul de a-i acorda credit nelimitat) nici măcar pe pastorul meu, decum pe un preot ortodox!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1.b. E forum, dar ortodox. Ce tot zgandariti pe aici? de ce nu mergi in Biserica daca esti atat de convins ca noua ta credinta e atat de buna in comparatie cu ortodoxia si sa le spui acolo la toti ortodocsii si la parintele ce spui aici pe forumul ortodox? 2. de ce sa-mi fie frica mai omule? nu pricepi ca mi-e bine acolo unde sunt? ce sa caut mai bun decat atat daca mi-e bine? am gasit cel mai bun! Last edited by Adriana Cluj; 18.03.2012 at 16:29:17. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, m-ați dezarmat cu argumentul dumneavoastră! Într-adevăr mulți își aleg religia doar pentru că le e bine acolo, fie că e mai ușoară calea, fie că sentimental găsesc o anume compatibilitate. Uitând că creștinismul nu este o haină, ci un mod de viață.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
nu vreau sa par anti-ortodox, dar nu asa spun toti credinciosii fiecarei religii?
|
|
|||
|
|||
![]()
...sau o cruce de purtat!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Detasare de religie | disbel | Generalitati | 57 | 12.04.2013 14:13:16 |
Conservatorismul in Religie | eodor nastasa | Generalitati | 92 | 15.04.2010 12:28:25 |
Religie | Darkanian | Pocainta | 4 | 07.12.2009 12:20:13 |
Olimpiada de religie | amica-x | Generalitati | 3 | 12.02.2007 23:11:46 |
|