![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=purple]36.Misterele Pucioasei (XXXII)[/COLOR]
[COLOR=purple] Cartea “[/COLOR][COLOR=purple]Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa [/COLOR] [COLOR=blue]( Cap. XXI :[/COLOR] “Sfânta” Virginia[COLOR=blue]) - Partea a II-a. [/COLOR] Întrucât Virginia Tudorache s-a mutat la cele veșnice în anul 1980, trebuia corectată și această inadvertență a proorociei din anul 1973. Pentru aceasta, în ediția din anul 2006 au fost intercalate câteva fraze în plus, dintre care ultima este esențială, deoarece schimbă proprietarul “trupului acesta care nu va intra în mormânt”, din “[COLOR=blue]Verginica”[/COLOR], în “[COLOR=blue]multe făpturi”[/COLOR]; în același timp se schimbă inclusiv partenerul de dialog: din Verginica ( căreia i se adresa cu cuvintele[COLOR=blue] “Eu sunt care vorbesc cu tine”)[/COLOR], în “copilașii Domnului”( cărora li se adresează cu cuvintele [COLOR=blue]“Copilașii Mei”[/COLOR]): [COLOR=blue]“…. Nu o fi ruptă din aceea? [/COLOR][COLOR=red]Fiilor, fiți atenți… …Copilașii Mei, vor fi multe făpturi care vor întâmpina pe Domnul.[/COLOR][COLOR=fuchsia] Trupul acesta nu va intra în mormânt[/COLOR][COLOR=blue] și cu el vei întâmpina pe Domnul și vei întâmpina miile de morți ieșind din groapă și vei vedea pe mama și pe tatăl tău…” (20 ianuarie 1073)[/COLOR] [COLOR=blue]g) [/COLOR]Trupul “Sfintei” Virginia se va dezintegra instantaneu într-un abur ușor, care se va înălța la cer: [COLOR=blue]“ Nu acest trup care îl aveți în pat și care [/COLOR][COLOR=fuchsia]într-o clipă[/COLOR][COLOR=blue] se va schimba și [/COLOR][COLOR=fuchsia]ca un abur se va preface[/COLOR][COLOR=blue] și se va urca până la Dumnezeu unde este chemat.” (7 august 1978.)[/COLOR] Măcar această proorocie ar putea fi confirmată ca o proorocie mincinoasă de către toți cei care au petrect-o pe Verginica pe ultimul ei drum, spre cimitirul satului ( dacă ar mai fi măcar un singur om cinstit și sincer printre ei). Verginica nu s-a transformat în abur, nici nu s-a ridicat la cer, ci a fost îngropată creștinește alături de strămoșii ei. După 7 ani creștinii pucioși au dezgropat-o de curiozitate, și era tot acolo. Abureala aceasta cu ridicarea ei la cer sub formă gazoasă n-a neliniștit pe nimeni, se pare, îndată ce creștinii pucioși continuă să considere cartea “Cuvântul lui Dumnezeu” ca fiind Adevărul întrupat ( adică, Hristos întrupat într-o Carte, acum, la sfârșitul veacurilor) și nu o însăilare de gogomănii, patetisme ieftine și minciuni. [COLOR=blue]9. [/COLOR]Suferința “Sfintei” Virginia, deși este nedreaptă, intenționat nu îi este ridicată [COLOR=blue]a) [/COLOR]La început se afirmă că“Sfânta” Virginia suferă pentru nedreptățile altora: [COLOR=blue]“Spune, Verginico, [/COLOR][COLOR=fuchsia]suferința ta[/COLOR][COLOR=blue] pe care o porți, că este foarte mare și foarte grea, dar să știe toată turma Mea de oi că suferința ta ți-ai dobândit-o [/COLOR][COLOR=fuchsia]prin neascultarea lor[/COLOR][COLOR=blue], prin [/COLOR][COLOR=fuchsia]neîmplinirea lor[/COLOR][COLOR=blue] și prin [/COLOR][COLOR=fuchsia]neiubirea lor față de Domnul [/COLOR][COLOR=blue]și prin [/COLOR][COLOR=fuchsia]plecarea[/COLOR][COLOR=blue] feței lor față de [/COLOR][COLOR=fuchsia]alți profeți[/COLOR][COLOR=blue]” (19/23 martie 1966)[/COLOR] [COLOR=blue]b)[/COLOR]“Sfânta” Virginia ar putea fi vindecată de către Dumnezeu, dar El nu dorește să facă aceasta: [COLOR=blue]“…Când se va lua de pe pământ acest trup, în fața judecății se vor desfășura toate. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Aș putea[/COLOR][COLOR=blue] să-l vindec, [/COLOR][COLOR=fuchsia]dar [/COLOR][COLOR=blue]îl țin mărturie pentru călăi…” (21 aprilie 1966)[/COLOR] [COLOR=blue]” Fiule, [/COLOR][COLOR=fuchsia]putere am s-o vindec Eu[/COLOR][COLOR=blue], dar s-o vindece poporul care o chinuiește...” (22 octombrie 1978.)[/COLOR] [COLOR=blue]c) [/COLOR]Totuși, Domnul promite că suferința ei va înceta: [COLOR=blue]“[/COLOR][COLOR=fuchsia]Această suferință[/COLOR][COLOR=blue] care este pusă pe această piatră în care Domnul a scris povețe, [/COLOR][COLOR=fuchsia]va înceta[/COLOR][COLOR=blue] când va sta furtuna………” (23 aprilie 1966)[/COLOR] Fie că furtuna n-a stat, fie că promisiunea s-a uitat, cert este că această profeție nu s-a mai împlinit până la moartea Virginiei (paisprezece ani mai târziu). [COLOR=blue]d) [/COLOR]Dumnezeul de la Pucioasa recunoaște, într-un exces de sinceritate, că el este cel care i-a dat suferință Virginiei, doar pentru plăcerea Sa: [COLOR=blue]“Unde să mai transport vasul Meu, că nu mai poate ține durerea? Că [/COLOR][COLOR=fuchsia]i-am dat suferință, căci așa Mi-a plăcut[/COLOR][COLOR=blue] să fie ca Mine………[/COLOR][COLOR=blue]” (4 septembrie 1966)[/COLOR] Dumnezeu nu Se poate bucura de suferința omului. Aceasta este un accident nedorit, și nici n-ar trebui să mai existe, îndată ce suferința pe cruce a Fiului este deplin mântuitoare, exprimând o suficiență incontestabilă. Este o diferență esențială între sfinții autentici ai calendarului ortodox și “sfânta Virginia”. Sfinții au acceptat conștient suferința, iar uneori chiar și-au dorit-o. Dar aceasta venea de la oamenii care erau împotrivitori credinței creștine, nu de la Dumnezeu. Nici un sfânt nu s-a pomenit peste noapte “bătut de Dumnezeu”, iar sfințenia este condiționată tocmai de caracterul conștient și deliberat al acceptării unei suferințe nedrepte, venită de la ceilalți oameni. Dumnezeu Își manifesta adesea mila față de martirii Lui, îndulcindu-le suferințele provocate de oameni. Virginia a primit în cursul vieții o suferință nemeritată, dar în nici un caz de la Dumnezeu, ci din altă parte. Toată suferința și nedreptățile de pe pământ nu vin de la Dumnezeu, ci de la diavol. Să ne amintim cum a fost cu suferința lui Iov: ea venea prin uneltirile diavolului, nu venea de la Dumnezeu. Dumnezeu doar a îngăduit-o, pentru că ea dezvăluia un învățământ moralizator pentru omenire. În final, Domnul a compensat cu măsură cerească suferințele lui Iov. Virginia a murit în adâncă suferință și relativă sărăcie, iar rezultatele concrete ale “jertfei” sale au fost nesemnificative. Într-o majoritate covârșitoare, cei care o urmau în cursul vieții s-au risipit iar unii au căzut în necredință deplină. După ei s-au ridicat alții, care au reconstruit pe aceeași temelie șubredă, zidurile prăbușite ale învățăturii ce se dovedise falimentară. [COLOR=blue]e) [/COLOR] Cu prima ocazie însă, Dumnezeul de la Pucioasa se acoperă prin minciună, pretinzând iarăși că nu el este autorul suferinței Verginicăi, ci “poporul prin greșelile lui” și “farmecele” făcute de “vrăjitoarea care s-a atașat de templu”: [COLOR=blue]“…[/COLOR][COLOR=fuchsia]Toată suferința[/COLOR][COLOR=blue] vasului Meu e [/COLOR][COLOR=fuchsia]din [/COLOR][COLOR=fuchsia]greșeala poporului[/COLOR][COLOR=blue] și mai e și [/COLOR][COLOR=fuchsia]din farmece[/COLOR][COLOR=blue]. Vrăjitoarea care s-a alăturat lângă templu, e plătită să distrugă trâmbița Mea, ca prin farmecele ei să nimicească pe Verginica…” (4 decembrie 1975)[/COLOR] Această minciună se repetă după mai puțin de trei ani, în formă calificată. Acum “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” nu numai că nu mai recunoaște că el este cel care i-a dat suferința, ci pretinde că el era cel care o vindeca. Vinovat rămâne poporul cel neascultător: [COLOR=blue]“…Când Domnul Iisus a ales acest caval, a vorbit mult, dar acum s-a rărit pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]neascultarea poporului[/COLOR][COLOR=blue]. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Prin lucrarea Mea, se vindeca[/COLOR][COLOR=blue] trâmbița Mea, dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]prin lucrarea ta s-a îmbolnăvit[/COLOR][COLOR=blue].” (25-26 mai 1978.)[/COLOR] Cinci luni mai târziu,“Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” acuză iarăși “neascultarea poporului”, și din nou nu mai vrea s-o vindece pe Verginica. Deși știe bine că “poporul” este un incapabil, o trimite cu cinism pe Verginica la “popor”, ca să o vindece “poporul”: [COLOR=blue]” E greu, e greu, tată. Asta e suferința vasului Meu: [/COLOR][COLOR=fuchsia]neascultarea poporului[/COLOR][COLOR=blue]. Asta e, tată: [/COLOR][COLOR=fuchsia]neascultarea poporului întru toate[/COLOR][COLOR=blue]. Fiule, putere am s-o vindec Eu, dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]s-o vindece poporul care o chinuiește[/COLOR][COLOR=blue]...” (9/22 octombrie 1978.)[/COLOR] [COLOR=blue]10. [/COLOR]“Sfânta” Virginia nu se comportă neînfricat, ca o sfântă, ci ca un om terorizat de tirania necruțătoare a demonilor [COLOR=blue]“… Fiule, ia pune mâna pe vasul Meu să vezi cum tremură de frica scorpiei…Anunță Gheboienii că un capăt de la scorpie e în drumul lor. Anunță Bucureștiul că un capăt de scorpie e în drumul lor. Anunță Măneștii că un capăt de la scorpie e în drumul lor. Anunță Pietrarii că un capăt de la scorpie e în drumul lor. Anunță Provița, la fel, anunță Călărașii și toate împrejurimile… (20 februarie 1974)[/COLOR] Demonul, numit aici “scorpie”, o terorizează și o pândește la fiecare drum de seară, supunând-o unor angoase terifiante, care o fac să se scuture din tot corpul. Fenomenul s-a repetat și cu sora sa Maria, care tresărea adesea, fiind mișcată adânc de anumite senzații extracorporale, și se repetă și în zilele noastre cu Mihaela Tărcuță. Cei care o cunosc îndeaproape spun că Mihaela doarme foarte puțin, și niciodată singură în cameră, deoarece este terorizată sistematic de coșmaruri înspăimântătoare. |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=purple] Cartea “[/COLOR][COLOR=purple]Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa [/COLOR] [COLOR=blue]( Cap. XXI :[/COLOR] “Sfânta” Virginia[COLOR=blue]) - Partea a III-a. [/COLOR] [COLOR=blue]11. [/COLOR]Contestatarii “Sfintei” Virginia sunt chemați la ordine [COLOR=blue]“Să chemi pe cei care nu vor să ia aminte la lucrarea Mea. Să-l chemi pe Ionică de la Viișoara, care a spus că s-a înecat un șarpe în izvor. Să-l chemi pe Nicolae Albulescu, care a postit trei zile pentru mine ca să i se descopere unde este adevărul. Va veni, și când va vedea atâta profeție, se va mira.” (27 februarie/12 martie 1974)[/COLOR] [COLOR=blue]12. [/COLOR]“Proorocie” despre Nicolae Stoica, soțul Virginiei, care se va întoarce la domiciliul conjugal pe care-l părăsise și va îmbrățișa din nou credința de la Pucioasa [COLOR=blue]“…diavolul a cucerit pe [/COLOR][COLOR=fuchsia]Nicolae[/COLOR][COLOR=blue] și în toate formele vrea să vă dea pierzării. Să fie tot timpul cineva din poporul meu cu voi. Să nu fiți singuri, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]în curând îi va sosi veacul acestei [/COLOR][COLOR=fuchsia]boli grele[/COLOR][COLOR=blue], pe care o are [/COLOR][COLOR=fuchsia]Nicolae[/COLOR][COLOR=blue], dobândită de la tot soiul de diavoli”. (10/23 august 1972)[/COLOR] Acest “în curând” s-a dovedit a fi o iluzie deșartă. Nicolae nu s-a mai vindecat niciodată de această “boală grea”: necredința în “minunile” de la Pucioasa. Înainte de a pleca, este posibil ca el să se fi putut convinge mai ușor și mai temeinic de adevăr, așa cum el l-a perceput, căci o fi văzut și mai multe decât vedeau alții. Și e posibil, deoarece el era cel mai aproape de “vasul lui Dumnezeu”. [COLOR=blue]13. [/COLOR]“Proorocie” despre Verginica și despre “vindecarea” (întoarcerea la credința de la Pucioasa) lui Nicolae Stoica [COLOR=blue]“…Israele tată, am sădit în mijlocul tău un pom, ca să mănânci poame [/COLOR](*1)[COLOR=blue] din el. Îngrijește-l,[/COLOR] (*2)[COLOR=blue] că nu ți-l îngrijește nimeni! Israele tată, acest pom pe care ți l-am sădit ție în față, a fost, este și va fi până în ceasul în care voi veni[/COLOR] (*3)[COLOR=blue] . Rămurica pomului acesta [/COLOR](*4)[COLOR=blue] va mărturisi în fața Mea tot ce ai făcut tu pentru îngrijirea acestui cuvânt. Israele tată și lângă acest pom am mai adus [/COLOR][COLOR=fuchsia]un om[/COLOR](*5)[COLOR=blue] și pe acest om l-au biruit vânturile[/COLOR] (*6)[COLOR=blue] . Și omul de lângă pom, astăzi e rănit din tălpi și până în creștet și nu e doctor [/COLOR](*7)[COLOR=blue] să îl panseze… Și când va veni un altul, de-al Domnului, acela se va milostivi și îl va lua pe seama sa și [/COLOR][COLOR=fuchsia]îl va trata spre vindecarea sa[/COLOR][COLOR=blue]…[/COLOR](*8)[COLOR=blue]” (14 februarie 1974)[/COLOR] Note explicative: (*1) Pomul este Verginica (Virginia Tudorache) iar poamele sunt “cuvintele din cer” (adică, vorbirea ei în stare de catalepsie) (*2) Poporul creștin de la Pucioasa este îndemnat să o susțină spiritual, material și financiar pe Verginica, mai ales că ea nu avea nici un alt venit. (*3) N-a fost să fie așa. Venirea Domnului este încă așteptată cu dor la Pucioasa de unii creștini mai habotnici, care nu se mulțumesc cu sloganurile călăuzelor lor, care spun că “Domnul a venit deja în Cuvânt”. Dar “pomul” din această proorocie s-a uscat de mult, căci Verginica se odihnește cu trupul încă din anul 1980 în cimitirul satului Glodeni-Vale de lângă Pucioasa. (*4) Există o altă “glăsuire din cer” care formulează expresia: “voi vorbi prin rămurele”: [COLOR=blue]“Așa a spus Domnul prin ea cu trei luni înainte să treacă spre cer: Israele, popor iubit de Dumnezeu, iată, rostesc ridicarea vasului Meu din mijlocul tău, dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi vorbi prin rămurele[/COLOR][COLOR=blue], voi vorbi până la sfârșit” (Ediția 1995, pag.15, col.1-2)[/COLOR] “Vasul” este Verginica, iar expresia “voi vorbi prin rămurele” o certifică pe Maria, sora Verginicăi, ca fiind “rămurica” prin care “va vorbi Domnul” după “ridicarea” (moartea) Verginicăi. Pare plauzibil ca Maria să fie desemnată ca martor și învățăcel pentru “lucrările” sorei sale Verginica, deși adepții pretind că Maria nu participa de fel la ele, ceea ce e greu de crezut. Maria este din aceea și tulpină (Andreiana, mama lor) și însăși alegerea ei ca urmașă și continuatoare a Verginicăi o arată pe Maria ca fiind strâns legată de acest “fenomen”, purtătoare a aceluiași “spirit profetic”. (*5) [COLOR=fuchsia]Nicolae Stoica[/COLOR], deși cu 15 ani mai tânăr decât Virginia Tudorache, a fost amăgit ca să se căsătorească cu Virginia, ca să creeze o “sfântă familie”, prin similitudine cu gestul sfântului Iosif, ocrotitorul Fecioarei Maria. După ce și-a dat seama cum stau lucrurile, Nicolae a dezertat de la obligațiile familiale. (*6) Nicolae Stoica a părăsit-o pe Verginica și a plecat în lumea largă, renunțând la minciună și căutându-și o soție adevărată, nu de formă. Curând s-a recăsătorit cu altă femeie, a făcut copii cu ea, și trăiește și astăzi fără prea mare grijă sau complexe față de trecutul abandonat. (*7) Adică Nicolae a abandonat credința sectară de la Pucioasa, fără șanse de a fi readus de cineva înapoi la jugul de care el tocmai a fugit. (*8) Proorocie neîmplinită. Nimeni nu l-a mai putut întoarce pe Nicolae Stoica de pe calea pe care a ales-o și pe care merge și astăzi. [COLOR=blue]14. [/COLOR]Cine n-o iubește pe Verginica, de-ar fi el și prooroc, este expulzat din cer [COLOR=blue]“Ioan de la Vladimirești va fi cu Noi, dar Veronica nu, pentru că urăște vasul Meu...” (21 aprilie 1974)[/COLOR] Este vorba aici de Veronica Barbu, considerată a fi “ a patra trâmbiță apocaliptică ” ( [COLOR=blue]părintele Nicodim: [/COLOR][COLOR=blue]Quo vadis, Ecclesia?, pag.430, Editura Ro-Emaus, 2006[/COLOR]) dar care se vede a fi un merit insuficient pentru a ajunge în împărăția cerurilor. De aici se subînțelege că numai Veronica o urăște pe Verginica, iar preotul Ioan Iovan nu, îndată ce despre el se spune că “[COLOR=blue]va fi cu Noi[/COLOR]”. Este aceasta o proorocie adevărată? NU, este o proorocie falsă. Ioan nu “va putea fi cu Ei” îndată ce și el o urăște pe Verginica, și pentru aceasta li s-a luat darul profeției la amândoi: [COLOR=blue]“ Dacă eram cu trupul, cel mai credincios al Meu M-ar fi răstignit. Mă refer la [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ioan [/COLOR][COLOR=blue]și la [/COLOR][COLOR=fuchsia]Veronica[/COLOR][COLOR=blue] de la Vladimirești, [/COLOR][COLOR=fuchsia]care urăsc pe Verginica[/COLOR][COLOR=blue]. Averea lor e în mâna lui Dumnezeu. Aceasta este pentru încăpățânarea poporului de la Vladimirești. Copiii Mei, [/COLOR][COLOR=fuchsia]li s-a luat acest dar[/COLOR][COLOR=blue], pentru că nu au fost vrednici.” (4 decembrie 1975)[/COLOR] După doar două luni se revine la acuzația cea dintâi: numai Veronica o urăște pe Verginica, iar Ioan nu, și de aceea lui i se păstrează harul: [COLOR=blue]“ La mănăstirea Vladimirești Ioan a vorbit și cei ce l-au ascultat, l-au arestat și l-au schingiuit și astăzi este fără de adăpost… ...Gradul și harul [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu [/COLOR][COLOR=fuchsia]i s-au luat[/COLOR][COLOR=blue]. Dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]Veronica[/COLOR][COLOR=blue], care [/COLOR][COLOR=fuchsia]este dușmană pe Verginica[/COLOR][COLOR=blue] și poartă această dușmănie pentru profeție, s-a scris în cer. Să știți că profeția de astăzi nu este profeția lui Veronica, că pe a ei a mâncat-o pisica……Și atunci mult se va jeli Veronica, pentru că [/COLOR][COLOR=fuchsia]a dușmănit pe Verginica[/COLOR][COLOR=blue]…”(11 februarie 1976)[/COLOR] [COLOR=blue]“ Mănăstirea Vladimirești, Domnul Iisus se luptă ca să o dezrobească de ființele stricate care sunt în ea, și să se descuie. Dar pentru că [/COLOR][COLOR=fuchsia]Veronica urăște de moarte pe Verginica[/COLOR][COLOR=blue], Domnul Iisus a prelungit, că Veronica, lucrarea Mea o urăște. Lucrarea Mea a lucrat și prin ea și nu Verginica i-a luat-o, ci surorile din acea curte. Și nu surorile, ci monahiile…”(23 februarie 1976)[/COLOR] Aici se spune că între trâmbițele apocaliptice (a patra și a șasea) a apărut o ură de moarte, pentru că Veronica ar fi pizmuit proorocia Veginicăi, în timp ce proorocia ei ar fi fost furată sau (textual) “luată” de monahiile de la Vladimirești (aceasta ar fi explicația tainei că “[COLOR=blue]profeția lui Veronica[/COLOR] …[COLOR=blue]a mâncat-o pisica[/COLOR]”). Proorocia este însă un dar de la Dumnezeu, așa încât ea nu poate fi furată de către oameni. |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=purple] Cartea “[/COLOR][COLOR=purple]Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa [/COLOR] [COLOR=blue]( Cap. XXI :[/COLOR] “Sfânta” Virginia[COLOR=blue]) - Partea a IV-a. [/COLOR] [COLOR=blue]15.[/COLOR] Verginica nu este numai trâmbiță, ci și telefonul Domnului Iisus Hristos În principiu, Verginica este considerată sistematic a fi “trâmbița lui Dumnezeu”, prin care sunt sculați “din morți” păcătoșii lumii acesteia. La nevoie însă, Verginica poate lua și alte însărcinări, mai pragmatice. De pildă, poate fi… telefon! Iată un exemplu. Într-o “lucrare” care se aseamănă mai degrabă cu o ședință de spiritism, spiritul lui Mihail (un tânăr asasinat recent într-o cârciumă) este chemat să vorbească la “telefon” cu mama sa. “Telefonul” nu este altceva decât trupul Verginicăi, aflat în stare de somn cataleptic, dar și în plină “lucrare de cuvânt” : [COLOR=blue]“Mihaile, adu-l pe Mihail la [/COLOR][COLOR=fuchsia]telefonul [/COLOR][COLOR=blue]Domnului Iisus Hristos să vorbească cu familia, cu mama. Adu-l, Mihaile.” (29 iunie/12 iulie 1974)[/COLOR] Motiv în plus ca Verginica să fie iubită de către credincioși: [COLOR=blue]“Mamă, să fii credincioasă, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]iubește telefonul[/COLOR][COLOR=blue] și pe Domnul Iisus Hristos și iubește tot lucrul Său…” (29 iunie/12 iulie 1974)[/COLOR] Alteori, trupul Veginicăi este asemuit cu un bucium, nu cu o trâmbiță: [COLOR=blue]“ …Copilașii Mei, pentru aceasta trimite Dumnezeu din cerul Său pe Duhul Său într-un lut de pământ; cum ai avea tu un [/COLOR][COLOR=fuchsia]bucium[/COLOR][COLOR=blue], așa și cu [/COLOR][COLOR=fuchsia]trupul acesta[/COLOR][COLOR=blue].” (14/27 martie 2006)[/COLOR] Alteori este numită coardă, alteori unealtă: [COLOR=blue]“ Dar Dumnezeu numai o singură [/COLOR][COLOR=fuchsia]coardă[/COLOR][COLOR=blue] și o singură [/COLOR][COLOR=fuchsia]unealtă[/COLOR][COLOR=blue] are.” (14/27 martie 2006)[/COLOR] Alteori, trupul ei e denumit “oglindă sfântă”: [COLOR=blue] “ E o ființă omenească și neprețuită și îndurerată prin care Dumnezeu își face lucrul Său. E trup. E fiica lui Adriana care era urâtă și prostuță și nebăgată în seamă de lume, ca să dea de rușine pe cei de neam mare. Vino creștine la prostuța Mea! Vino la Mine creștine, că e bine, e foarte bine! Căci prin prostuța aceasta[/COLOR][COLOR=blue]e[/COLOR][COLOR=fuchsia] oglinda sfântă[/COLOR][COLOR=blue] și tot prin ea te uiți în împărăția Mea[/COLOR][COLOR=red]…[/COLOR][COLOR=blue]” (7 ianuarie 1975)[/COLOR] Alteori, “trâmbița” se metamorfozează în “caval”, apoi iarăși în “trâmbiță”: [COLOR=blue]“…Când Domnul Iisus a ales acest [/COLOR][COLOR=fuchsia]caval[/COLOR][COLOR=blue], a vorbit mult, dar acum s-a rărit pentru neascultarea poporului. Prin lucrarea Mea, se vindeca [/COLOR][COLOR=fuchsia]trâmbița[/COLOR][COLOR=blue] Mea, dar prin lucrarea ta s-a îmbolnăvit.”(25-26 mai 1978.)[/COLOR] Alteori, se spune că înainte de a deveni “caval”, “trâmbița” a fost…”magnetofon!!” Liderilor pucioși se pare însă că nu prea le-a plăcut această postură, prea emancipată pentru o săteancă simplă, așa că au șters-o și au înlocuit-o tot cu cea de “caval”: [COLOR=blue] “Nu este om pe pământ ca să nu știe aceste cuvinte, dar am găsit acest [/COLOR][COLOR=fuchsia]magnetofon[/COLOR][COLOR=blue] și cânt cu el pe pământ[/COLOR][COLOR=red]…[/COLOR][COLOR=blue]”([/COLOR] Ediția 1995: [COLOR=blue]25 ianuarie 1966[/COLOR][COLOR=blue])[/COLOR] [COLOR=blue]“Nu este om pe pământ ca să nu știe aceste cuvinte, dar am găsit acest [/COLOR][COLOR=fuchsia]caval [/COLOR][COLOR=blue]și cânt cu el pe pământ[/COLOR][COLOR=red].[/COLOR][COLOR=blue]”([/COLOR] Ediția 2006: [COLOR=red]12/[/COLOR][COLOR=blue]25 ianuarie 1966[/COLOR][COLOR=blue])[/COLOR] Poate cea mai insolită și incredibilă postură a Verginicăi este cea de …”scrumieră”!!! Pe aceasta, liderii pucioși n-au mai șters-o: [COLOR=blue]“…Rugați-vă ziua și noaptea ca să mai fie această [/COLOR][COLOR=fuchsia]scrumieră[/COLOR][COLOR=blue], ca să mai fie. Nu o mai tulburați, și ce vă spune, ascultați. Dacă cineva ar avea suferința sa, nu ar putea purta. Din tălpi și până în creștet e o Dunăre de apă, din cauza poporului care nu vrea să facă voia Mea.” (16/29 aprilie 1979)[/COLOR] [COLOR=blue]16. [/COLOR]Verginica se revanșează [COLOR=blue]“E o ființă omenească și neprețuită și îndurerată[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] prin care Dumnezeu [/COLOR][COLOR=red]Î[/COLOR][COLOR=blue]și face lucrul Său. E trup[/COLOR][COLOR=red], e[/COLOR][COLOR=blue] fiica lui A[/COLOR][COLOR=red]n[/COLOR][COLOR=blue]dr[/COLOR][COLOR=red]e[/COLOR][COLOR=blue]iana[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] care era urâtă și prostuță și nebăgată în seamă de lume, [/COLOR][COLOR=red]și e[/COLOR][COLOR=blue] ca să[/COLOR][COLOR=red]-i[/COLOR][COLOR=blue] dea de rușine pe cei de neam mare. Vino[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] creștine[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] la prostuța Mea! Vino la Mine[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] creștine, că e bine, e foarte bine[/COLOR][COLOR=red], c[/COLOR][COLOR=blue]ăci prin [/COLOR][COLOR=fuchsia]prostuța aceasta e oglinda sfântă[/COLOR][COLOR=red],[/COLOR][COLOR=blue] și tot prin ea te uiți în împărăția Mea[/COLOR][COLOR=red].[/COLOR][COLOR=blue]” ([/COLOR]Ediția 2006: [COLOR=blue]25 decembrie 1974/7 ianuarie 1975[/COLOR][COLOR=blue])[/COLOR] Construindu-și în 1955 statutul de “[COLOR=blue]proorociță[/COLOR]” și totodată “misiunea” de a sluji ca “[COLOR=blue]trâmbiță a lui Dumnezeu[/COLOR]”, Virginia Tudorache găsea soluția stingerii unui vechi complex de inferioritate, care data din copilărie, perioada celor mai mari frustrări, lipsuri și umilințe din partea celor avuți și aroganți, denumiți aici “de neam mare”. Este totodată soluția unei răzbunări elegante pe cei care pe vremea aceea se credeau plini de sine, și de aceea au batjocorit-o, făcând-o urâtă și prostuță, sau pur și simplu au desconsiderat-o, nebăgând-o în seamă. [COLOR=blue]17. [/COLOR]“Sfânta” Virginia va face călătorii misionare peste mări și țări Ieșirea la propovăduire în toată lumea a fost de la început un vis frumos: [COLOR=blue]“…Fiilor, vine vreme frumoasă și [/COLOR][COLOR=fuchsia]vom merge din țară în țară[/COLOR][COLOR=blue] și vom trece peste plaiuri cu steaguri în mână și vom cânta așa: Sfânt, Sfânt, Sfânt, Domnul Savaot, plin este cerul și pământul de mărirea Lui” (15 noiembrie 1965)[/COLOR] Dar nici Verginica, nici adepții Noului Ierusalim nu au reușit să iasă cu steaguri la propovăduire în orașele și satele din propria lor țară, darămite în țări străine. Exceptând câteva ieșiri ocazionale pe ulițele satului, sau niște reprezentații locale (la Pucioasa și la Târgoviște) cu caracter artistic, numite de ei “Festivaluri” (la care în cele din urmă au renunțat, din lipsă de audiență pe măsura așteptărilor lor), ei nu au reușit să-și facă o propagandă în aer liber pe măsura intențiilor. Dar Verginica a continuat să-și făurească vise de misionarism planetar: [COLOR=blue] “Vine vremea că trupul acesta [/COLOR][COLOR=fuchsia]va fi mânuit de toți[/COLOR][COLOR=blue], ca să vorbească cu Mine. Va fi purtat în văzduh [/COLOR][COLOR=fuchsia]cu avioane[/COLOR][COLOR=blue], va fi purtat [/COLOR][COLOR=fuchsia]cu trenul[/COLOR][COLOR=blue] și veți zice: “Unde e trâmbița Domnului?” Și va dori poporul acesta să o vadă, și va zice că a murit. Și nu a murit, e în viață. De ce? Că e scris că va părăsi locurile unde a stat, și nu va mai fi”. (22 iulie/4 august 1973)[/COLOR] Toate aceste vise s-au năruit după șapte ani, neîmplinite, atunci când Virginia a murit și a fost îngropată în cimitirul satului. Verginica n-a mai apucat să se plimbe cu avionul, așa cum visa, dar, după spusele unor adepți, a fost “ridicată cu trupul la ceruri”, după cum se și proorocise: [COLOR=blue]“…dar mâna Tatălui a fost cu ea și iată, nu mai este mult și [/COLOR][COLOR=fuchsia]o voi ridica[/COLOR][COLOR=blue] de pe pământ”(2 iulie 1959)[/COLOR] [COLOR=blue]“…Când [/COLOR][COLOR=fuchsia]se va lua de pe pământ [/COLOR][COLOR=fuchsia]acest trup[/COLOR][COLOR=blue], în fața judecății se vor desfășura toate. ”(21 aprilie 1966)[/COLOR] [COLOR=blue]18. [/COLOR]“Sfânta” Virginia confundă pe duhul rău cu “Dumnezeu” [COLOR=blue]“… Crezi că vasul Meu a luat două palme de la duhul rău, la rugăciune? Dar ea nu a văzut din spate și [/COLOR][COLOR=fuchsia]a zis că e de la Domnul[/COLOR][COLOR=blue] și că a mustrat-o.” ( 19 februarie 1975)[/COLOR] [COLOR=blue]19. [/COLOR]Cine se supără pe “Sfânta” Virginia, pe “Dumnezeu” se supără [COLOR=blue]“… Cine se supără pe vasul Meu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]pe Mine se supără[/COLOR][COLOR=blue]” (6 iulie 1975)[/COLOR] Dimpotrivă, cine cinstește trupul Verginicăi, pe “Domnul” îl cinstește: [COLOR=blue]“ Cine socotește aceste cuvinte, cuvintele lui Dumnezeu și cine cinstește acest trup, pe Domnul îl cinstește” (7 august 1978.)[/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=purple] Cartea “[/COLOR][COLOR=purple]Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa [/COLOR] [COLOR=blue]( Cap. XXI :[/COLOR] “Sfânta” Virginia[COLOR=blue]) - Partea a V-a. [/COLOR] [COLOR=blue]20. [/COLOR]“Proorocie” despre Verginica: ea va fi ultimul prooroc [COLOR=blue]“ Poporul Meu, de acum înainte [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu va mai fi trimis nici un profet și nici un prooroc[/COLOR][COLOR=blue] ca să mai profețească sau să mai proorocească.” (22 decembrie 1975)[/COLOR] Deși cuvintele “prooroc” și “profet” sunt sinonime, de aici rezultă că la Pucioasa se face o oarecare distincție între semnificația lor. În orice caz, această “profeție” sau “proorocie” s-a dovedit a fi falsă, îndată ce după Verginica au urmat la “proorocie” pe rând Maria, Mihaela și Nicușor. Proorocia nu este singulară; o regăsim repetată și sub altă formă: [COLOR=blue]“ Când acest trup se va lua la cer, asemănătoare cu această lucrare [/COLOR][COLOR=fuchsia]alta nu va mai fi.[/COLOR][COLOR=blue] ” (23 aprilie /6 mai 1977)[/COLOR] Dimpotrivă, perfect asemănătoare a fost lucrarea Mariei, sora lui Verginica. După Maria a urmat lucrarea Mihaelei, care se aseamănă și ea cu cea a Verginicăi, în special la mesaj, dar mai puțin (aproape deloc), la formă, care este substanțial evoluată. [COLOR=blue]21. [/COLOR]“Proorocie” despre Verginica: la moartea ei vor veni la priveghere pelerini din țări îndepărtate [COLOR=blue]“ În curând nu veți mai vedea trupul acesta și-l veți plânge cu amar și-l veți striga cu numele care l-a avut. Căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]vor veni din țările îndepărtate[/COLOR][COLOR=blue], și îngerii vor privi și o vor mângâia și o vor lua din casa sa.” (24 ianuarie 1977)[/COLOR] Visul Verginicăi a fost să călătorească și să propovăduiască prin țări îndepărtate. Dacă n-a reușit, ea se mângâie cu gândul că la moartea sa vor veni să o petreacă pe ultimul drum oaspeți din țări îndepărtate. Dar nici acest vis nu i s-a împlinit. [COLOR=blue]22. [/COLOR]“Proorocie” despre Verginica: după moartea ei va veni Domnul Iisus și va urma Nunta [COLOR=blue]“ Că Domnul Iisus va veni curând și va îmbrăca pe mireasa Sa și va pleca în depărtare, unde este scris. Dacă trâmbița va înceta din suflarea sa, să știi că și Domnul e la ușa ta, și după ea va urma Nunta. Să nu zici: Aoleu ce să fac eu, că a luat Dumnezeu trâmbița Sa? Ci să zici că Dumnezeu a venit și și-a luat trâmbița Sa. Și să știți că toate sunt pregătite pentru sfârșit.” ( 7 septembrie 1976) [/COLOR] Toate profețiile de mai sus, legate strâns de moartea Verginicăi, s-au dovedit a fi minciuni. [COLOR=blue]Dumnezeu a venit și și-a luat trâmbița Sa[/COLOR], căci în anul 1980, luna decembrie, ziua 14, [COLOR=blue]trâmbița a încetat din suflarea sa[/COLOR]. Dar [COLOR=blue]Nunta[/COLOR] [COLOR=red]n-[/COLOR]a mai [COLOR=blue]urmat[/COLOR]. [COLOR=blue]Domnul Iisus [/COLOR][COLOR=red]nu [/COLOR][COLOR=blue]a [/COLOR]mai[COLOR=blue] venit, [/COLOR][COLOR=red]nu[/COLOR][COLOR=blue] Și-a [/COLOR]mai [COLOR=blue]îmbrăcat mireasa Sa și [/COLOR][COLOR=red]n-[/COLOR][COLOR=blue]a mai plecat [/COLOR]cu ea [COLOR=blue] în depărtare, unde este scris. [/COLOR]Sunt de atunci aproape 28 de ani și cei de la Pucioasa încă mai așteaptă să se împlinească aceste “iminente proorocii”. Nimic nu prevestea această amânare sine die a promisiunilor făcute, îndată ce se pretindea că “[COLOR=blue]toate sunt pregătite pentru sfârșit[/COLOR]”. Doar dacă nu cumva și aceste asigurări erau mincinoase. Dar mulți dintre cei amăgiți n-au mai putut să reziste poverii anilor și murit între timp, sătui de așteptare. [COLOR=blue]23. [/COLOR]Cine n-o ascultă pe “Sfânta” Virginia, pe “Dumnezeu” nu-l ascultă [COLOR=blue]“ Și respectați-o cu ascultare sfântă, că nu ei nu-i faceți ascultare, ci Mie nu-mi faceți ascultare.” (7 august 1978.)[/COLOR] [COLOR=blue]24. [/COLOR]Verginica este atinsă și de “spionită” O obsesie curentă la Verginica, una care nu-i mai dă pace, este teama că este spionată de propriii săi simpatizanți, sau de persoane infiltrate, care ar putea folosi magnetofoane ascunse pe sub haine, care să fie ulterior folosite ca dovezi incriminatoare. Nici măcar copiii nu sunt scoși de sub bănuială: [COLOR=blue]“… Și fiți atenți că și elevii din școli au [/COLOR][COLOR=fuchsia]aparate[/COLOR][COLOR=blue] și se duc unde sunt oameni strânși, mai cu seamă unde aud de credință…” (25 iunie 1979)[/COLOR] Uneori, obsesia capătă dimensiuni paranoice, fiind mai degrabă potrivită pentru o intrigă de roman polițist: [COLOR=blue]“ …Aveți grijă, tată, că au ioeșit [/COLOR][COLOR=fuchsia]magnetofoane electrice[/COLOR][COLOR=blue] care se pun și la telefoane și la televizoare, ca să aude și să cumpere ce vorbiți voi în casă…” (6 decembrie 1976)[/COLOR] [COLOR=blue]25.[/COLOR] Popoarele vor veni la sfânta Virginia pentru învățătură și pentru încreștinare [COLOR=blue]“Să scrii despre toate câte am profețit de la început și până în clipa de[/COLOR][COLOR=blue]azi, căci ei au uitat ce le-a spus Domnul acum zece ani. Să faci, Verginico, sul și să-l prinzi în copci și să-l ții ascuns până la ziua postului, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]vor veni popoare[/COLOR][COLOR=blue] nemâncate și nebăute [/COLOR][COLOR=fuchsia]la ușa ta și vor bate în ușă [/COLOR][COLOR=blue]ca niște cerșetori, și să le dai mâncare.” (17/30 aprilie 1965)[/COLOR] [COLOR=blue]“Și veți vedea intrând pe porțile casei acestea regi din toate părțile pământului călări pe cai și cu slugile lor și [/COLOR][COLOR=fuchsia]mulțime de popoare[/COLOR][COLOR=blue] vor intra fără frică, nu pe furiș cum intrați voi astăzi. Și acești regi și această mulțime va cina la masa Mea și nimeni nu va îndrăzni să mai facă rău și toți cei de au îndrăznit să facă rău casei acesteia, [/COLOR][COLOR=fuchsia]vor îngenunchia la poalele acestei lucrări[/COLOR][COLOR=blue] și vor cere milă de la Dumnezeu” (7 ianuarie 1966)[/COLOR] Mâncarea și băutura trebuie înțelese aici în chip duhovnicesc, ca fiind noua învățătură, “cea prin sfânta Virginia”. Ziua postului trebuie înțeleasă ca fiind o vreme de mare prigoană asupra creștinilor, când ei nu vor mai putea fi păstoriți și învățați de către episcopi și preoți. “Sfânta” Virginia urma să devină un predicator providențial pentru întreaga lume, creștină și necreștină. Din păcate, moartea ei a lăsat acest vis neîmplinit. Preoții și episcopii au continuat să predice în biserici, nestingheriți de nimeni, iar la ușa casei ei, la “Templul” de la Pucioasa, n-a mai bătut nimeni: nici poporul român, nici alte popoare de aiurea. Trebuie precizat că învățătura “cea prin sfânta Virginia” este totuși citită azi ca atare, drept “o nouă Evanghelie”, dar numai în cercuri restrânse ale “credincioșilor Noului Ierusalim”, selectate mereu dintre aceleași persoane, și care nu depășesc niciodată câteva zeci. [COLOR=blue]“…Copii, mult nu mai stăm aici, și ne vom muta în altă casă și vor veni din țări îndepărtate, și când vor vedea hrana voastră (cu carne, n.r.) se vor sminti” (28 noiembrie/11 decembrie 1973)[/COLOR] Virginia s-a mutat, într-adevăr, dintr-o casă într-alta, până a ajuns la un domiciliu stabil, în care stă și astăzi, dar “cei din țări îndepărtate” n-au mai venit, așa că n-a mai avut cine să se smintească. [COLOR=blue][/COLOR][COLOR=purple] [/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=purple] Cartea “[/COLOR][COLOR=purple]Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa [/COLOR] [COLOR=blue]( Cap. XXI :[/COLOR] “Sfânta” Virginia[COLOR=blue]) - Partea a VI-a. [/COLOR] [COLOR=blue]26.[/COLOR] “Sfânta” Virginia va învia în curând cu trupul [COLOR=blue]“…Copilașii Mei, să vă spun ceva: acest duh, peste puțină vreme se va întrupa iar. Trupul e acum în mormânt așa cum l-ați pus. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Va veni în curând vremea ca duhul să se întrupeze iar în trupul care l-a purtat[/COLOR][COLOR=blue] și va face Domnul minuni mari în ochii tuturor…” [/COLOR][COLOR=blue](2 octombrie 1986)[/COLOR] Data învierii este din ce în ce mai bine conturată. Ea va avea loc probabil odată cu dezvelirea mormântului și a trupului, la 7 ani de la deces (adică, la 14 decembrie 1987): [COLOR=blue]“…Vrea duhul cel călit prin moarte să aibă tot poporul le dezvelirea trupului. Plânge și privește cu dragoste la tot poporul. Trupușorul e așa cum e el, dar [/COLOR][COLOR=fuchsia]când o intra duhul în el[/COLOR][COLOR=blue], va străluci și trupul ca și sufletul.” (29 noiembrie/12 decembrie 1987)[/COLOR] Se știe că această ocazie a fost ratată: la dezgroparea care a avut loc la 7 ani de la deces, n-a mai avut loc nici o înviere. Au trecut deja 22 de ani, dar trupul Verginicăi zace pe mai departe sub lespedea de ciment din cimitirul din Glodeni Vale. [COLOR=blue]27.[/COLOR] “Sfânta” Virginia o concurează serios în supravenerare pe Maica Domnului Despre Maica Domnului se știe că L-a purtat pe Domnul prunc în pântece nouă luni, apoi L-a născut și s-a îngrijit ca o mamă bună de creșterea Lui. Ei bine, pucioșii pretind că Verginica L-a purtat pe Domnul în trupul ei 25 de ani!! Ba mai mult, ea I-a fost “[COLOR=fuchsia]biserică sfințită de Dumnezeu[/COLOR]”, în care Domnul “[COLOR=fuchsia]a locuit și s-a jertfit cu cuvântul Său[/COLOR]” deci I-a fost și “[COLOR=fuchsia]altar de jertfă[/COLOR]” (expresie pe care creștinii o aveau consacrată doar pentru Sfânta Cruce pe care Domnul a fost răstignit). Din această perspectivă cel puțin, Verginica a fost mai importantă decât Maica Domnului și egală în slujire cu Sfânta Cruce: [COLOR=blue]“ Trebuia să se împlinească aceasta, căci era făgăduit de Domnul prin semnul vindecării înăuntrului meu, pentru că [/COLOR][COLOR=fuchsia]eu am fost biserică sfințită de Dumnezeu, în care a locuit Mielul lui Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue] și-a vorbit cu acest popor, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]a făcut Domnul din mine un altar de jertfă în care a locuit și s-a jertfit cu cuvântul Său[/COLOR][COLOR=blue] și-a împărțit cuvântul Său vouă. Așa este scris de Domnul Iisus Hristos în Carte: omul nu trăiește numai cu pâine, ci cu orice cuvânt ieșit din gura lui Dumnezeu. N-a mai avut fiilor nimeni, în toate veacurile n-a mai avut ce-ați avut voi. ” (2 iunie 1991)[/COLOR] [COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR] [COLOR=purple] Anca Estera [/COLOR] [COLOR=purple]27 martie 2008[/COLOR] [COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
Citat din postarea #532:
[COLOR=blue]12. [/COLOR][COLOR=#00CCFF]“Proorocie” despre Nicolae Stoica, soțul Virginiei, care se va întoarce la domiciliul conjugal pe care-l părăsise și va îmbrățișa din nou credința de la Pucioasa[/COLOR][COLOR=#00CCFF] [/COLOR][COLOR=blue]“…diavolul a cucerit pe [/COLOR][COLOR=fuchsia]Nicolae[/COLOR][COLOR=blue] și în toate formele vrea să vă dea pierzării. Să fie tot timpul cineva din poporul meu cu voi. Să nu fiți singuri, căci [/COLOR][COLOR=fuchsia]în curând îi va sosi veacul acestei boli grele[/COLOR][COLOR=blue], pe care o are [/COLOR][COLOR=fuchsia]Nicolae[/COLOR][COLOR=blue], dobândită de la tot soiul de diavoli”. (10/23 august 1972)[/COLOR] [COLOR=#00CCFF]Acest “în curând” s-a dovedit a fi o iluzie deșartă. Nicolae nu s-a mai vindecat niciodată de această “boală grea”: necredința în “minunile” de la Pucioasa. Înainte de a pleca, este posibil ca el să se fi putut convinge mai ușor și mai temeinic de adevăr, așa cum el l-a perceput, căci o fi văzut și mai multe decât vedeau alții. Și e posibil, deoarece el era cel mai aproape de “vasul lui Dumnezeu”.[/COLOR] Ultimele știri sosite de la Pucioasa anunță că soțul legitim al Verginicăi, pe nume Nicolae Stoica, și-a dat și el, recent, obștescul sfârșit. Paradoxal este că liderii pucioși nu se așteptau la asta, îndată ce, nu cu mult timp în urmă, au reușit să-l aducă și pe el la o adunare obștească, prilej cu care l-au curtat îndelung, sperând ca “rătăcitorul” să se întoarcă definitiv și să se reintegreze în sectă. Bineînțeles că Nicolae Stoica, venit la adunare poate numai din curiozitate, le-a dat cu flit și s-a întors la cea de-a doua lui soție, “[COLOR=fuchsia]cea care l-a robit pe el sub satana[/COLOR]”. Și mai paradoxal este că acum, după moartea lui, nu se mai ține cont de loc de faptul că a trădat “lucrarea”, că a fost un bețivan și un curvar (păcate de care era acuzat încă de pe vremea când o însoțea pe Verginica) și că a întors spatele liderilor pucioși, atunci când ei i-au oferit cu generozitate ultima șansă de reintegrare în obștea pucioasă. Dimpotrivă, liderii pucioși și-au propus ca, după moartea lui Nicolae, să lucreze prin “cei trei preoți unși”, timp de 40 de zile, rugăciuni reparatorii “[COLOR=fuchsia] pentru calea cea bună spre cer a acestui suflețel[/COLOR] “, către [COLOR=fuchsia]locul cel din cer[/COLOR][COLOR=blue] [/COLOR]care îi este pregătit de prima lui soție, Verginica. Transcriem din penultimul “Cuvânt al lui Dumnezeu” pasajele care dezvăluie această stare de lucruri: [COLOR=blue]“ Și acum, trâmbița Mea Verginica se pregătește pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]locul cel din cer[/COLOR][COLOR=blue] al însoțitorului ei dat ei de Mine la începutul acestei lucrări și apoi răpit de lângă ea de lucrarea satanei. Ea a venit acum și l-a luat ca să-l dezrobească de sub satana, care-l ținea legat, căci altfel acesta nu putea fi dezlegat de sub legăturile atât de tari cu care a fost legat de satana. Voi, cei trei slujitori ai jertfelnicului cel de foc din grădinița cuvântului Meu de azi, numiți de acum numele acestui fiu cu rugăciune pe masă timp de patruzeci de zile în patruzeci de sfinte liturghii pentru el, așa cum Eu i-am învățat pe ai Mei să lucreze pentru cei ce pleacă nepregătiți din trup. Eu, Domnul, vă voi povățui pe voi îndeaproape și vom birui [/COLOR][COLOR=fuchsia]pentru calea cea bună spre cer a acestui suflețel[/COLOR][COLOR=blue], căci satana e tare supărat acum, când i s-a stricat biruința lui prin care Mi-a ținut acest fiu în lanțurile lui prin cea care l-a smuls pe el demult, demult din brațul Meu de Păstor. Pace vouă, fiilor! [/COLOR][COLOR=red]V-am dat ajutor mare să puteți pentru acest fiu dezlegat acum de sub legături ca să-l puneți voi la locul lui[/COLOR][COLOR=blue], voi, și nu [/COLOR][COLOR=fuchsia]cea care l-a robit pe el sub satana[/COLOR][COLOR=blue], căci altfel n-am putut să-l scot, decât așa cum am lucrat acum cu el. Amin. [/COLOR][COLOR=blue][/COLOR] [COLOR=blue]Pace ție, poporul Meu! Veghează, tată, pentru biruința Mea și a ta! Fii credincios și învață tot mai mult să știi să Mă primești când vin cu vești la tine, căci cel ce nu Mă primește, acela nu Mă cunoaște, fiindcă așa vrea el. [/COLOR][COLOR=blue][/COLOR] [COLOR=blue]Pace ție, poporul Meu! Eu sunt Păstorul Cel bun, Domnul Iisus Hristos! Eu sunt Păstorul tău, poporul Meu. Amin, amin, amin. [/COLOR][COLOR=blue][/COLOR] [COLOR=blue]12-02-2009 [/COLOR][COLOR=blue]”[/COLOR][COLOR=blue][/COLOR] De unde se vede că locul lui Nicolae Stoica fusese predestinat, indiferent de păcatele lui, pentru simplul motiv de rudenie prin alianță cu Verginica: [COLOR=red]“V-am dat ajutor mare să puteți pentru acest fiu dezlegat acum de sub legături ca să-l puneți voi la locul lui…”[/COLOR] [COLOR=red] [/COLOR] [COLOR=red] [/COLOR]Se mai vede de asemenea că numai rugăciunile (parastasele) pucioșilor sunt bune, iar cele făcute de cea de-a doua soție a lui Nicolae nu sunt primite: [COLOR=red]“…V-am dat ajutor mare să puteți pentru acest fiu dezlegat acum de sub legături ca să-l puneți voi la locul lui[/COLOR][COLOR=blue], voi, și nu [/COLOR][COLOR=fuchsia]cea care l-a robit pe el sub satana[/COLOR][COLOR=blue],…”[/COLOR] [COLOR=blue] [/COLOR] Asta doar de formă, pentru că lucrurile erau, oricum, aranjate dinainte de Verginica: [COLOR=blue]“Și acum, trâmbița Mea Verginica se pregătește pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]locul cel din cer[/COLOR][COLOR=blue] al însoțitorului ei dat ei de Mine la începutul acestei lucrări și apoi răpit de lângă ea de lucrarea satanei.”[/COLOR] [COLOR=blue] [/COLOR] Concluzia? Dacă mori pe neașteptate, nu strică să ai niște rubedenii sus-puse, adică unele care au deja trecere mare la Cer, pentru că sub protecția fustelor lor, ai șanse să te mântuiești și tu fără prea mare bătaie de cap. |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=Red]Notă: Textul care urmează este reprodus de pe site-ul [COLOR=Blue]noul-ierusalim.info[/COLOR], cu acordul administratorilor .
[/COLOR] [COLOR=purple]40. Misterele Pucioasei :[/COLOR] [COLOR=purple] Cartea “[/COLOR][COLOR=purple]Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa [/COLOR][COLOR=blue]( Cap. XXV :[/COLOR] Vedenii [COLOR=blue]) -Partea I.[/COLOR] Studiu independent despre fenomenul religios [COLOR=blue]NIP[/COLOR] ( ”[COLOR=blue]Noul Ierusalim[/COLOR] de la Pucioasa” ) [COLOR=blue]“Ai să zici: “Amăgitorule, de ce m-ai amăgit?””[/COLOR] (din “Cuvântul lui Dumnezeu”, 9 septembrie 1973) La redactarea ediției din anul 2006, zeci de vedenii fabuloase, consemnate cu meticulozitate în caietele “păstorilor”, n-au mai văzut lumina tiparului, pentru că actualii lideri au cântărit exact efectele catastrofale pe care le-ar fi avut ele asupra credibilității întregii cărți. Totuși, le-a mai scăpat cîte ceva. [COLOR=blue]1. [/COLOR]Vedenie cu îngerași și cu Ierusalimul care e robit [COLOR=blue]“…Se desfășoară o ață de la cer până la pământ, dar nu e ață, și e un fulger de la răsărit până la cer. Iată [/COLOR][COLOR=fuchsia]un îngeraș[/COLOR][COLOR=blue] șade cu un picior pe mare și cu celălalt pe uscat și e gata să dea drumul. Iată se ridică și spune să nu pună pecetea…[/COLOR] [COLOR=blue]…[/COLOR][COLOR=fuchsia]Patru îngerași[/COLOR][COLOR=blue] sunt dezlegați. Au fost legați până la o vreme. Iată se ridică copilași, se ridică de la apus un nor, o negură mare și va da și grindină, dar nu e grindină. Înțelegeți? Vai, vai, se pune masa, iată îngerașul strigă la masă. Ferice de cel ce va birui, că acela ca în cer va birui…[/COLOR] [COLOR=blue]…O, măi copiii Mei, pentru cine vine aceasta ce s-a pregătit? Pentru [/COLOR][COLOR=fuchsia]Ierusalimul care e robit[/COLOR][COLOR=blue]. Ierusalime, Ierusalime, dezrobește-te că ai căzut sub sabie… Fraților, nu vă pregătesc pentru un jug străin, că nu are împărtășire lumina cu întunericul… (15 mai 1957)[/COLOR] [COLOR=blue]2. [/COLOR]Vedenie cu michiduți și peștișori [COLOR=blue]“Omul vrea să fie lăudat, așa-i firea omului, vrea să fie înălțat pământește, pentru o clipă. Să vă înălțați, dar nu aici copii, nu doriți să fiți înălțați acum pe pământ, că tot pământul este plin de apă tulbure și pe apă sunt mii și mii de bărcuțe și în bărcuțe sunt [/COLOR][COLOR=fuchsia]michiduți[/COLOR][COLOR=blue] și merg spre apus acești michiduți. Sunt muzicanți, sunt cântăreți, au mese întinse la care se desfătează. Iată mai sus este o bărcuță și în bărcuță o proorociță și vorbește. Ea se bucură și face haz și în timpul călătoriei, barca se răstoarnă și diavolul râde. Alături de această apă tulbure se formează o altă apă. Peste un mal este o apă limpede și în marginea apei, doi pomi mari asemănători la frunze și acele frunze luminează apa aceasta limpede și în apă sunt mii și mii de [/COLOR][COLOR=fuchsia]peștișori[/COLOR][COLOR=blue] care călătoresc pe aceste raze și întreabă: mai este mult? Și iată și un drum și pe drum trece un car cu doi cai albi cu capetele de foc și în car sunt doi oameni, credeți? Cine sunt aceștia? Enoh și Ilie. Aceștia sunt prooroci. Carul trece la răsărit, peștișorii i-au întâmpinat pe prooroci și-i întreabă: Mai este mult? Peștișorii s-au făcut un popor și întreabă mai este mult Doamne până se va împlini? Iată la stînga este o cetate dărâmată și printre dărâmături se văd și morți. În dreapta este poporul îmbrăcat în haine până jos, albe ca zăpada. Și în cetatea aceea nu poate intra nimeni care nu are acele haine albe că cetatea e păzită de ostași și de 12 îngeri care au cădelnițe, potire și plăci. Înțelegeți că vă dau acestea ca să le înțelegeți. Iată patru îngerași care au în mână patru Evanghelii și toate fac numai una. Și iese pe poartă Împăratul și e plin de sânge Împăratul și pe frunte poartă un nume care nu se poate citi. Împăratul spune și strigă: a Domnului este împărăția. Nu vă pot spune toate deschis. Fiilor, acest Împărat a pornit la luptă și a luat cu el armată sfântă. Armata nu are haine stropite cu sânge, numai împăratul. Credeți? Din ochii lui iese foc mistuitor cu care va curăți tot păcatul de pe acest pământ. E și Împărat plin de sânge, e și Prooroc. Înțelegeți? Ce este apa, ce sunt peștișorii, ce sunt aceste cuvinte? Apa este viața trăită în curăție, peștișorii sunt poporul. Ce este carul și proorocii Enoh și Ilie? Care este cetatea dărâmată? Care este cetatea cea nouă? Nu vă tulburați dacă nu știți. Iată ce zice Tatăl. Lasă Fiule cartea pământească și ia cartea cerească. Vai de voi pământ și mare că Domnul vrea să vă nimicească. Fiilor, dacă ați avea dragoste cum voiesc Eu, ați zbura prin văzduh………..(9 iunie 1958)[/COLOR] [COLOR=blue]3. [/COLOR]Vedenie cu Fiul și cu Tatăl ceresc [COLOR=blue]“…Am auzit glasul lui Dumnezeu strigând și grăind către mine: Verginico, scoală-te din așternutul tău, căci Eu îți voi da ție de lucru. Eu am zis: Doamne, ce îmi trebuiește, cu ce mă pot folosi de lucrul pe care mi-l dăruiești? Dar glasul îmi răspunde: Verginico, pregătește un caiet și pană, fiind în așteptare să vină Domnul. Eu pe când așteptam, am văzut deasupra capului meu o roată mare, mai mărită de două ori ca roata unei căruțe. Era de o frumusețe cu mii de culori. Erau culorile late ca forma unei panglici și urmată una după alta. Și în mijlocul rotoului a apărut fața Domnului [/COLOR][COLOR=fuchsia]Iisus Hristos[/COLOR][COLOR=blue] până la umeri, cu perișorul ca pârâul unei ape, ce se revărsa pe umărul cel drept și pe cel stâng și un păr ca lumina lămpii și fața blondă, ochi albaștri, așa de blând era, că numai privirea lui te mângâia. M-a privit așa de blând, dar nu mi-a spus nimic și ca fulgerul a dispărut chipul cel blând al Domnului și s-a schimbat într-un alt chip: chipul cel bătrân al [/COLOR][COLOR=fuchsia]Tatălui ceresc[/COLOR][COLOR=blue], numai fața se vedea, încolo era acoperit. Umerii, barba, erau totul o lână albă, mai albă ca zăpada. Ochii îi avea tot albaștri și doar părul era alb, dar fața era roșie și tânără, ochii vioi. M-a privit ușor și m-a strigat: Verginico!” ( 20 ianuarie 1963)[/COLOR] [COLOR=blue]4. [/COLOR]Vedenie cu o piatră albă și cu un cerc, care era jumătate de cerc [COLOR=blue]“…– Verginico, hai la muncă, Verginico, căci cine nu muncește, nu mănâncă. Cine nu-și strânge în hambare, nu va avea. Ia te uită la mâna Mea. Ce vezi, Verginico?[/COLOR] [COLOR=blue]– Văd o piatră albă.[/COLOR] [COLOR=blue]– Iată, deschid piatra în două, ca o carte. Acum, ce vezi, Verginico?[/COLOR] [COLOR=blue]– Văd o coală albă la mijlocul pietrei, și pe coală, o jumătate de cerc.[/COLOR] [COLOR=blue]– [/COLOR][COLOR=blue]Verginico, ai văzut cercul acesta?[/COLOR] [COLOR=blue]– Da, l-am văzut.[/COLOR] [COLOR=blue]– [/COLOR][COLOR=blue]Să fii atentă, Verginico, și să te uiți la cerc și să-Mi spui ce ai văzut. De aici încolo, nu veți mai suferi.[/COLOR] [COLOR=blue]Verginico, ridică piatra sus și dă-Mi-o Mie. Are mărimea de un kilogram. Nu poți s-o ridici. Verginico, dar ai s-o ridici. În veci ai s-o cunoști. Fii cuminte, nu te mai gândi la moarte, căci tu, chiar dacă [/COLOR][COLOR=fuchsia]vei adormi[/COLOR][COLOR=blue], tu [/COLOR][COLOR=fuchsia]pururi vie vei fi[/COLOR][COLOR=blue]. Va muri cine va fi să moară, dar tu, [/COLOR][COLOR=fuchsia]în veci nu vei muri[/COLOR][COLOR=blue]. Să fii cuminte și să asculți poruncile Mele, căci vom hrăni mulți flămânzi. Acel popor va întâmpina pe Domnul la venirea Sa pe norii cerului, și acel sobor îl vei hrăni aici multă vreme. Verginica, acelor trepte să știi că le este pecetluit numărul și când va fi vremea tu vei cunoaște totul. Vei primi putere de la Domnul și le vei ridica de jos, ca pe niște table; în două le vei deschide și din ele vei cunoaște toate tainele lucrării lui Dumnezeu. Și cum l-ai așteptat pe Nicușor și pe Daniel să vină acasă, așa Îl vei aștepta pe Domnul. Și mai înainte de venirea Lui vei primi două vești, și tu vei pregăti poporul pentru întâmpinare.[/COLOR] [COLOR=blue]Verginica, să ai grijă de Nicușor, ca să nu mai sară, că din nou va muri și nimeni nu-l va învia, pentru că Nicușor nu a stat nici o zi cu tine, și se duce și își face de vorbă cu toată lumea rea, care numai hulă și numai pagubă Mi-a adus și Mie, și Tatălui, și cetății Mele. Spune-i, Verginico, lui Nicușor să nu se mai îndepărteze de la tine, că va pieri pentru totdeauna dacă nu te ascultă.[/COLOR] [COLOR=blue]Scrie, Verginico, apoi mai departe, că nu s-a sfârșit, și mai avem de lucru.[/COLOR] [COLOR=blue]Acum, sfârșit.” (6/19 ianuarie 1968.)[/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=purple]40. Misterele Pucioasei :[/COLOR]
[COLOR=purple] Cartea “[/COLOR][COLOR=purple]Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa [/COLOR][COLOR=blue]( Cap. XXV :[/COLOR] Vedenii [COLOR=blue]) -Partea a II-a. [/COLOR] Aceste elucubrații demască doar câteva dintre deviațiile mentale îmbibate de misticism ale Verginicăi, care au turmentat mințile creștinilor pucioși, timp de zeci de ani de zile: [COLOR=blue]Jumătatea de cerc[/COLOR], care era de fapt un [COLOR=blue]cerc[/COLOR][COLOR=blue] întreg[/COLOR]; [COLOR=blue]piatra albă[/COLOR] care avea o [COLOR=blue]coală albă[/COLOR] în ea și, deși avea [COLOR=blue]numai[/COLOR][COLOR=blue] un kilogram[/COLOR], Verginica [COLOR=blue]nu putea s-o ridice[/COLOR], dar [COLOR=blue]are s-o ridice[/COLOR] totuși, și în veci [COLOR=blue]are s-o cunoască[/COLOR]; Verginica însăși care, chiar dacă va muri, tot [COLOR=blue]pururi vie va fi[/COLOR], căci [COLOR=blue]în veci nu va muri[/COLOR];[COLOR=blue] treptele [/COLOR]cărora le este[COLOR=blue] pecetluit numărul [/COLOR]și când va fi vremea Verginica le va ridica de jos, [COLOR=blue]ca pe niște table[/COLOR], [COLOR=blue]le va deschide[/COLOR]în două și din ele[COLOR=blue] va cunoaște toate tainele [/COLOR]lucrării lui Dumnezeu. Verginica este pusă să aibă grijă de soțul ei, Nicușor (Nicolae Stoica), cel care îi fusese impus ca soț “din voința cerului”, ca să aibă el grijă de ea, dar care [COLOR=blue]a adus numai hulă și pagubă[/COLOR] (oare nu se găsea și pentru ea un creștin mai bun?). Deși lui Nicolae i se proorocește că [COLOR=blue]va pieri pentru totdeauna dacă nu o ascultă[/COLOR] pe Verginica, proorocia nu s-a împlinit: nici n-a ascultat-o, nici n-a respectat-o, ci a plecat în lume haihui și și-a găsit altă femeie cu care a făcut copii, dar [COLOR=blue]n-a pierit[/COLOR], ci trăiește și azi și e bine, mersi. [COLOR=blue]5. [/COLOR]Vedenie cu un soare strălucitor [COLOR=blue]“ …Iată [/COLOR][COLOR=fuchsia]un soare strălucitor[/COLOR][COLOR=blue] șade deasupra capului Meu și a zis către Mine: uită-te la Mine Verginico și vezi, ca să înțelegi toate tainele proorociei. M-am uitat și am văzut chipul Domnului în soare și vorbește către mine glas puternic. Căci gura care grăia din soare, mă pătrundea la os. Zicea către mine: Verginico, trebuie să înțelegeți cu toții că Eu vă vorbesc vouă. Deci prin acest cuvânt să înțelegeți pe Fiul lui Dumnezeu și pe Tatăl, adevăratul Dumnezeu. Iar gura Lui prin care grăiește cuvintele pe care voi le auziți este Sfântul Duh. Și să știți cu toții căci gura Domnului grăiește aceste cuvinte pe care voi le auziți. Adică Duhul Domnului, pentru că Sfîntul Duh se numește: gura lui Dumnezeu și Fiul este Cuvîntul. Am venit asupra rămășiței lui Israel, să îl călăuzesc la tot adevărul… (mai 1972)[/COLOR] [COLOR=blue]6. [/COLOR]Vedenie cu Verginica pe o insulă [COLOR=blue]“ … [/COLOR][COLOR=fuchsia]Verginica era pe o insulă[/COLOR][COLOR=blue] și ieșeau numai fiare și dărâmau mereu insula ca s-o ia apa, și atunci ea a rămas în speranța Mea. Aceasta simbolizează ce este astăzi, ce se întâmplă acum. Și târziu au apărut pe marginea acestui pământ trei oameni și au pus masa și mâncau, și ea a râvnit la ei, că îi era foame și ar fi mâncat, dar nu a mâncat, că s-a dus cineva din văzduh și a luat-o, că masa aceea era de la altcineva. Și de acolo a văzut venind un om cunoscut, care venea și trecea pe acolo pe lângă ea. Și a zis: ”Nene Mitică, unde te duci?”. Era Mitică de la Gheboieni. Să-i spui că multe căzături a avut și i-am iertat și dacă a patra oară mai cădea, nu-l voi mai ierta. I-am dat istoria în mână, i-am dat dar și har, i-am dat să-ți fie însoțitor și să se spele. (25 septembrie/8 octombrie 1972)[/COLOR] [COLOR=blue]7.[/COLOR]Vedenie cu armata din Batalionul 22 Este o “vedenie” a Verginicăi grefată probabil pe experiențe personale din viața reală, dar interconectate haotic, într-o încrengătură onirică lipsită de orice logică: [COLOR=blue]“Fiule, uite în noaptea aceasta, ce i-a arătat Dumnezeu, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]nici mintea nu îi mai este întreagă[/COLOR][COLOR=blue] să înțeleagă lucrurile sfinte, că nu e ajutată de acest popor. A văzut în casa aceasta nouă, că venea la ea armată, militari și se rugau de ea, că ei parcă vedeau ce e la ea și se rugau; unul ținea una: mă, duceți-vă voi acasă, că vă spun eu ce aud, că poate se teme de voi. Nu știa cum să o mai mângâie ca să înțeleagă. Dar cum ședea ea cu fața plecată și-a rupt hainele; le-a făcut zdrențe că nu știa ce să facă, să spună sau să nu spună. Și cerea la Mine insistent și Mă întreba ce voiește ostașul acela: binele sau răul meu? Și un înger a venit și i-a spus că ceea ce e la tine și ce trebuie, Dumnezeu va împlini. Și îngerul a luat-o și a ținut-o pe brațul său și a adormit-o și era vânătă de frică. Și venea [/COLOR][COLOR=fuchsia]armata [/COLOR][COLOR=fuchsia]din batalionul 22[/COLOR][COLOR=blue]. [/COLOR][COLOR=red]Nu știu ce e asta[/COLOR][COLOR=blue]. Și a făcut Dumnezeu lucrare și veneau și civili îmbrăcați și ei tot militari, dar Dumnezeu îi cunoștea și punea soldați și îi întorcea înapoi și nu intra decât armata. Și erau cu grade mari, ofițeri și comandanți și plângeau și suspinau și aduceau mulțumire acelui soldat care a descoperit această lucrare a Mea. Și o mângâiau toți și nu știau cum să stea și să mulțumească vasului Meu.[/COLOR] [COLOR=blue]Și atât de bine îi părea vasului Meu, dar era mâhnită că nu știa ce să răspundă. Și a venit îngerul din cer și a luat-o pe brațele sale. Și nu mult va dura și se va împlini și mulți civili vor veni, dar Dumnezeu nu-i va primi. Fiule, spune cu lacrimi în ochi, cum spunea Ioan Botezătorul: o, viperelor, și balaurilor, întoarceți-vă că aceasta e pedeapsa voastră! Lasă creștine că e păcat de tine, ai petrecut cu Mine fără minte și slut, că sculele le-ai împrumutat diavolului. Și ți se vor usca mădularele cu care ai lucrat duhului rău…”(10 octombrie 1973)[/COLOR] Povestitorul acestei ficțiuni pare-se a fi “Dumnezeu”, îndată ce vorbește despre Sine cu cuvintele: “…cerea la Mine…”,”…Mă întreba…”,”…această lucrare a Mea.”, “…vasului Meu.” ,”…ai petrecut cu Mine…”. Și totuși în fața unei aberații debitate pe nerăsuflate (“[COLOR=blue]Și venea armata din batalionul 22.[/COLOR]”, acest “Dumnezeu” își mărturisește neștiința: “[COLOR=red]Nu știu ce e asta[/COLOR]”. Liderii de la Pucioasa, puși deodată în fața unei situații inacceptabile, au apelat la cea mai simplă scamatorie prin care se rezolvă radical lucrurile: în ediția din 2006, au șters pur și simplu fraza “[COLOR=red]Nu știu ce e asta[/COLOR]”. Acum, neputința “Dumnezeului” lor era salvată, sau, cel puțin, așa au crezut ei, fără să intuiască faptul că gestul lor incriminează și mai temeinic întreaga impostură de la Pucioasa: ediția din 1995 este o minciună, iar ediția din 2006 este o minciună acoperită prin fraudă. S-ar mai putea face aici zeci de observații mărunte: că, dacă Virginia “[COLOR=fuchsia]nu mai avea mintea întreagă[/COLOR]”, cine poate ști când o avea întreagă și când nu?; că, proorocia ”mulți civili vor veni și Dumnezeu nu îi va primi” este un nonsens (căci Dumnezeu nu alungă pe nimeni care se întoarce la El), deci n-avea cum să se împlinească; că Ioan Botezătorul nu spunea la Iordan “o, balaurilor!”; etc, etc, dar nu mai merită insistat asupra lor. [COLOR=blue]8. [/COLOR]Vedenie cu Nicolae Stoica, viitorul mire al Verginicăi Tot printr-o vedenie, Verginica este pregătită de “Dumnezeu” pentru o căsătorie forțată, de formă, cu tânărul Nicolae Stoica, mai mic decât ea cu 15 ani: [COLOR=blue]“Și când am adus tânărul acesta, i-am arătat în vedenie și am întrebat-o: ”Ce zici?” Și a zis: “Ce să fac cu el? Că nu face ca mine”. Și i-am spus: “Lasă-mă să lucrez Eu cu el, că pentru Mine îl iau”. Nu l-am luat de la sfinți ca pe David. Neamul lui Nicolae a fost rău. De ce a lucrat Dumnezeu așa? De ce? Să dezrobesc acest neam. Dacă îl luam dintr-un neam bun, ar fi zis împăratul zilei că aceștia fac altă lege. Când a venit la Mine avea ceas la mână și cravată la gât și râdea lumea când îl vedea. Măi fiule, nu știi din ce neam se trăgea Nicolae? Neamul său a fost rău, dar a fost cineva dintre neamurile acestea bun. Și sămânța aceea a mers pe sub pământ și a dat viață ca să rămână și să scoată din robie acest neam. Acest neam rău, toate relele le-au făcut. Și am scos această spiță, ca să dezrobesc acest neam. Ce zici, a pierdut Dumnezeu Împărăția prin acest om care a fugit? Nu pierde Dumnezeu Împărăția, și nici pe acest om” (19 octombrie 1973)[/COLOR] |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=purple] Cartea “[/COLOR][COLOR=purple]Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa [/COLOR][COLOR=blue]( Cap. XXV :[/COLOR] Vedenii [COLOR=blue]) -Partea a III-a. [/COLOR] Aici se întâlnesc alte aberații, cu pretenții de proorocii vitale pentru mântuirea păcătoșilor. Nicolae Stoica e prezentat ca un providențial “mântuitor”, prin care Dumnezeu urma să dezrobească din lanțurile păcatelor întreg poporul românesc. Deși neamul lui “a fost rău”, s-a găsit cineva dintre strămoșii lui care să fie “bun” și așa i s-a transmis o genă providențială și bietului Nicolae. Căsătorit cu forța cu Virginia Tudorache, o femeie mai mare cu 15 ani decât el, chioară de un ochi și clientă fidelă a clinicilor de psihiatrie, Nicolae Stoica a răbdat cât a răbdat, apoi și-a luat câmpii și s-a însurat cu altă femeie, care s-a arătat a fi normală și dispusă să-i facă și copii. Fuga lui Nicolae în lume este minimalizată aici în mod forțat, pentru că ea a fost de fapt o grea lovitură asupra credibilității “lucrării”. Dar atunci ce rost mai avea această prezentare a lui Nicolae ca unic izbăvitor? Ce și pe cine a dezrobit acest hristos mincinos care a fost Nicolae Stoica? Prezentarea lui la superlativ, ca (cităm) “[COLOR=blue]spiță, ca să dezrobesc acest neam” [/COLOR]este cel puțin ridicolă, dacă nustupidă de-a dreptul, căci Nicolae a rămas un modest anonim, care n-a dezrobit pe nimeni, și despre care nimeni din “poporul Domnului” nu mai vorbește astăzi.Acum toate privirile extaziate ale adepților sunt îndreptate spre alți “izbăvitori”, Mihaela și Nicușor, care au preluat din mers frâiele “lucrării”și îi conduc pe toți în trap săltat. După nici o lună mai târziu, siguranța de sine, precum că “[COLOR=blue]Nu pierde Dumnezeu Împărăția, și nici pe acest om”, [/COLOR]este înlocuită cu un scepticism dureros și convulsiv, în care “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” se recunoaște adânc “[COLOR=blue]păgubit[/COLOR]” prin fuga lui Nicolae, iar [COLOR=blue]“toată agoniseala Îi este veștedă”. [/COLOR]Cât despre “vasul Domnului”, Verginica, chipurile ea a ajuns de-a dreptul în pericol de moarte. Nicolae nu va scăpa nici el prea ușor, căci este amenințat cu durerile care au să vină: [COLOR=blue]“…Acum sunt Eu păgubit, dar mai târziu ești tu păgubit; mai târziu te va durea pe tine. Acum Mă doare pe Mine. Toată agoniseala Îmi este veștedă. Nimeni dintre voi nu vede, decât numai trâmbița Mea. Daniele, ții minte ce ți-am spus eu, că vrăjmașul rău ucide vasul Meu? Daniele, sfoara cerească cu care a fost Nicolae legat când l-am cununat, cu ea se desfășoară lung. Măi Daniele, poporul Meu iubit, voi nu știți, n-ați priceput, că uite, fuga lui Nicolae de la locurile sfinte e uciderea vasului Meu” (8 noiembrie 1973)[/COLOR] Asocierea dintre “dezertarea” lui Nicolae și prezumtiva moarte a Verginicăi este o exagerare. Verginica a murit după alți 7 ani, din motive exclusive de boală. [COLOR=blue]9.[/COLOR] Vedenie cu un foc mistuitor Într-o vedenie pe care a avut-o în 1979, cu puțin timp înainte de a muri, Verginica a “văzut” cum va veni o ispită, o încercare din care toți vor muri și numai ea va scăpa ca prin minune. În 1980 s-a întâmplat exact invers: Verginica a murit, iar ceilalți au rămas. [COLOR=blue]“ …Că iată Verginica, trâmbița Mea, a avut o vedere și plângea când o vedea. Era într-o poiană verde și era plină de lume și prin lume mai era și din neamurile voastre. Și a venit cineva și a închis locul acela. Și trâmbița striga cu lacrimi: vino la mine, că cine se închide în locul acela, nu mai poate ieși. Și nimeni nu auzea, că a venit o fanfară cu cântare dulce și au început toți să joace. Și a întrebat Verginica și a început să apuce unul, doi, până la nouăzeci și doi, dar n-a mai putut salva pe nimeni, abia a scăpat ea singură, că [/COLOR][COLOR=fuchsia]a venit focul și i-a mistuit[/COLOR][COLOR=blue] pe toți. Cei ce erau afară, au scăpat și s-au sfințit prin binecuvântare sfântă. Și o veți vedea (profeția), că nu se ascunde de ochii voștri…” (8 februarie 1979)[/COLOR] [COLOR=blue]10.[/COLOR] Vedenie cu părinții creștinului Ilie Bunea (tatăl) [COLOR=blue]“…Mi-a scos Domnul la iveală să văd, pentru că se făcuse de cineva o întrebare și nici până acum n-am dat nici un răspuns, că nu îmi venise la iveală ca acum, ca prin minune să-mi iasă în cale nenea Ioan și țața Bălașa, părinții lui Ilie Bunea. Amândoi plini de sudoare, și amândoi cu povară grea în spate, că se încovoiaseră de greutate. Of, și ce milă îmi era de ei! Și i-am întrebat ce au în spate așa greu și unde se duc cu această greutate. Și ei nu știau ce să mai facă de bucurie că m-au întâlnit, iar în loc să-mi dea răspunsul la ce i-am întrebat, mă întrebau cum să facă ei și pe cine să trimită acasă pe pământ la ai lor copii, să facă ce-or ști și ce-or putea, să-i scape și pe ei de această povară, că n-o mai pot. Și mi-au spus că și nenea Gheorghe Drăgan cu soția lui tot așa cu povară umblă în spate. Și iar i-am întrebat pentru ce poartă această povară și până când. Și ei au început să plângă și n-au mai putut să-mi dea răspunsul de plâns. Și am zis așa:”O, Doamne, de unde să aflu răspunsul despre aceste suflete?” Și îndată mi-a venit răspunsul la ureche. Dar cine și de unde a venit răspunsul, voi afla. Și mi-a zis așa: “Acești oameni vor purta această povară până la judecată, și dacă Judecătorul Se va îndura să le-o ia, scapă de ea, iar dacă nu, rămân pe veci cu ea, pentru lăcomia de pământ, că se judecau prin tribunale pentru a avea pământ. Aveau dreptul, nu aveau, se judecau ca să-l câștige. Iar acum ce au câștigat?că-l poartă în spate, și nu știe nimeni cât timp.”[/COLOR] [COLOR=blue]Scumpilor copii ai acestor oameni, adică ai acestor răposați, luați aminte ce vă spun, iar dacă nici acum nu veți crede și nu veți lua în seamă nici acum, cer la Domnul cu lacrimi șiroaie să vă aducă la ei să vedeți, că toți așteptați de la Domnul semne. (9/22 iulie 1984)[/COLOR] Seninătatea cu care Verginica prinde din eter în ureche răspunsuri la propriile introspecții, fără a-și face prea mari probleme asupra provenienței lor, seamănă perfect de bine cu celebrul slogan al pușcașilor “eficienți” și fără scrupule: “Întâi tragi fără somație, și apoi vezi cine e victima!” Îndemnul biblic este însă complet diferit: [COLOR=#993300]“Iubiților, nu dați crezare oricărui duh, ci cercați duhurile dacă sunt de la Dumnezeu, fiindcă mulți prooroci mincinoși au ieșit în lume.” (I Ioan 4,1)[/COLOR] Mesajul e simplu: urmașii lui Ioan Bunea, dacă nu vor să o pățească și ei ca strămoșii lor, Ioan și Bălașa, să facă bine și să mai “risipească” din pământul moștenit de la bunici. Adică, să facă o donație în stânga, una în dreapta, că “pământul e al Domnului, și de vândut nu se vinde”. Zis și făcut. După lungi tergiversări, de ani și ani de zile (fiincă urmașii lui Ioan Bunea simțeau că aici nu-i lucru curat), un nepot mai blajin (Ilie Bunea-fiul) a cedat insistențelor cu care liderii pucioși căutau să pună în practică aceste insinuări, și a donat pământurile moștenite de la bunici. De atunci, Ilie Bunea (fiul) n-a mai avut liniște, căci liderii pucioși vedeau în el acum un om lipsit de valoare (pentru ei, valoarea lui era chiar pământul, pe care îl făcuse donație, din prea multă amabilitate pentru liderii pucioși) |
|
|||
|
|||
![]()
[COLOR=purple] Cartea “[/COLOR][COLOR=purple]Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa [/COLOR][COLOR=blue]( Cap. XXV :[/COLOR] Vedenii [COLOR=blue]) -Partea a IV-a. [/COLOR] |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Fenomenul Posaga | poster | Exorcismul | 13 | 13.01.2015 14:22:59 |
Cetatea Noul Ierusalim | idealist | Calugarul | 12 | 18.01.2013 11:13:01 |
Fenomenul Emo - o cultura a instabilitatii psihice si sufletesti | geo.nektarios | Secte si culte | 3 | 01.04.2011 17:38:21 |
mesaj de la noul ierusalim | anaana71 | Secte si culte | 417 | 31.01.2011 15:31:40 |
|