![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Da, e tarziu. Noapte buna tuturor!
|
|
||||
|
||||
![]()
Sărut mâna și noapte bună tuturor !
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
oricum intre timp ai mai primit si alte explicatii, in speta de la Fani; eu una ma bucur ca exista pe forum si credinciosi sufletisti, luminati la minte si daruiti de Domnul cu rabdare si tact pedagogic. in privinta seniorilor care zici ca te-au apostrofat, pacat ca ai intrat in hora, ai primit si ai dat prea multa atentie unor replici care trebuiau altfel digerate. apropo, sa stii ca la 100 de postari o sa treci si tu de la juniorat la seniorat, vezi ce usor e aici sa devii persoana importanta?!@ |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Neavand studii de specialitate, ma poti deruta f usor spunand odata ceva si alta data altceva. Tocmai de aceea ma misc doar intre ideile, care stiu ca sunt sigure. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Repet, ignorarea nu incepe, ci continua... |
|
|||
|
|||
![]()
"Cei din urma vor fi cei dintai."
|
|
||||
|
||||
![]()
Mai intii de toate : doamne ajuta ! sa avem cu totii o duminica cu pace si bunavoie si sa ne bucuram de lucrarea sf.Liturghii intru noi.
Am sa ,,intorc" citeva vorbe unor surori rugindu-le sa nu uite ca ...nu o fac din rautate,si cred ca nici cu rautate. Mirelat:- despre dragoste mi-am spus parerea,o repet: ,, faceti mai intii toate cele ale Tatalui si restul se vor adauga voua... caci stie tatal vostru cel ceresc ce va trebuie" Nu este rea dragostea,uneori nici iubirea,alteori nici amorul,dar in toate trebuie sa pastram o dreapta socoteala si sa nu ne intereseze mai mult decit este nevoie pt. a trai... si atit ! - Cred ca persoana importanta poti deveni prin ceea ce scri,iar ceea ce scri devi prin ceea ce gindesti.Dar daca scri/gindesti una dar de facut faci alta(spuneam intr-o inteventie anterioara ca daca invatatura ta de viata este ca sti ca in biserica taiesti un D.zeu iar in afara ei un altul)caz care este cel mai frecvent atunci te numesti intr-un fel anume,asa,elegant vorbind esti demagog.Din cauza asta dar si din altele Hristos a invatat ca oamenii se judeca dupa fapte si nu dupa vorbe pt. ca din vorbe toti suntem deosebiti(incepind cu mine)dar din fapte...nici pe departe.Aici pe topic faptele se vad doar inditect(fiecare poate deduce mai bine sau mai putin)dar ne ajuta mult topicul ,care ne face senior,junior,aspirant,insuflant,stresant...etc. Pai nu-mi ramine decit sa astept sa ma senorizez si eu.Sper sa am atita rabdare ! De Fani... da,despre Fani ,eu i-as ordona calitatile enumerate de tine astfel: rabdare,sufletista si mai apoi pe celelalte.Asa o vad eu.Pt. mine asa se lasa cunoscuta.Nu am dorit sa ofensez ci am spus doar cum vad eu. Anca-Miha: Nu stiu daca te mai intereseaza aspectu dar am vazut si eu ca pe linga alte dracii se amesteca si sfintii(am mai marcat parerea mea despre subiect).Bine inteles ca o asemenea greseala nu poate fi facuta cu noblete decit de catre un teolog/oloaga,asa,ca sa-i dea si greutatea cuvenita(acum am dorit sa fiu acid, dar promit ca am sa devin si...baza,ca sa compensez).Ceva asemanator scamatorilor.Daca nu esti bine informata te poti sminti cu asemenea pareri !Sfintenia tine de ortodoxie...restul insusirilor individuale si deosebite umane se numesc altfel.Daca a fi sfint depaseste multimea confesiunilor ,daca este adevarat,atunci poate ar fi bine sa-l veneram si pe Nerva Traian ca tot a pus el fundatia unui popor istoric(roman ,desigur).Im,ce ziceti? Gresit,f.grsit asa ceva!Sa ne ferim de o asemenea ispita ! Last edited by zaharia_2009; 12.07.2009 at 13:31:12. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ispite peste tot...si m-am lasat ademenita de una dintre ele, postand inca si inca un mesaj dupa ora inchiderii. In ceea ce priveste teologia, imi pare rau ca nu pot sa te ascult, caci eu sunt pentru marturisire; iar discutia cu Fani e pentru mine "fun" pur si simplu... Dar fii sigura ca iau aminte, doar de aceea ma aflu pe acest forum: sa iau aminte si sa invat. |
|