![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Satana vindeca patimile sau bolile pe care tot el le da. Si dupa ce te vindeca iti da alta mai rea. |
|
|||
|
|||
![]()
De ce ați închis topicul despre "nemurirea sufletului"? Înțelegem prin aceasta că nu mai aveți argumente, deybaterea este departe de a se fi încheiat...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ciudat, tu niciodată nu ai spus nimic la acel subiect. Nici măcar "argumente" învățate la sectă nu ai fost în stare să scoți.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
P.S. Eu sunt același cu tricesimusseptimus, respectiv tricesimusquartus, tricesimustertius, și tot așa până la tertius, în total 37 (!!) Multe din postările mele au fost șterse de către admin cum și vechile mele nickuri au fost banate. |
|
||||
|
||||
![]()
Spune un singur verset din toată scriptura care să ne arate faptul că sufletul omului moare odată cu trupul.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spune un singur verset din toată Scriptura care să ne arate faptul că animalele nu au capacitatea gândirii și vorbirii. |
|
||||
|
||||
![]()
Secta din care faciu tu parte, respectiv secta adventiștilor de ziua a șaptea, a început să propovăduiască faptul că sufletul sau duhul omului moare odată cu trupul său. Credința creștină veche de 19 secole era aceea că sufletul e nemuritor:
Filipeni 1.21 "Căci pentru mine viață este Hristos și moartea un câștig. " 23 "Sunt strâns din două părți: doresc să mă despart de trup și să fiu împreună cu Hristos, și aceasta e cu mult mai bine; 24.Dar este mai de folos pentru voi să zăbovesc în trup. Secta adventistă nu a putut, nu poate și nu va putea să dea niciodată vreun argument împotriva apostolilor.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Sufletul care pacatuieste, acela va muri."(Ezechiel 18:20) Posteaza un singur verset care sa spuna ca sufletul este nemuritor. P.S. Tu mai crezi in inviere daca te consideri "nemuritor"? Sau esti asemenea saducheilor "care ziceau ca nu este inviere" (Matei 22:23)? |
|
||||
|
||||
![]()
Draga "tricesimusquintus" noi te veghem, caci tu dormi, dar sa nu uiti - mai doarme omul, dar se si trezeste.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cateva intrebari pentru neoprotestanti si protestanti. | Seraphim7 | Secte si culte | 104 | 23.10.2022 00:36:38 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Cateva intrebari pentru sfintii preoti si crestini | RafaelMiticaPitulice | Despre Sfanta Scriptura | 25 | 02.08.2011 09:01:17 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|