Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 11.06.2010, 09:58:20
Scotianul
Guest

Implicit Am mai auzit chestia asta in Belfast

Citat:
În prealabil postat de Danut7 Vezi mesajul
Gunoiul adventist nici nu merita sa fie comparat cu Biserica, insusi lucru asta e o atrocitate.
dar in loc de ,,adventist"era ,,protestant"iar ,,Biserica"era denumirea pt cea catolica.Acolo,genul acesta de afirmatii reciproce s-a terminat cu un razboi religios intern care nu si-a spus ultimul cuvant nici astazi.Au murit oameni nevinovati,uni dintre ei nici macar interesati de asemenea probleme.Doar ca au picat in locul nepotrivit la momentul nepotrivit.Adica cand punea unul o bomba ca sa curete ,,gunoaiele" protestante/catolice.
Intr-un final,dupa ce se spalau strazile de singe,majoritatea au ajuns aici
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ing_Places.png
Daca morti se odihnesc in pace>mai exista foarte multe strazi in care casele poarta pe ele mesajele acelor zile intunecat si sangeroase
http://upload.wikimedia.org/wikipedi...rickfergus.jpg
Aveam si poze un pic mai dure>case in flacari,cadavre sfartecate si singe peste tot.Inclusiv una cu o fetita facuta praf de o explozie a unei bombe.Am renuntat sa le mai postez.Cam asta am avut de spus despre notiunea de ,,atrocitate"
Vechi 11.06.2010, 10:01:46
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dani2004 Vezi mesajul
Si ce sunt acesti lutherani?
protestanti, fara "neo"

Citat:
În prealabil postat de dani2004 Vezi mesajul
Si curvia cu pocainta ce aduce?
Pocainta duce intotdeauna la iertare, daca nu se staruie in pacat.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Vechi 11.06.2010, 10:21:03
gibilan
Guest

Implicit

traim vremuri cind biserica Romaneasca este confruntata cu multe si foarte variate probleme.intre care reactivarea unitarismului si a diferitelor organizatiisi miscari neoprotestante si sectare,care ar dorii macar de ar putea schingiui biserica nationala.de-a lungul istoriei biserica a fost chear si fortificatie in calea navalitorilor iar preotia a mai pus mina pe sabie aparind-uo cu pretul vieti .nu mi-as dori nici-odata ca pe teritoriu Romaniei sa fluture alt steag si nici in biserica ortodoxa sa,se,savirseasca alte slujbe decit cele de 2000 de ani.de ce se mira unii si tot pun punctul pe Sf. Nicolaie,cind el a fost pus in fata unui fapt implinit administrindui darul lui arie cel nebun,poate si astazi ar fi bine sa se mai dea palme peste bot celor taiati sub limba care in nebunia lor arunca vorbe urite asupra bisericii si a slujitorilor ei.toleranta aceasta nu e buna iata unde a ajuns tara datorita tolerantei de care romanul a dat dovada, economie,industrie la pamint, imposibilitati de plata .dar cu biserica nu va fi la fel in cazul bisericii nu se admit compromisuri,de dragul tolerantei sa va bucurati voi sectarii ca adminul va suporta inca sa loviti cu bitii in biserica si slujitori dar pt.voi e o mingiiere ca puteti face si atit,si cu asta va alegeti inervind pe ortodocsi si primindu-va branduri peste bot si nasul cel mare,pe care il bagati in strachinile care nu-s a voastre.cititi istoria ce a patit "arie cel nebun"ce final fericit a avut acum asteapta in gheena sa vina judecata cea de obste.

Last edited by gibilan; 11.06.2010 at 10:25:16.
Vechi 11.06.2010, 10:31:28
vasinec7
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul

Când ? Ați vorbit cu adventiștii despre asta ? Și ce au zis ?
Adventistii zic, despre invierea mortilor, ceea ce zic si toti crestinii care cred ce spune Scriptura: invierea mortilor va fi cand va reveni Mantuitorul (vezi , spre exemplu, 1 Tesaloniceni 4:14-18). Iar acest lucru se va intampla curand: "Iata, Eu vin curand" (Apocalipsa 22:7).

Multi crestini, asemenea Sfantului Apostol Pavel, au nadejdea ca Domnul Iisus Hristos va reveni chiar in timpul vietii lor pamantesti :"iar noi cei vii care vom fi ramas."(1 Tesaloniceni 4:17)

Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir Vezi mesajul
Altă deosebire. Noi credem că deja i-a luat și că sunt acolo ai Lui.
Pai, cine va pune sa nu luati in seama spusele Mantuitorului ("Ma voi intoarce si va voi lua, pentru ca acolo unde sunt Eu sa fiti si voi" - Ioan cap. 14) si sa o luati la deal fara sa-L mai asteptati pe El.
Vechi 11.06.2010, 11:53:48
eclesiastul eclesiastul is offline
Banned

Data înregistrării: 10.03.2010
Locație: Cluj
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ivo_faith Vezi mesajul
Bine, deci asa-zisa voastra credinta in primul rand ca nu este a voastra decat pentru ca ati furat-o efectiv de la Sfanta Biserica si ati modificat-o cum ati crezut unii sau altii.
prietene tu in afara de texte "creatie proprie" alte argumente ai? in primul rand credinta e personala a fiecarui om, nu ai cum sa "furi" credinta. Sunt oameni credinciosi nu numai in ortodoxie,ci si in alte confesiuni.

Citat:
Si te rog sa termini cu tentele astea ecumeniste, nu ecumenice, ca nu ai nici o sansa decat cum v-am mai spus cu cei care sunt prunci in treburile duhovnicesti sau cu cei care sunt neluminati (neinitiati, nebotezati).
Adica dupa tine toti care s-au botezat sunt luminati? Cunosc multe exemple de oameni botezati care traiesc in pacat. Cum se impaca asta cu teoria ta? Is pline discotecile si barurile de tineri botezati....unde e lumina lor?

Citat:
Cu ortodocsii e mai greu ba baiatule pentru ca noi ne uitam in spate si e plin de sfinti, voi va uitati in spate si e gol de sfinti. Noi suntem pe o temelie foarte tare care este Hristos si toata biserica sfintilor, pe cand temelia voastra este un nu stiu care om!!!
Degeaba te uiti in spate dc nu traiesti in prezent. Viata unor sfinti nu tine loc vietii tale. tu esti cel care trebuie sa traiesti, pt ca Dumnezeu pe tine te va judeca dupa cum ai trait tu, nu sfintii din trecut.
Si NP au ca temelie pe Hristos, ce te face sa crezi ca nu au? si vin-o cu argumente nu cu povesti.
Vechi 11.06.2010, 11:56:24
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Implicit

Citat:
Si din cate stiu sfantul Nicolae i-a cam ars cateva perechi de palme ereticului Arie la un sinod ecumenic.
Dacă a făcut acest lucru într-un cadru atât de oficial, posibil să-și fi dat examenul vieții lui. Domnul știe.

Citat:
Pe de alta parte si Iisus a intrat cu biciul in templu intre cei care confundau rostul casei Domnului.
A intrat cu biciul și autoritatea Sa dumnezeiască a făcut ca biciul să pară o sabie învăpăiată în mâna Lui, însă nu a plesnit pe nimeni. Ai dumneata o asemenea autoritate să iei biciul în mână, te poți compara cu Mântuitorul, ori ești la distanță de ani lumină (mai corect ani-întuneric) de caracterul Său sfânt?
Vechi 11.06.2010, 11:57:26
tricesimusquintus tricesimusquintus is offline
Banned

Data înregistrării: 09.05.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elizabeta Vezi mesajul
Un lucru cred ca avem in comun - DRAGOSTEA PENTRU HRISTOS
Citat:
În prealabil postat de catalin_ Vezi mesajul
nimic mai fals!
Se presupune că fiecare se cunoaște cel mai bine pe sine
Vechi 11.06.2010, 12:05:30
eclesiastul eclesiastul is offline
Banned

Data înregistrării: 10.03.2010
Locație: Cluj
Implicit

Citat:
Am impresia ca totusi dumneavostra va referiti la varsta biologica, pe cand eu ma refeream la cea spirituala. Si crede-ma ca din punctul asta de vedere ti-as putea fi nas, adica parinte spiritual ca pot sa te invat foarte multe, insa mi-e teama la vrasta ta sa nu iti dau hrana prea tare duhovniceasca pentru ca sa nu iti rupi dintii.
lauda de sine nu miroase a bine. Unde ti-e smerenia? Din postarile tale nu vad cui ai putea fi tu parinte spiritual, un citat din Sf Scriptura nu am vazut. Ca sa poti fi parinte spiritual trebuie sa stii Cuvantul Domnului, iar la tine, cu scuzele de rigoare,nu se vede lucrul acesta.
Vechi 11.06.2010, 13:27:31
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Iar daca dvs spuneti ca pastorii nostri sunt homosexuali , sincer, ma cutremur. Aceasta nu se intampla nici macar accidental, cum se intampla la dvs...Atat timp cat stiu ca standardele de moralitate din biserica mea sunt foarte inalte, ca unui pastor i se ia pastoria numai daca traieste in neintelegere cu vecinii, iar curvia fara poacinta aduce excluderea,
Pastor baptist curvar și pederast: http://www.ethicsdaily.com/news.php?viewStory=11877

Dar nu e vorba de asta. Standardele morale pot fi înalte, mereu apar lupi în blană de oaie care una predică și alta fumează. Ticăloși sunt și în Biserica catolică, sunt și în cea baptistă, iar de cea ortodoxă să auzim numai de bine !
Problema este că pastorii dumneavoastră, adică pastorii (neo)protestanți, oficiază căsătorii homosexuale. Biserica lor, adică protestantă, adică una din Bisericile grupării dv, aprobă acest lucru la cel mai înalt nivel. Iar adevărata mârșăvie este să negi acest lucru, după ce vezi pus online comunicatul oficial al acelei "Biserici" care conține asemenea trist adevăr. Ei bine, nu am auzit de asemenea căsătorii între sodomiști oficiate nici în Biserica Catolică, nici în cea Ortodoxă.

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Vechi 11.06.2010, 13:32:01
Mihnea Dragomir's Avatar
Mihnea Dragomir Mihnea Dragomir is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.02.2010
Locație: Ținuturile Loirei, Franța
Religia: Catolic
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec7 Vezi mesajul
Adventistii zic, despre invierea mortilor, ceea ce zic si toti crestinii care cred ce spune Scriptura: invierea mortilor va fi cand va reveni Mantuitorul
Curios lucru: doar adventiștii sunt creștini care cred ce spune Scriptura fiindcă doar adevntiștii contestă că judecata vine imediat și numai ei nu cred în învierea sufletelor înainte de Advențiu. Toți ceilalți: catolici, ortodocși, baptiști și penticostali pesemne că trebuie să fie cretini și nu creștini, din moment ce ei nu știu să citească Scriptura.
Mda, ce să avem în comun ?

www.catehism.com
http://regnabit.wordpress.com
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Noi avem nou martir mihaiB Stiri, actualitati, anunturi 9 07.11.2012 19:51:45
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" Decebal Biserica Ortodoxa Romana 4 10.09.2012 21:07:28
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? mihailt Generalitati 14 02.11.2010 21:35:34
Avem Patriarh danyel Stiri, actualitati, anunturi 34 11.02.2009 22:03:42