![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Intr-un final,dupa ce se spalau strazile de singe,majoritatea au ajuns aici http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ing_Places.png Daca morti se odihnesc in pace>mai exista foarte multe strazi in care casele poarta pe ele mesajele acelor zile intunecat si sangeroase http://upload.wikimedia.org/wikipedi...rickfergus.jpg Aveam si poze un pic mai dure>case in flacari,cadavre sfartecate si singe peste tot.Inclusiv una cu o fetita facuta praf de o explozie a unei bombe.Am renuntat sa le mai postez.Cam asta am avut de spus despre notiunea de ,,atrocitate" |
|
|||
|
|||
![]()
protestanti, fara "neo"
Pocainta duce intotdeauna la iertare, daca nu se staruie in pacat.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
|||
|
|||
![]()
traim vremuri cind biserica Romaneasca este confruntata cu multe si foarte variate probleme.intre care reactivarea unitarismului si a diferitelor organizatiisi miscari neoprotestante si sectare,care ar dorii macar de ar putea schingiui biserica nationala.de-a lungul istoriei biserica a fost chear si fortificatie in calea navalitorilor iar preotia a mai pus mina pe sabie aparind-uo cu pretul vieti .nu mi-as dori nici-odata ca pe teritoriu Romaniei sa fluture alt steag si nici in biserica ortodoxa sa,se,savirseasca alte slujbe decit cele de 2000 de ani.de ce se mira unii si tot pun punctul pe Sf. Nicolaie,cind el a fost pus in fata unui fapt implinit administrindui darul lui arie cel nebun,poate si astazi ar fi bine sa se mai dea palme peste bot celor taiati sub limba care in nebunia lor arunca vorbe urite asupra bisericii si a slujitorilor ei.toleranta aceasta nu e buna iata unde a ajuns tara datorita tolerantei de care romanul a dat dovada, economie,industrie la pamint, imposibilitati de plata .dar cu biserica nu va fi la fel in cazul bisericii nu se admit compromisuri,de dragul tolerantei sa va bucurati voi sectarii ca adminul va suporta inca sa loviti cu bitii in biserica si slujitori dar pt.voi e o mingiiere ca puteti face si atit,si cu asta va alegeti inervind pe ortodocsi si primindu-va branduri peste bot si nasul cel mare,pe care il bagati in strachinile care nu-s a voastre.cititi istoria ce a patit "arie cel nebun"ce final fericit a avut acum asteapta in gheena sa vina judecata cea de obste.
Last edited by gibilan; 11.06.2010 at 10:25:16. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multi crestini, asemenea Sfantului Apostol Pavel, au nadejdea ca Domnul Iisus Hristos va reveni chiar in timpul vietii lor pamantesti :"iar noi cei vii care vom fi ramas."(1 Tesaloniceni 4:17) Pai, cine va pune sa nu luati in seama spusele Mantuitorului ("Ma voi intoarce si va voi lua, pentru ca acolo unde sunt Eu sa fiti si voi" - Ioan cap. 14) si sa o luati la deal fara sa-L mai asteptati pe El. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Si NP au ca temelie pe Hristos, ce te face sa crezi ca nu au? si vin-o cu argumente nu cu povesti. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A intrat cu biciul și autoritatea Sa dumnezeiască a făcut ca biciul să pară o sabie învăpăiată în mâna Lui, însă nu a plesnit pe nimeni. Ai dumneata o asemenea autoritate să iei biciul în mână, te poți compara cu Mântuitorul, ori ești la distanță de ani lumină (mai corect ani-întuneric) de caracterul Său sfânt? |
|
|||
|
|||
![]()
Se presupune că fiecare se cunoaște cel mai bine pe sine
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dar nu e vorba de asta. Standardele morale pot fi înalte, mereu apar lupi în blană de oaie care una predică și alta fumează. Ticăloși sunt și în Biserica catolică, sunt și în cea baptistă, iar de cea ortodoxă să auzim numai de bine ! Problema este că pastorii dumneavoastră, adică pastorii (neo)protestanți, oficiază căsătorii homosexuale. Biserica lor, adică protestantă, adică una din Bisericile grupării dv, aprobă acest lucru la cel mai înalt nivel. Iar adevărata mârșăvie este să negi acest lucru, după ce vezi pus online comunicatul oficial al acelei "Biserici" care conține asemenea trist adevăr. Ei bine, nu am auzit de asemenea căsătorii între sodomiști oficiate nici în Biserica Catolică, nici în cea Ortodoxă.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Mda, ce să avem în comun ?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Noi avem nou martir | mihaiB | Stiri, actualitati, anunturi | 9 | 07.11.2012 19:51:45 |
BOR, rabinii si cooperarea pentru "binele comun" | Decebal | Biserica Ortodoxa Romana | 4 | 10.09.2012 21:07:28 |
Ce au miscarea legionara si musulmanismul in comun? | mihailt | Generalitati | 14 | 02.11.2010 21:35:34 |
Avem Patriarh | danyel | Stiri, actualitati, anunturi | 34 | 11.02.2009 22:03:42 |
|