![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu trebuie sa privesti viata asta doar ca un film ce se desfasoara aici pe Pamant. Nu asta e scopul nostru. Dumnezeu, poate sa ia viata anumitor oameni doar pentru ca sa-i cheme mai repede la EL. Logica noastra este o logica limitata. Asa cum un parinte face anumite lucruri care par ilogice copilului sau, asa si Dumnezeu face cu noi.
|
|||
|
|||
![]()
Da dar oamenii aia s-au cam chinuit! That's not cool man! Chiar nu exista alta cale pentru atotputernic? A creat D-zeu niste bacterii care sa-i chinuie pe oameni si sa-i omoare pentru a ajunge la el?
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca ai vedea imparatia lui Dumnezeu... te-ai convinge ca merita sa induri orice pt a ajunge acolo! Citeste si tu cuvintele Mantuitorului din cand in cand.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Da, Dumnezeu a lasat bolile si nenorocirile ca se ne aplice niste corectii in viata asta, ca la final sa fim mantuiti! Oare tu in timpul scolii, nu dadeai lucrari partiale prin care profesorul te evalua pe parcurs? Daca cumva luai o nota proasta la una dintre aceste lucrari stiai ce anume trebuie sa inveti mai bine pentru teza, care conteaza cel mai mult.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
- poate imi spui si mie ce trebuie sa faci ca sa eviti o boala, in sensul expus de tine! boli si nenorociri? poate imi explici dragostea cam pe unde se afla! de ce ar trebui sa mi se aplice o corectie mie care n-am facut nimic rau, de ex.? de ce trebuie sa se aplice o corectie unui grup de copii care moare la un cutremur? si pana la urma exista sau nu aceasta mantuire, pt ca cineva mai sus spunea ca orice drept credincios stie ca mantuirea nu e garantata! deci, hotarati-va! |
|
|||
|
|||
![]()
tu de unde stii?
|
|
|||
|
|||
![]()
descrie-mi si mie cum o vezi tu!
|
|
|||
|
|||
![]()
@Brunhilda:
Fiind crestin, in primul rand crezi! Daca atatia si atatia Sfinti Parinti ne vorbesc despre frumusetile Raiului si despre grozaviile Iadului, ce ar trebui sa faca un crestin? Sa se indoiasca? Doar de aia se numeste credinta. A cere sa vezi, inseamna mandrie! Cati dintre noi suntem vrednici sa vedem ce in Rai? Cati dintre noi am ramane intregi la minte daca am vedea ce e in Iad? Atunci cand exista cazuri in care mor copii nevinovati, Dumnezeu are un plan. Ma repet si spun ca viata asta nu e singurul film in care suntem protagonisti! In primul rand acei copii ajung ingeri ai lui Dumnezeu, ceea ce este ideal pentru sufletele lor, iar in al doilea rand prin moartea lor, parintii lor vor suferi aici ca sa se mantuiasca dincolo! Nu o spun eu, ci o spun drept vorbitorii, Parintele Paisie Aghioritul printre altii. Mie mi se pare logic.
|
|||
|
|||
![]()
Spune-mi te rog daca tie ti se pare logic ca Adam si Eva sa fie pedepsiti pentru ca au facut ceva rau, fara sa li se fi dat mai inainte un organ cu care sa distinga raul de bine.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu pomul cunoasterii raului si binelui este mai complicat..
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crezi în semne? | metafora | Generalitati | 30 | 21.01.2012 13:37:39 |
Este mai tarziu decat crezi... | Rodica50 | Intrebari utilizatori | 3 | 16.10.2010 14:15:46 |
Sa vezi si sa nu crezi | Mara2009 | Nunta | 11 | 15.09.2009 09:34:10 |
De ce crezi in Dumnezeu ? | Tiberiu_Rusu | Generalitati | 145 | 04.05.2009 10:58:31 |
Evolutie sau involutie? | silverstar | Generalitati | 34 | 17.02.2007 22:09:45 |
|