![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum sa ma feresc de darul lui Dumnezeu? Chiar asa sa il desconsider? El imi da si eu o iau la fuga, chipurile sunt smerit? Citat:
Cel ce grăiește într-o limbă străină pe sine singur se zidește" Eu vad un mare rost aici. Tu-l vezi?
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Poate si Abracadabra (sau mai stiu ce formule) sunt adresate lui Dumnezeu.... Ce sens crezi tu ca are cuvantul taina aici? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De ce ar trebui sa se adapteze Dumnezeu la necredinta mintii noastre? El a spus, noi trebuie sa ascultam. Punct. Daca avem o problema cu necredinta trebuie sa ne-o rezolvam. Citat:
taina = lucru necunoscut de noi.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 23.04.2010 at 15:03:19. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]()
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nici pe samani, vrajtori samd. nu-i intelege nimeni cand fac descantecele lor, graiesc taine.... au cam toate caracteristicile "vorbitorilor in limbi". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iona a fugit de fata Domnului iar Domnul s-a suparat pe el , a trimis o furtuna puternica si era sa moara toata corabia din cauza incapatanarii lui. Pana la urma a ispasit razvratirea cu trei zile in stomacul unui peste si pana nu s-a pocait si a fost gata sa asculte nu a fost scos de acolo. Sa vedem cine mai e...Ieremia si Isaia au avut reactii asemanatoare, spunand ca nu sunt vrednici. E normal sa simti asta in prezenta Domnului. Dar nu e normal sa-L respingi. Pana la urma au ascultat si au implinit ce a spus Domnul . Niciunul nu a indraznit sa-L respinga pe Domnul. iar cei ce L-au respins au suportat consecintele necredintei si mandriei lor. De ce-mi vorbesti de lucrarile celui rau? Biblia vorbeste de lucrarile Domnului. Normal ca o limba straina nu e inteleasa de multi, dar un om cu minte poate deosebi duhul din spatele samanilor de Duhul Sfant.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14 Last edited by Doriana; 23.04.2010 at 16:02:59. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Probabil ti-au mai spus si altii, ca vorbirea in limbi din trecut era ca sa-i incurajeze pe oameni sa mearga sa propovaduiasca evanghelia si altor neamuri. Apostolii erau oameni fara cunostinte ale altor limbi, si pentru ei asta a fost un semn de incurajare ca vor fi intelesi si de alte neamuri atunci cand le vor vorbi. Acum cand tot pamantul a auzit de Hristos, si cand invatarea unei limbi straine este extrem de facila nu mai avem nevoie de asta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
In ce priveste ideea ca "nu mai avem nevoie de asta" poti sa i-o spui direct lui Dumnezu caci El a randuit acest dar in Biserica. "Și pe unii i-a pus Dumnezeu, în Biserică: întâi apostoli, al doilea prooroci, al treilea învățători; apoi pe cei ce au darul de a face minuni; apoi darurile vindecărilor, ajutorările, cârmuirile, felurile limbilor."
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Stiu ca nu vom ajunge la un consens, doar nu se va renunta la "vorbirea in limbi" lucru considerat atuul sectarilor. Prefer sa merg inainte cu miile de minuni pe care le primesc zilnic fara sa le cer (pana si faptul ca ma trezesc dimineata) si sa fiu precaut. Ma opresc aici... Toate cele bune iti doresc! |
|
|||
|
|||
![]()
Si tie asemenea! Fii binecuvantat!
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Despre vorbirea cu mortii | strajeru | Secte si culte | 2 | 09.04.2018 22:32:16 |
Care este adevarul despre vorbirea in limbi ? | petrut-angel | Secte si culte | 1534 | 12.03.2018 22:00:37 |
Vorbirea in limbi - ajutor | Archangel | Reguli generale de utilizare a forumului | 37 | 03.01.2013 12:16:48 |
Dilema unui ortodox privind darul vorbirii in limbi la penticostali | gpalama | Secte si culte | 4 | 29.05.2010 21:11:29 |
DESPRE VORBIREA IN LIMBI | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 24.03.2010 17:09:10 |
|