![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta !
|
||||
|
||||
![]()
Deci ar fi mai bine ca orice ar fi sa nu mai spun,nu? M-am gandit si la asta,si chiar as vrea sa stiu un raspuns,ma framanta uneori gandul asta.
Doamne-ajuta! |
|
||||
|
||||
![]()
Cred ca e clara pozitia mea. Eu cred ca scopul conteaza si faci bine ce faci, atata timp cat o faci cu intentii bune. Insa se spune si ca drumul spre iad e pavat cu bune intentii, asa ca s-ar putea sa ma insel. Cel mai bine e sa iti intrebi duhovnicul, daca te framanta acest lucru.
|
||||
|
||||
![]()
O sa il intreb,cand am nedumeriri apelez de fiecare data cu incredere. Dumnica daca imi voi gasi duhovnicul si nu voi uita ii voi adresa si aceasta intrebare.
Vroiam ca pana atunci sa mai aud si parerile voastre. Repet,daca ma rog pt. cineva nu ma duc si-i zic,tin tainic,insa in cazuri mai "speciale",cand omul trebuie incurajat,cand e de multe ori aproape de deznadejde,cand se simte singur... atunci consideram ca mai are nevoie si de o astfel de vorba. Si daca mi s-a intamplat asta a fost cu oameni credinciosi,care mai si merg la biserica,nu cu orice om care sa catalogheze drept mandrie etc. Sper ca ati inteles in mare ce am vrut sa spun. Doamne-ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum spunea Cristi mai sus, trebuie să nu fie o vorbă protocolară, spusă formal. |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc pentru raspunsuri,am cam acelasi punct de vedere ca tine. O sa mai cercetez totusi,voi intreba si oameni mai "autorizati" in a da astfel de raspunsuri.
Doamne-ajuta! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Marea inselaciune a sectei adventiste: "moartea pune capat constientei" | doctor_faustus | Secte si culte | 330 | 03.07.2013 18:09:58 |
Puterea de a o lua de la capat | Alexa12 | Generalitati | 4 | 17.12.2012 16:48:18 |
"Nu ramanem decat cu ceea ce daruim" | silverstar | Generalitati | 10 | 15.02.2012 12:12:40 |
Traian Băsescu: Nu rămânem fără electricitate ( Pana cand?) | hydro314 | Generalitati | 0 | 13.02.2012 20:40:11 |
|