![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar probabil tu ai dreptate, Dumnezeu asculta de sinedriul ortodox. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
A fi chiar rob nu inseamna a fi mai putin crestin. A fi parte din societate inseamna inevitabil dependinta de elemente sociale care daca vrei sa impingi interpretarea la extrem asa cum o faci de fapt, este tot o forma de robie. Ai semnat un contract pentru Internet? Esti legat de cel cu care l-ai semnat, daca nu-ti indeplinesti obligatiile legea ii ofere cai prin care iti poate limita libertatea. La fel si cu angajatorul. Daca vrei libertate totala, cum am mai spus, du-te si traieste in padure desi nici acolo nu ai o certitudine absoluta ca nu vei fi deranjat de nimeni Citat:
Citat:
De Dumnezeu ar trebui sa-ti fie teama ca te priveste mereu in tot ce faci,nu de oameni, mai ales daca nu incalci nici o lege.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In al doilea rand, poate fii blocat si sters cu un simplu magnet. si atunci purtatorul de cuvant pe cine reprezinta? Conducerea Bisericilor Ortodoxe se face prin sinod. Purtatorul de cuvant vorbeste in numele conducerii unei institutii.
|
|||
|
|||
![]()
Dacă ții atât de mult la robie, la sclavie, fă cumva și ține-o numai pentru tine. Biserica Ortodoxă nu are nevoie de aceeași sclavie în care eventual ai accepta sau ți-ar plăcea dumitale să trăiești. Nu mai confunda lucrurile, meștere, că sofismele voastre au "picioare scurte și de lut".
|
|
|||
|
|||
![]()
Era vorba de cnp-ul din buletinul electronic ,cel cu cip ,am uitat sa mentionez
Citat:
Una e sa fii rob pentru ca unii asa au vrut ,si alta e sa fii rob de buna voie . |
|
|||
|
|||
![]()
Mie mesajul de la final îmi este destul de clar:
Catre clerul, monahii si toti credinciosii Sfintei Biserici se face apel sa arate in aceasta complicata problema trezvia crestina a mintii, sa se ingrijeasca pentru libertatea marturisirii credintei si pastrarea modului de viata crestinesc, aducandu-si aminte ca numai celui care traieste in Hristos si tine unitatea Bisericii Sale ii poate aduce Dumnezeu roada buna duhovniceasca. Cum trăim în Hristos ținând unitatea Bisericii Sale? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Spune, ca tine cont de cei, care din motive religioase nu vor sa le primeasca. Raspunsul BOR se gaseste intr-o postare anterioara.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vedem numai rău în fața noastră, dar Hristos mai are cineva de gând să vorbim? Cred că îți este clar că nimeni nu este de acord cu implantul cipului. |
|
|||
|
|||
![]()
Te rog prezintămi-l, dă-mi o trimitere. Așa nu accept.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cipurile RFID supuse atentiei publice | Iustin44 | Generalitati | 162 | 15.12.2013 21:55:02 |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Inca un thread despre cipurile RFID implantate | Delirul | Generalitati | 19 | 13.10.2010 17:37:53 |
Noile permise au cip RFID ? | axios | Generalitati | 9 | 12.09.2010 02:13:34 |
|