![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Chiar, as vrea sa particip la o liturgie tridentina ortodoxa. Mareata!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sau una a Sf. Tikhon(slujba anglicana). Desi se pare ca sunt reconstruite un pic cam prost. http://www.holy-trinity.org/modern/w...e/johnson.html
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu ai inteles gresit, a fi agresiv si a jigni nu e o dovada a unui caracter puternic si a masculinitatii, dimpotriva. Evident, visul agresorului e ca nimeni sa nu spuna nimic, sa nu "se planga", ca sa nu-i rapeasca placerea dubioasa. De obicei pe cei ce nu le raspund, la randul lor, agresiv, ii ataca tot timpul (neavand prea multe scrupule). Asadar, nu vreau sa am aceeasi agresivitate si nu vreau nici sa fiu calcat in picioare, mai ales ca asta se intampla din cauza ca spun lucruri legate de dreapta credinta. De asemenea, imi displace la fel de mult sa vad ca alte peroane sunt jignite sau li se vorbeste cu agresivitate. Legat de cine e cel ce se plange, tu esti cel care ai spus ca esti jignit pentru ca nu sunt de acord cu ce spui. Pentru ca am zis ca unele conceptii ale tale sunt gresite. Sau pentru ca am spus ca nu nu discuti civilizat. Ai nevoie sa-ti ia cineva apararea (am observat ca toti cei ce sunt agresivi cauta sa se alieze, probabil pentru ca sunt slabi), mai mult, repeti exact ce spune si el. |
|
|||
|
|||
![]()
Aceia erau alta secta (catari inseamna puri, curati), cred ca sunt pomeniti si la sinoadele ecumenice. Canonul spune despre pierderea harului in cazul ruperii de Biserica.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Dar e posibil ca Patriarhiile care nu au fost prezente sa nu accepte hotararile, nu inseamna ca sunt toti caterisiti. De exemplu acordul cu monofizitii, BOR l-a acceptat, dar mai multe patriarhii l-au respins, deci ramane nevalabil.
|
|
|||
|
|||
![]()
Corect, exact asta i-am spus si eu lui AlinB cand mi-a scris mesajul. Eu doar am raspuns.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Exista mesagerie privata pentru astfel de conversatii !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana acum nu am vazut ca un topic sa se inchida pentru nerespectarea temei. Sunt inchise atunci cand cineva jigneste (eu insumi am raportat si s-au inchis cateva topice din aceatsa cauza). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iata ce s-a incalcat aici : 5. Pastrati tema subiectului propus Va rugam sa nu deviati de la subiectul discutiei. 6. Exista mesagerie privata Pentru mesaje care nu au legatura cu tema propusa, folositi mesajele private.