Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica ortodoxa > Biserica Ortodoxa si Massmedia
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.07.2016, 18:25:37
Romowe
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
Oh, multi maraie cand aud de experimentul riturilor apusene(nu mai gasesc threadul, sa vezi ce reactii au fost).
Chiar, as vrea sa particip la o liturgie tridentina ortodoxa. Mareata!
Reply With Quote
Vechi 19.07.2016, 18:33:11
Patrie si Credinta's Avatar
Patrie si Credinta Patrie si Credinta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.05.2011
Locație: Ploiesti
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Patrie si Credinta
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Romowe Vezi mesajul
Chiar, as vrea sa particip la o liturgie tridentina ortodoxa. Mareata!
Si eu.
Sau una a Sf. Tikhon(slujba anglicana).

Desi se pare ca sunt reconstruite un pic cam prost.
http://www.holy-trinity.org/modern/w...e/johnson.html
Vechi 19.07.2016, 20:44:06
catalin2 catalin2 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.12.2007
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de AlinB Vezi mesajul
Catalin2, esti efeminat pana peste cap.
La aspect nu stiu, dar la caracter...nu vad catusi de putina masculinitate.
Efeminare totala.
Nimic mai frumos ca o fetita plangacioasa intr-un trup de barbat.
Enjoy the compliments.
Asta era si ideea, ca o persoana agresiva pe forum e, probabil, o persoana slaba (si dezechilibrata) in viata reala si incearca sa suplineasca un complex cu un comportament agresiv, de dominare a partenerului de dialog prin acest mod.
Tu ai inteles gresit, a fi agresiv si a jigni nu e o dovada a unui caracter puternic si a masculinitatii, dimpotriva. Evident, visul agresorului e ca nimeni sa nu spuna nimic, sa nu "se planga", ca sa nu-i rapeasca placerea dubioasa. De obicei pe cei ce nu le raspund, la randul lor, agresiv, ii ataca tot timpul (neavand prea multe scrupule). Asadar, nu vreau sa am aceeasi agresivitate si nu vreau nici sa fiu calcat in picioare, mai ales ca asta se intampla din cauza ca spun lucruri legate de dreapta credinta. De asemenea, imi displace la fel de mult sa vad ca alte peroane sunt jignite sau li se vorbeste cu agresivitate.
Legat de cine e cel ce se plange, tu esti cel care ai spus ca esti jignit pentru ca nu sunt de acord cu ce spui. Pentru ca am zis ca unele conceptii ale tale sunt gresite. Sau pentru ca am spus ca nu nu discuti civilizat. Ai nevoie sa-ti ia cineva apararea (am observat ca toti cei ce sunt agresivi cauta sa se alieze, probabil pentru ca sunt slabi), mai mult, repeti exact ce spune si el.
Reply With Quote
Vechi 19.07.2016, 20:51:52
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Patrie si Credinta Vezi mesajul
Doar o mica intrebare, esti sigur ca e textul original si nealterat?
Ca e un pic ciudat sa se vorbeasca de catari, care au luat fiinta in secolul X, de catre Sf. Vasile cel Mare(330-379)
Aceia erau alta secta (catari inseamna puri, curati), cred ca sunt pomeniti si la sinoadele ecumenice. Canonul spune despre pierderea harului in cazul ruperii de Biserica.
Reply With Quote
Vechi 19.07.2016, 20:52:30
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Exclamation

Citat:
În prealabil postat de catalin2 Vezi mesajul
Asta era si ideea, ca o persoana agresiva pe forum e, probabil, o persoana slaba (si dezechilibrata) in viata reala si incearca sa suplineasca un complex cu un comportament agresiv, de dominare a partenerului de dialog prin acest mod.
Tu ai inteles gresit, a fi agresiv si a jigni nu e o dovada a unui caracter puternic si a masculinitatii, dimpotriva. Evident, visul agresorului e ca nimeni sa nu spuna nimic, sa nu "se planga", ca sa nu-i rapeasca placerea dubioasa. De obicei pe cei ce nu le raspund, la randul lor, agresiv, ii ataca tot timpul (neavand prea multe scrupule). Asadar, nu vreau sa am aceeasi agresivitate si nu vreau nici sa fiu calcat in picioare, mai ales ca asta se intampla din cauza ca spun lucruri legate de dreapta credinta. De asemenea, imi displace la fel de mult sa vad ca alte peroane sunt jignite sau li se vorbeste cu agresivitate.
Legat de cine e cel ce se plange, tu esti cel care ai spus ca esti jignit pentru ca nu sunt de acord cu ce spui. Pentru ca am zis ca unele conceptii ale tale sunt gresite. Sau pentru ca am spus ca nu nu discuti civilizat. Ai nevoie sa-ti ia cineva apararea (am observat ca toti cei ce sunt agresivi cauta sa se alieze, probabil pentru ca sunt slabi), mai mult, repeti exact ce spune si el.
Postarea ta , nu are legatura cu subiectul acestui thread ! ! !
Vechi 19.07.2016, 20:58:14
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Părerea mea că da.
Dar e posibil ca Patriarhiile care nu au fost prezente sa nu accepte hotararile, nu inseamna ca sunt toti caterisiti. De exemplu acordul cu monofizitii, BOR l-a acceptat, dar mai multe patriarhii l-au respins, deci ramane nevalabil.
Reply With Quote
Vechi 19.07.2016, 21:00:54
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Postarea ta , nu are legatura cu subiectul acestui thread ! ! !
Corect, exact asta i-am spus si eu lui AlinB cand mi-a scris mesajul. Eu doar am raspuns.
Reply With Quote
Vechi 19.07.2016, 21:05:11
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Exclamation

Citat:
Corect, exact asta i-am spus si eu lui AlinB cand mi-a scris mesajul. Eu doar am raspuns.
Tocmai astfel de "raspunsuri", genereaza nerespectarea temei thredului , ducand la inchiderea lui !
Exista mesagerie privata pentru astfel de conversatii !
Vechi 19.07.2016, 21:09:55
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Tocmai astfel de "raspunsuri", genereaza nerespectarea temei thredului , ducand la inchiderea lui !
Devierea topicului a inceput aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...&postcount=386
Pana acum nu am vazut ca un topic sa se inchida pentru nerespectarea temei. Sunt inchise atunci cand cineva jigneste (eu insumi am raportat si s-au inchis cateva topice din aceatsa cauza).
Reply With Quote
Vechi 19.07.2016, 21:20:27
cristiboss56's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
Pana acum nu am vazut ca un topic sa se inchida pentru nerespectarea temei..
S-au incalcat doua puncte din regulamentul de functionare a forumului , si la incalcarea mai multor puncte se inchide threadul :
Iata ce s-a incalcat aici :
5. Pastrati tema subiectului propus
Va rugam sa nu deviati de la subiectul discutiei.

6. Exista mesagerie privata

Pentru mesaje care nu au legatura cu tema propusa, folositi mesajele private.
Răspunde