![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca eu am lasat impresia de superioritate, imi cer iertare, nu acesta a fost scopul discutiilor mele pe acest forum. Insa totodata nu pot sa ma comport ca un strutz si sa nu recunosc ca exista MEDICINA pe acest pamant sub mai multe forme poate decat ne inchipuim noi. Ca unii nu vor sa recunoasca, asta e alta treaba. Eu sunt un om care traieste in aceasta lume, pe aceasta planeta si incearca sa inteleaga oameni, culturi, traditii cu toate cele, si mai mult, sa ia de la fiecare ce este mai bun. Atunci cand faceam referire la "epoca de piatra" am stiut ce spun. Prostia uneori din pacate se poate ridica la rang de religie. Einstein spunea bine ca,... nu stie daca universul este infinit, insa prostia cu siguranta ca e infinita... Eu incerc sa inteleg pozitia bisericii crestine prin reprezentantii ei si in spetza cea ortodoxa ca nu ma costa nimic, e ok, insa de ce intotdeauna reprezentantii bisericii noastre se LUPTA din plin cu orice religie, inclusiv cu catolicii si greco-catolicii? Cine le da acest drept? Papa Ioan Paul al II-lea a inteles ce inseamna COMUNICAREA si a avut intalniri cu toti liderii spirituali ai lumii ce reprezentau o credinta si o religie total opusa de cea crestina, culminand cu intrarea Papei intr-o Moschee. Cum crezi tu ca vede Dumnezeu relatia dintre oameni, comunicarea dintre ei? Judecandu-se unii pe altii si LUPTANDU-SE intre ei care religie e mai dreapta si mai sfanta? Acest lucru am incercat sa-l pun in evidenta aproape in toate comentariile mele si daca nu am fost inteleasa, asta e. Pot trai si cu acest lucru foarte bine. Eu stiu una si buna:"Dumnezeu ma iubeste si ma ajuta" atata vreme cat doresc sa fac un bine pentru mine sau semenilor care imi cer ajutorul si nu am vise de preamarire si stau in banca mea si-l recunosc pe Dumnezeu. Aici e tot misterul, ca, indiferent ce rezultate ai obtinut in aceasta viata in orice domeniu, sa multumesti Lui si niciodata sa nu te crezi mai presus decat El. Numai bine si sanatate Last edited by haitchi; 02.09.2010 at 19:48:50. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
La fel si vrajitoarele sustin ca viata lor e mai buna prin vraji si Il recunosc si ele pe Dumnezeu. Si satanistii sustin ca ce fac ei ii ajuta, si Il recunosc pe Dumnezeu. Einstein se referea la ignoranta oamenilor in detrimentul falsului si claritatii. Tu folosesti in mod gresit citatul asta. Si inca nu ai raspuns la intrebarea mea: Daca Il ai pe Iisus, de ce iti mai trebuie Reiki? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Uite ceva interesant:
A-ti cere iertare inseamna a regreta ceva prin Dumnezeu fata de tine sau alt om. A-ti cere scuze inseamna a regreta ceva prin tine cu referire la alt om. Nu te judec haitchi, faptul ca am raspuns la ce ai scris tu inseamna ca imi pasa de ce zici si ca vreau sa discutam mai mult pe tema asta. Daca nu spun lucruri care iti convin nu inseamna ca nu inteleg sau ca te judec, pur si simplu privesc situatie din alta perspectiva.Dumnezeu deseori vorbeste prin oamenii placuti Lui, iar acestia spun ca orice in afara de Cuvantul Lui e gresit. Eu sunt de acord cu asta. Prin deductie logica, si Reiki e gresit pentru ca foloseste lucruri ce contravin Cuvantului Lui. As vrea sa imi cer iertare si scuze si pentru ca nu am reusit sa ma fac inteles si pentru ca probabil ti-am lasat un gust amar in gura. Numai Dumnezeu te poate judeca, ceilalti iti considera actiunile. Dar a-L iubi pe Dumnezeu inseamna a-L cunoaste si a te dedica Lui intru totul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E bine sa ascultam si sa cunoastem toate parerile insa nu trebuie sa uitam ca adevarul de multe ori se afla la mijloc. Si inca un lucru: definitiile tale cu privire la iertare si regret, nu crezi ca ar trebui sa le mai "ajustezi" putin? Eu recunosc faptul ca, nu credeam niciodata ca pe un asemenea forum am sa gasesc oameni atat de indoctrinati, crede-ma. Oricine mi-ar fi spus, nu as fi crezut. Am considerat intotdeauna ca romanii sunt oameni cu "scaun la cap" dar incep sa ma indoiesc profund. Nici nu ma mir ca tara asta a ajuns asa. Cum crezi tu ca cu o asemenea gandire, noi putem progresa ca neam si tara? Cum, daca respingem aproape tot din FRICA sa nu gresim cumva? Last edited by haitchi; 02.09.2010 at 20:56:22. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Așa este dar... "cine are urechi de auzit să audă !" ... una dintre marile înșelări ale diavolului este " mai roagă-te, mai ține și post, mai fă și o faptă bună, mai mergi pe la biserică că doar ești credincios și apoi fă ce știi tu mai bine că nu-i chiar așa cum se zice.. ăștia-s habotnici... ce dacă faci acolo un lucru neacceptat de biserică la câte faci tu pentru Dumnezeu.... " Vai de sufletul nostru... Câtă viclenie ! Diavolul este tatăl minciunii, fraților ! Te lasă să mai mergi și pe la biserică, să te rogi, să ții și post dar numai atât cât să ne fraierească căci dacă va vedea că un suflet prin acestea se va aprinde de dragoste pentru Dumnezeu apoi să vedeți atunci război ! Să vedeți atunci luptă ! Atunci îți dai seama că ești pe drumul cel bun când te luptă diavolul căci cât te are în gheare toate ți le face pe plac numai să nu te gândești la Dumnezeu.. ce nevoie ai tu de Dumnezeu, ia uite câte poți face prin propriile tale puteri, dar uite tu deja mergi și la biserică, uite ce bun ești, poți să spui că nu ești credincios ? Dar, vai, pentru Dumnezeu facem noi toate astea? Are Dumnezeu nevoie de postul nostru, de mersul nostru la biserică sau de laudele noastre ??!! Nu, fraților !! pentru noi facem dacă facem ceva ! Cine spune că a făcut deajuns pentru Dumnezeu sau consideră că a făcut totul pentru a se mântui și că acum își poate vedea de ale "păcatului" apoi acela săracul nu a înțeles nimic ! Nu a înțeles ce este credința ! Nu va progresa niciodată pe calea mântuirii ! Spun unii că a fi credincios este atât de plictisitor ! Sărmanii ! De ar știi ei cât de intensivă este lupta pentru mântuire ! Câtă adrenalină în lupta cu ispitele ! Câtă luptă împotriva vrăjmașului ! Câte puteri, câte sentimente, câte energii sunt antrenate și în lupta pentru mântuirea sufletului ! Câte bucurii și dulcețuri duhovnicești ! Cine poate avea bucuriile noastre ale creștinului practicant !? Și dacă le avem pe toate necesare inimii și minții în dreapta credință, în Ortodoxia noastră neprețuită, de ce să ne ducem în alte părți, de ce să-L supărăm pe Domnul ?! El ne-a dat toate cele necesare mântuirii și ne va mai da atâta timp cât suntem în luptă, de ce să mâncăm de la masa vrăjmașului oricât de gustoase ni s-ar părea știind că este tatăl minciunii ?! De ce ?! Pe pielea mea am simțit și toți am putea observa asta la o analiză mai atentă asupra vieții nostre, cum că diavolul se poate înfățișa în haină de lumină! Nerușinatul ăsta face ca totul să pară conform credinței.. și mulți care nu au o bază solidă cad în plasa lui ... Să fim treji și să cântărim bine faptele noastre, să cerem înțelepciune lui Dumnezeu și să cerem să ne arate dacă cumva ne aflăm în șelare pe vreun drum greșit ! Doamne ajută !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Numai bine |
|
|||
|
|||
![]()
Felicitari ca ai atata rabdare si raspunzi atat de elegant,te admir,frumos,imi doresc sa fie multi oamen asa curati si intelegatori si cu minte curata
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
M-am straduit doar sa fac diferenta dintre religie si stiinta si mai ales cum putem sa le unim intr-un mod foarte frumos si armonios atunci cand ele isi dau mana si mai presus decat toate, atunci cand ne pastram credinta in Dumnezeu. Din pacate, n-ai sa vezi degraba armonie intre cele doua, din cauza orgoliilor nemasurate ascunse in spatele "fricii". Sanatate. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Acupunctura, Hipnoza, Reiki, Radiestezia reprezinta vrajitorie sau nu? | mihaisepo | Vrajitoria | 58 | 06.11.2018 01:27:29 |
Reiki | Riluri | Intrebari utilizatori | 95 | 05.11.2015 16:48:52 |
reiki | eulaura | Generalitati | 138 | 05.11.2015 16:46:54 |
|