![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Moartea este un fenomen complex... un nou inceput(fie credeti sau nu in viata dupa moarte), si totodata ceva de care nu imi e frica...insa trezeste emotii...va fi un moment unic...dar dupa aceea nu totul se va opri pe acest plan...vreau inca sa traiesc, pentru ca mai sunt multe ce le pot face, dar accept ideea ca voi muri eventual. Si acest lucru de multe ori ma face sa trec peste orice... gandul ca nimic nu va fi atat de important in acea clipa in care totul se va schimba.
|
|
|||
|
|||
![]()
nu imi este frivca de moarte ci de felul in care voi muri. nu am chef sa ma chinui. iar daca va fi sa ma chinui am norocul ca locuiesc intr-o tara in care eutanasie este legala.
moarte este simpla. mori si te descompui. nu cred ca voi ajunge in ceruri sau in iad, nici in purgatoriu. este normal sa mori insa nu inseamna sa iti doresti sa mori. asta este parerea mea. unii o vor considera gresita, altii o vor respecta. |
|
|||
|
|||
![]()
Si eu totusi sper ca nu se termina totul cu moartea trupului. Ar fi prea absurd. Uneori si eu ma tem ca s-ar putea sfarsi total in momentul mortii. Eu nu cred ca Dumnezeu a facut lumea asa complexa ca apoi sa se distruga definitiv la apocalipsa. Moartea este un accident al lumii care a intervenit ulterior. Ca si faptul ca animalele se ucid unele pe altele. Sunt convinsa ca in starea paradisiaca initiala nu era asa, iar la venirea a doua a lui Messia totul va reintra intr-o stare de pace vesnica, raul va fi invins definitiv. Daca Iisus nu se jertfea pe cruce, nu mai aveam sansa vietii vesnice, dar acum lucrurile stau cu totul altfel. Ferice de cei care pot sa creada din toata inima. Si eu am indoielile mele. Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]()
nu imi este frica de moarte, dar oricum ma cutremur numai cand ma gandesc ca va veni ziua cand va trebuie sa stau in Fata Domnului si sa-i dau socoteala pt faptele mele.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
am spus ca nu cred in viata de dupa. insa nu ai de ce sa iti fie frica mai ales daca nu esti lesbiana, prostituata, criminala... destrabalata. etc.
dupa cat vad ca esti bisericoasa, nu ai sansa sa treci prin lama judecatii. pe de alta parte ar trebui sa te distrezi ai o viata. daca in rai nu ajungi, nici in rai nu poate fi atat de rau... |
|
|||
|
|||
![]()
Iisus nu a zis "credeti si nu cercetati" ,asta nu apare in biblie, este o inventie comunista sau sectara. Tocmai, Dumnezeu zice: "Bate si ti se va deschide", "cere si ti se va da!" El incurajeaza stiinta si cercetarea, nu uita ca El spune: "eu sunt calea, adevarul si viata" Deci adevarul, oare descoperirile stiintifice nu fac parte din adevar?
Nici eu nu am o credinta cum mi-as dori, uneori sunt ispitita nu stiu de cine sa zic ca nu exista nici Dumnezeu, nici viata de apoi. N-ai idee ce rau imi pare cand gandesc asa! Ar fi prea stupid sa fie asa. Toata materia si substantele organice si lumea vie in general sunt asa de complexe,florile sunt asa frumoase, toate animalele sunt programate cu fel de fel de instincte iar omul are asa niste trairi variate uneori culminand cu dragostea de oameni, de viata de ce vrei tu,are ratiune care il face liber incat ar fi exclus sa nu existe Dumnezeu. Cat despre distractie, o iau mai domol, in primul rand ca eu sunt bolnava de nervi si am nevoie de o viata linistita apoi eu insami am o fire linistita. Ma bucur insa de viata asa cum am primit-o de la parinti si de la Cel ce ne-a creat pe toti. Numai bine! |
|
|||
|
|||
![]()
Fiecare santem datori cu o moarte. Nu?
|
|
|||
|
|||
![]()
Asa este, sper insa ca nu se termina totul cu moartea trupului. Sa ne ajute dumnezeu sa avem sfarsit in pece, fara durere si viata vesnica.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Frica de cel rau | AlexieOmulLuiDumnezeu | Rugaciuni | 5 | 03.09.2011 21:58:02 |
Frica de moarte | T-Bone | Generalitati | 55 | 15.03.2011 19:59:51 |
mi-e frica | arle | Exorcismul | 90 | 11.11.2010 16:23:06 |
Mi-e frica ca ma duc in iad | doarunom | Generalitati | 39 | 05.04.2009 22:22:02 |
Frica | silverstar | Generalitati | 26 | 04.11.2006 16:04:52 |
|