![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
sau poate pagini din Urmuz! :)
|
|
||||
|
||||
![]()
Majoritatea cartilor ortodoxe sunt publicate de edituri particulare. Pretul acestor carti este stabilit ca pretul oricarui alt produs intr-o economie de piata, in functie de cerere si oferta. Aceste edituri particulare au ca scop sa faca bani, daca se poate cat mai multi, asa ca nu vor ezita sa ceara pe o carte cat de mult se poate peste decat costurile de productie, atata timp cat cumparatorii sunt dispusi sa deschida portofelul.
Despre cartile editate de BOR, nu stiu ce sa zic. BOR este tot o organizatie particulara, care poate pune ce pret doreste pe cartile pe care le editeaza.
|
|||
|
|||
![]()
Ideea este ca umila123 vrea sa ofere carti ,dar nu stie cui....Poate cineva sa-i ofere posibilitatea...
|
|
|||
|
|||
![]()
sau ... o combinatie intre "Tiganiada" si "Palnia si Stamate" :))
|
|
|||
|
|||
![]()
ideea este ca noi toti putem oferi carti cu mesaj ortodox,celor care si le doresc si nu au posibilitatea!ortodoxismul nu se limiteaza numeric la cei care suntem aici si care cred ca in majoritate ne putem permite o carte,care ne ar putea innalta pe scara duhovniceasca el este Biserica si aceasta suntem noi toti! haideti sa si construim,dupa ce ideatic ne am imbogatit! sa punem baza si pt altii,in cladirea mantuirii fiecaruia!
|
|
|||
|
|||
![]()
sa fie oare...Falansterul??/ si daca...nu nadejdea si sperata ne este motrica in aceasta viata?
|
|
|||
|
|||
![]()
m am gandit si supun atentiei voastre o propunere...organizam 3 puncte de colectare dupa regiunile istorice si implicit 3 oameni binevoitori care doresc sa faca acestea! apoi..vom directiona catre parohii,unde prin grija parohului vor fi distribuite c elor care au nevoie,sau catre persoane care doresc....ce ziceti
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Te rog sa dezvolti un pic!
|
||||
|
||||
![]()
Dar nu e mai bine sa le donati unei biblioteci? Nu stiu cat de multa birocratie e la mijloc, dar in felul asta cartile ar putea ajunge la mai multi oameni.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
ar fi o solutie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cartile sfinte! | miti29 | Morala Crestina | 3 | 30.10.2011 17:37:10 |
Cartile penticostalilor | Neonila | Generalitati | 183 | 29.10.2010 23:55:46 |
Martiriu ortodox in zilele noastre - cuvintele nu sunt necesare | metanoia2 | Reguli in Biserica | 13 | 03.06.2010 19:18:46 |
CARTILE - Bucuria mea! | geo.nektarios | Stiri, actualitati, anunturi | 23 | 24.02.2009 01:00:06 |
Un mesaj crestin ortodox catre ecumenisti! | ortodox4life | Generalitati | 0 | 17.10.2008 09:02:44 |
|