![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Multumesc, Calatorule. Eu nu-mi fac probleme, am mare incredere ca totul va fi bine. Dar nu pot sa nu observ ca incepuse sa spuna cuvinte relativ devreme, iar apoi s-a oprit... ba nu le mai spune nici pe acelea. E un fapt. |
|
|||
|
|||
![]()
Da, cunosc...al ei parca uitase o vreme multime de cuvinte...ba il acuzau ca e capos si nu vrea el sa rosteasca....Va fi totul bine, vei vedea ! Doamne ajuta!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Adica revelatie curata, ce mai, cuvant de Scriptura. Nu trebuie decat sa crezi, altfel nu e nimic de dovedit (ar fi chiar imposibil). |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunteti liber sa credeti ce vreti. Poate candva am sa am starea necesara de a va raspunde.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu am avut o preocupare speciala pentru vaccinuri, atat cat sa aloc ore de studiu, dar atentia mi-a fost atrasa de aceste doua: contra cancerului de col uterin si contra gripei porcine. Cel putin pe baza celui dintai, am alocat aproape jumatate de semestru la facultate pentru dezbatarea pro si contra.
|
||||||||||||
|
||||||||||||
![]()
Adevarat:
1. Vaccinurile 'obligatorii' nu sunt obligatorii. 2. Iti poti inscrie copilul la gradinitia/scoala/etc si nevaccinat (daca reusesti sa convingi directorii), nu exista o lege care sa impiedice asta. La un moment dat ar putea fi una dar valabilitatea ei ar ramane limitata doar la cresa/gradinita grupele care sunt optionale. Fals: 1. 26 de vaccinuri nu sunt asa multe cum se incearca sa se afirme mai mult sau mai putin indirect. Nu exista studii care sa incrimineze acest aspect. 2. Incidenta tuberculozei in o parte din tarile enuntate este intr-adevar mai scazuta, e adevarat, dar "nici un caz de tuberculoza" este o minciuna crasa. Vaccinarea anti-tuberculoza nu este atat de generala la noi pe cat se pare, sunt anumite categorii sociale care nu prea au tangenta cu medicina si de aici o incidenta mare a tuberculozei care este CONTAGIOASA. Vaccinarii anti-tuberculoza din pacate are o eficienta destul de scazuta. Pe de alta parte nu dispare de la sine (nici daca am impinge tara mai spre nord) deci nu poate fi scosa pur si simplu - trebuiesc alternative. 3. "Unde se pot informa parintii in mod complet si eficient despre tematica vaccinarii?Pentru specialiști – în studiile de specialitate, pentru publicul larg – pe site-urile dedicate vaccinurilor. Este suficient să acceseze cuvântul cheie „vaccin” sau „vaccinare” sau „vaccinuri”." Eroare, o astfel de cautare va duce la informatii din cele mai contradictorii. Un minim de cunostinte medicale si ore intregi de studiu sunt absolut necesare pentru a ajunge cat de cat aproape de adevar. Citat:
Adica se refera la ultimele vaccinuri gen HPV sau cele pentru gripa AH1N1 sau si cele din schema de vaccinare "obligatorie"? Greu de spus - fiecare crede ce vrea. In ceea ce priveste liniile de celule umane pe din care se produc unele vaccinuri sunt in general considerate sigure. Desigur, "errare humanum est" si asta e valabil si pentru masini, cladiri, poduri, ambarcatiuni, etc. ceea ce nu inseamna ca trebuie sa mergem doar pe jos, sa dormim exclusiv sub cerul liber sau sa trecem apa doar innot. In aceeasi categorie intra si accidentul cu infestarea cu virusul SV40 care, in primul rand n-are nici o legatura cu modul in care se reproduc celulele de cultura cum se lasa impresia si nu este dovedit ca ar produce cancer la oameni. "In aprilie 2009 ea a adus dovezi referitoare la faptul ca laboratoarele Baxter au eliberat in mod intentionat 72 de kilograme de virus al gripei aviare activ. Se pare ca virusul ar fi fost livrat de catre OMS catre 16 laboratoare din patru tari !!!" A fost "livrat" sau "eliberat"? Hotaraste-te.. Citat:
Citat:
Doar sunt secrete! Binenteles ca n-a avut nici o legatura cu campaniile de vaccinare, bolile au disparut pur si simplu, s-au evaporat, etc. Citat:
Daca nu cumva este o minciuna.. Citat:
Sau a intrat si el la categoria "supersecret" la care doar marii initiati in tainele antivaccinarii au acces? Citat:
Citat:
Dovezi ca face rau? Tot supersecrete sau pur si simplu ar trebui sa CREDEM.. Citat:
Citat:
Poftim, putin ajutor. Daca stii engleza. Daca nu, lasa-i pe altii sa te hraneasca cu minciuni. Vae manipulatus! http://en.wikipedia.org/wiki/Tetanus Sau mai pe scurt, in romana: http://ro.wikipedia.org/wiki/Tetanos " Îmbolnăvirea se produce ca urmare a germinării sporilor și multiplicării bacteriei, care produce două toxine puternice. Dintre acestea, tetonospasmina, cu acțiune proteolitică, lezează nervii periferici, cauzând paralizii și crampe musculare tipice. Cealaltă toxină, tetanolizina, produce leziuni la nivelul mușchiului cardiac. Toxina tetanică după gradul de toxicitate este pe locul doi pe lista substanțelor toxice după toxina botulinică." Citat:
De ce sa nu ne uitam si in retele homeopatice a caror preparare se bazeaza pe diluatia diverselor otravuri? Toxicitatea nu e o problema de "ce" ci "cat". Petru a dovedi ca o componenta a unui produs (oricare ar fi el) este toxica trebuie sa arati in ce cantitate este prezenta, care sunt efectele biologice ale acelui produs in cantitatea respectiva, in ce masura sunt bioacumulative, etc. Incearca sa vii cu chestii mai serioase nu naivitati pentru cei care n-au nici macar minimul de cultura medicala. Citat:
Citat:
FSME nu sunt capuse ci este o boala produsa de un virus si vaccinul nu este impotriva capuselor (nu exista asa ceva!) ci impotriva unui virus care se transmite cel mai des prin intepaturile capuselor. Recomandarile privind perioada de revaccinare de care se vorbeste vin probabil nu din partea producatorului ci din partea organizatiilor de sanatate din tarile respective si este in functie de incidenta cazurilor. Last edited by AlinB; 14.02.2011 at 19:54:33. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu e absolut nici o graba..dar daca nu sunteti pregatit(a) sa argumentati ceea ce scrieti, mai bine nu scrieti.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nepotul meu are o tumoare la inima!!! Credeti ca ma intereseaza observatiile dvs??
|
|||
|
|||
![]()
Imi pare sincer rau pentru nepotul tau ! Sper din tot sufletul sa se poata vindeca ! Fie ca Dumnezeu in marinimia sa sa il ajute , iar tie sa iti dea multa putere ! Domnul sa fie cu tine si ai tai !
|
|
|||||||||
|
|||||||||
![]() Citat:
Cred ca e de preferat o febra trecatoare decat bolile propriuzise pentru care este vaccinat. Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Cantitatile se incadreaza in normele toxicologice de siguranta care intr-adevar, sunt calculate per kg/corp. Citat:
La ce varsta s-au intamplat reactiile in cauza si ce vaccin mai exact? Ce varsta are acum? Intarzierea in dezvoltarea vorbirii nu este ceva rar, stiu cateva cazuri si nu cred ca au nici o legatura cu vaccinarea, aici este probabil chestie de subiectivism parental si diferente de la copil la copil. Citat:
Citat:
Dar pe masura ce vor fi tot mai multi care sa impartaseasca aceasta optica (a ne-vaccinarii) nu e deloc exclus (ba chiar destul de sigur) ca epidemiile vor reveni. Totusi, sunt curios, care sunt "motivele religioase" cu care se poate refuza vaccinarea? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Fiul Omului" - "Cel Vechi de zile" Daniel 7,13 | georgeval | Din Vechiul Testament | 25 | 25.10.2016 06:31:20 |
Ce considerati despre "Misquoting Jesus"/"Forged" de Bart Ehrman | Ciprian Mustiata | Teologie si Stiinta | 8 | 19.12.2012 16:12:08 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
|