![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nu-i de ajuns sa pastrezi o parte si sa spui ca esti pastrator al adevarului. E ca si cum ai o maneca de la camasa curata, dar cealalta parte a camasii este murdara. Astfel, nu poti afirma ca ai o camasa curata.
M-as bucura sa intelegi ce este ortodoxia de la noi cei care o traim si nu de la pastorii vostrii care nu fac decat sa va plimbe dintr-un citat in altul. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar nu sunt de acord ca BO este singura cale de mintuire. cit despre plimbarea "sectarilor" dintr-un citat intr-altul.....nu te inspaiminta.acest forum e plin de citate si plin de trimiteri la carti. |
|
|||
|
|||
![]()
costel, ce ai vrut sa spui prin faptul "ca voi traiti ortodoxia" ?
Si-ar mai fi o intrebare, dati-mi un singur argument in favoarea ideii cum ca ortodoxia este singura cale spre mintuire ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Totusi ce doresc cei de alte culte/confesiuni pe acest site?Bine am inteles ca ateii vor sa vada ce au de combatut.Voi la fel?Sincer spuneti cati ortodocsi intra pe forumurile voastre?Nu cred ca prea multi.Si in plus voi aveti in voi asa un duh misionar si va bagati pe sub pielea omului,si-l inebuniti cu biblia voastra(spun voastra pe ca nu e ca a noastra) stiuta mecanic si robotic pe de rost,incercand doar doar de s-o mao converti unul.Fratilor..Hristos nu se baga cu forta in viata omului,EL bate la usa aia care are clanta numai pe dinauntru,si daca se deschide intra ,daca nu ...nu..Cred ca si de aia multi fug cand aud de secte sau nici nu vor sa va asculte stiinduva cat de insistenti sunteti.
|
|
|||
|
|||
![]()
nu stiu ce doresc "sectarii" pe acest site.interesant e de ce administratorii au deschis aceste topice si aceasta categorie de topice SECTE SI CULTE.
eu zic ca totusi e destul de acid termenul de "biblia voastra".am impresia ca "sectarii" folosesc majoritar traducerea Cornilescu.eu unu folosesc Sfanta Scriptura de pe un site Greco-Catolic?e valabila?sau care e valabila?de ce "biblia lor" nu e valabila? |
|
|||
|
|||
![]()
Practic nu stiu sa iti spun care sunt toate schimbarile,dar poti verifica psalmii.Care sunt cei din Biblia ortodoxa si care sunt cei din biblia lor.Uite verifica psalmul 50.Si de ce avem topicul secte si culte?pai ca sa mai stim ce mai misuna prinprejur.Te pomenesti ca ei nu au topice despre ortodocsi?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca nu sunteti indemnati sa ne cunoasteti pentru ca adevarul sa nu iasa la iveala. Nu puteti ajunge bine daca judecati doar din auzite. Asta e barfa. Ati deschis un topic de barfa? Atunci scuze, daca nimeni nu-mi spune "stai" , eu ma retrag. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Baptisti | elena_si | Secte si culte | 15 | 01.09.2010 21:28:04 |
Despre inmormantare la baptisti | cdiasimi | Secte si culte | 3 | 28.12.2008 19:24:00 |
|