![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamna a spus ca s-a dus la spectacole, cinema si ca acolo s-a rugat. Nu pot fi de acord cu o astfel de optica.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pai asta am zis si eu, trebuie sa fie pudic pentru ca ochii celorlalti inca nu sunt dezpatimiti. Daca ar fi dezpatimiti, ar fi ca ingerii sau ca si copiii nevinovati, luati ce comparatie va place. Si chiar daca nu va vine sa credeti din cauza ca dvs. nu ati ajuns sa aveti astfel de ochi dezpatimiti, exista oameni printre noi care au aceasta dezpatimire a privirii ca atare vad goliciunea semenului asa cum o vad copiii...
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu exista asa ceva. Toti oamenii sunt supusi ispitelor, duhovnicia unuia sau altuia consta in capacitatea spirituala de a rezista si de a lupta contra pacatelor de orice fel.
|
|
|||
|
|||
![]()
Din cele scrise de aceasta doamna, ma indoiesc ca ar fi ajuns la acel nivel.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E adevarat ca exista situatii in care nu te poti ruga: cand esti intr-o discoteca, dansand de zor sau mai stiu eu in ce ale situatii. Personal, cred ca situatiile si locurile in care crestinul nu se poate ruga ar trebui parasite de catre acesta.Cred ca acesta ar putea fi un criteriu de selectie al locurilor, actiunilor pe care sa le poata face un crestin.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce ușor tragem concluzii...și chiar dacă nu a ajuns...ideea și intenția ei au fost bune... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Last edited by ovidiu b.; 31.07.2012 at 16:01:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Domnul a spus sa ne incuiem in odaita, la momentul rugaciunii, nu sa mergem la spectacole si cinema (te uiti la filme 3D si in acelasi timp te si rogi...)
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Camasa-imbracaminte barbateasca? | elena20 | Reguli in Biserica | 7 | 26.01.2013 21:38:26 |
Doliul in imbracaminte | elizabeta | Generalitati | 21 | 24.01.2012 15:16:42 |
Imbracaminte modesta | Smila1 | Generalitati | 144 | 19.05.2011 12:36:51 |
Despre podoabe si machiaj | ortodox4life | Generalitati | 117 | 24.09.2009 12:21:11 |
Despre machiaj si bijuterii | danyel | Generalitati | 102 | 20.07.2007 16:15:30 |
|