![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
În prealabil postat de philalex
Cu siguranta...la capitolul bani (materialism)si fite romancele cred sunt in top...din acesta cauza raman multe singure...fiindca sunt prea pretentioase.....de fapt suntem cam un popor plin de snobi....deloc nu suntem modesti...spre deosebire de vestici....poate ar trebui sa ne schimbam, dar e greu intrucat suntem orgoliosi... stai,deci occidentalii sunt niste modesti? :)))))))))))))))))))) (in orice caz mai usor,ca m-am saturat de masochisti si auto-flagelatori in privinta neamului).
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu i s'a atras atentie domnisoarei care a inceput discutia in legatura cu faptul ca i'a judecat prea aspru pe respectivii. Cel putin, eu nu am facut'o, celelalte mesaje nu le'am citit cu foarte mare atentie. Eu am tras'o de maneca pentru felul in care a pus problema si modul foarte urat in care a generalizat si i'a bagat pe toti intr'o oala. Problemele pe care spui ca le'ai avut tu in Romania cred ca le au marea majoritate a femeilor. Si eu am fost sacaita in scoala pentru ca aveam sanii mai mari decat celelalte fete din clasa. Si pentru ca am facut sport si eram mai inalta si mai atletica. Am suportat si eu, impreuna cu 90% dintre femei, priviri "sugestive" si asta fara sa fiu provocatoare in mod intentionat, prin tinuta, comportament sau altele. Si uite ca traiesc linistita si nu scuip si jignesc orice prezenta masculina, din cauza unora care nu fac cinste sexului puternic. Sa vezi cativa barbati comportandu'se ca animalele si sa spui ca sunt nesimtiti e una. Dar sa spui, din cauza lor, ca toti barbatii sunt nesimtiti e o exagerare inutila si nesanatoasa. Ca sa nu mai spun ca stimabila domnisoara s'a exprimat foarte urat, iar asta nu ii face nici ei cinste. Mi se pare cam deranjant sa sustii ca esti atat de bun si sensibil incat plangi cu lacrimi de sange cand vezi cat rau si urat exista in lume si in acelasi timp sa te exprimi asa cum a facut'o ea la adresa unor fiinte umane. Ceva nu potriveste acolo. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
oare ar trebui sa am in vedere citatul:"...nu aruncati margaritarele,inaintea porcilor.(ca ei nu le cunosc spre folos)" |
|
|||
|
|||
![]()
inca o chestie, s-ar putea ca lumea sa ne incurce, vreau sa clarific ca eu si anna21 nu suntem aceeasi persoana
"Daca cineva mi-ar fi dovedit ca Hristos sta in afara adevarului, si daca in realitate adevarul ar sta in afara de Hristos,atunci as prefera sa fiu cu Hristos si nu cu adevarul" (Dostoievski) "Daca Dumnezeu nu exista atunci totul este permis" (tot Dostoievski) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Caci trei sunt care marturisesc in cer:Tatal,Cuvantul si Sfantul Duh,si Acestia trei UNA sunt.http://www.youtube.com/watch?v=eAQhw...eature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=7ERVv...eature=related |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu e bine sa generalizati si sa bagati toti barbatii in aceiasi categorie, doar pentru ca ati vazut niste comentarii obscene pe you tube! Multi barbati s-ar putea simti jigniti daca citesc postarea d-voastra aici. Ganditi-va mai bine daca d-voastra v-ar placea sa cititi o postare in care sa se generalizeze si sa se spuna ca toate femeile sunt curve sau profitoare, materialiste, v-ar placea? Chiar daca intr-un final ati cunoaste bine un barbat, nu ati putea sa generalizati si sa spuneti ca toti barbatii sunt asa, fiecare om e unic in felul sau. Daca vedeti ca sunteti sensibila si nu suportati postarile vulgare incercati sa nu mai cititi comentariile, sa le evitati si poate asa va veti simti mai bine. |
|
|||
|
|||
![]()
Cu siguranta...la capitolul bani (materialism)si fite romancele cred sunt in top...din acesta cauza raman multe singure...fiindca sunt prea pretentioase.....de fapt suntem cam un popor plin de snobi....deloc nu suntem modesti...spre deosebire de vestici....poate ar trebui sa ne schimbam, dar e greu intrucat suntem orgoliosi...
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Poate ca sunt si cazuri de astfel de femei, dar nu le bagati pe toate in aceiasi oala! Nici in vest nu umbla cainele cu covrig in coada... au si ei bogatii lor extrem de snobi, la snobism ne depasesc cu mult cei bogati datorita puterii financiare! Cunoasteti toti romanii ca sa puteti vorbi asa? |
|
|||
|
|||
![]()
Da, sunt oameni si oameni....dar parca la noi e un procent mare de snobi...am fost si in alta parte si fac comparatii...
Oricum v-am spus vesticii sunt mai modesti...or mai fi si la ei, dar parca la noi sunt mai multi...uitati-va cate masini straine se vand aici...repet nu e un popor modest acesta al nostru, e unul fitos....probabil si dina cauza lipsurilor din anii 80....si in speta la latini am observat asta..anglo-saxonii sunt mai modesti in exprimare... Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt multi snobi intr-adevar si multora le lipseste smerenia, nu le pasa decat de lucrurile materiale, si exista tendinta asta de a te fali, de a te lauda cu ce ai chiar daca numai tu sti cate rate platesti pentru acele lucruri, grandomania e mare si asta dovedeste tot lipsa de credinta in fond. Last edited by TunsDiana; 12.01.2012 at 11:19:15. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De ce nu (prea) merg barbatii la biserica? | N.Priceputu | Reguli in Biserica | 113 | 19.11.2012 13:12:39 |
De ce barbatii vor doar aspectul fizic? | AGabriela | Nunta | 151 | 09.11.2012 09:24:09 |
barbatii pot fi fideli unei singure femei? | Jamaica | Nunta | 133 | 10.09.2012 16:06:38 |
|