![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Stai calmă! Nicăieri nu curge lapte și miere!
|
||||
|
||||
![]()
Avem potential agricol, aici ai dreptate, dar n-ai inteles inca ca nu se doreste sa fie evidentiat! De ce? Pentru ca n-ar mai castiga intermediarii! Nu mai departe decat povestea cu graul....il cumpara de la noi o firma din afara cu un pret de nimic ca al nostru cica e furajer si acelasi grau il importam la pret dublu sau triplu. Legumele sunt cumparate de la tarani la un pret de nimic de catre afaceristi si vandute in supermarket-uri la pret dublu.
Tu, ca firma, nu te lasa legea sa cumperi direct de la tarani ca ei nu-ti pot elibera factura... laptele de la vaca taranului se imprastie aiurea in loc sa fie valorificat ca cica nu e conform UE grajdul taranului. Ma lasi! Toate legile sunt facute sa fie sprijiniti smecherii iar cel care produce sa nu castige nimic! De ce nu sunt sprijiniti micii producatori si IMM-urile? Pai de ce? Pentru ca n-au nici un interes! |
|
|||
|
|||
![]()
De acord suta la suta. Sau cum spunea altcineva, s-a vazut macar ca nu suntem morti...
|
|
||||
|
||||
![]()
Imi pare rau dar cu asta nu faceti deca sa imi dati dreptete ca s-a iesit de dragul de a se iesi? Ce se spera sa se intample in urma iesitului in strada. Nimic. Oamenii vor sa traiasca mai bine. E atat de abstract. Ce inteleg ei prin a trai mai bine? Ce cred ca ar trebui sa se intample?
|
||||
|
||||
![]()
Ce n-am înțeles eu e: de ce, dacă tot ai chef de caft cu jandarmii, de ce nu s-au dus la un palat, ceva... Doar au de ales între două mai importante.
|
|||
|
|||
![]()
Poate că folosesc cuvinte mari, însă... nu le găsesc pe cele mici. Cred că „partidul” nostru trebuie să fie Biserica. Așa cum e descrisă de Sf. Pavel: Capul Hristos, iar noi membrele, în legătură cu El, nutrindu-ne din El („Eu sunt rădăcina viței, voi mlădițele”) și slujindu-ne, ajutându-ne unii pe alții.
Criza în care ne aflăm, nu doar economică, ci și socială și politică, are originea în relațiile necreștinești dintre noi, dominate de indiferență, egoism, lăcomie ș.a.m.d. Suntem prea mult cu ochii ațintiți spre lume și prea puțin spre Dumnezeu și spre semenii noștri. Suntem mai preocupați să avem, îngrijorați că trebuie să ne asigurăm un trai conform cu timpul în care trăim, un confort al cărui standard crește de la un an la altul, drept care suntem într-o continuă alergătură ca să putem depăși ștacheta. Dar uităm mereu cuvintele Mântuitorului, care ne-a lăsat nenumărate pilde privind împărăția cerurilor, privind adevărata comoară ce merită agonisită, și felul în care trebuie orientat efortul nostru. Criza în care ne aflăm, nemulțumirea violentă care izbucnește nu-și poate afla vindecarea în economic, pentru că nu acolo își are sursa. Ea nu poate fi rezolvată decât dacă ne vom orienta către împărăția lui Dumnezeu mai întâi, lăsând împărăția lumii pe planul al doilea. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
1.Sa ma ierte Dumnezeu, pentru el acum nu pot! 2.Cum ai ajuns la concluzia asta? Teoria conspiratiei?...Sa fim seriosi, oamenii obisnuiti, normali, oameni ca noi (zic eu... imi vine sa zic: de la blocuri) au iesit in strada cu de la sine convingere, de disperare, ca nu mai pot trai decent in propria tara. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
POLITIA INTRA IN GREVA.
Mediafax Polițiștii amenință cu proteste, dacă Traian Igaș nu le rezolvă problemele în această săptămână |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Comunicatul BOR referitor la protestele romanilor | maria32 | Generalitati | 7 | 23.01.2012 01:52:10 |
apropo' de increderea in Dumnezeu si in noi | Mirela0110 | Generalitati | 15 | 11.11.2011 15:45:57 |
Despre pedeapsa capitala ! | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 14 | 20.03.2011 01:47:38 |
Pedeapsa capitala | Dia20_diana | Eutanasia | 82 | 21.01.2011 23:14:24 |
Apropo de conspiratii | The_Fallen | Generalitati | 44 | 22.06.2010 00:42:13 |
|