![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ci fecioara, de se va mărita, n-a greșit. Numai că unii ca aceștia vor avea suferință în trupul lor. Eu însă vă cruț pe voi. -------------------------- "unii ca acestia", adica cei care se casatoresc, textul e atat de clar incat nu exista portita de interpretare! iar a fi misogin, inseamna a uri femeile! cu ce am aratat eu ca le urasc? dumneavoastra ati spus ca nu copiii multi aduc suferinta bietului tata, atunci eu am zis ca ramane numai nevasta-sa sa-l faca sa sufere, pt ca alta persoana in familie nu exista, doar sot-sotie-copii! |
|
|||
|
|||
![]()
Soția este inima familiei, nu bărbatul ... femeia este o binecuvântare pentru soț când aceștia trăiesc Taina căsătoriei......și apropo dacă te uiți la știri câte femei mucenițe (bătute) sau părăsite vezi...femeia nu își părește așa ușor familia, de multe ori suferă pentru binele familiei și al copiilor...însă deh noi "bărbații" avem toate drepturile.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar nu sustin eu, Pavel spune ca cei care se casatoresc vor avea suferinte in trup (necazuri in carne). Asta nu anuleaza promisiunile lui Dumnezeu de a avea grija de copiii Sai, insa o familie numeroasa presupune ca venitul parintilor se imparte, nu? ramane mai putin pentru fiecare, apoi boli, diverse accidente! Domnul le permite pe toate, nu este o garantie ca nu ne vom imbolnavi sau nu vom avea probleme cu somajul sau ca oamenii rai nu ne vor face necazuri! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
dar toate acestea nu anuleaza cuvantul apostolului care spune ca cei care se casatoresc vor avea probleme mari, de ce? pentru ca timpurile de acum sunt critice, asta e tot din Biblie - 2 Tim 3:1 |
|
|||
|
|||
![]()
Da domnule...dar ți s-a mai spus că e doar pură speculație...
|
|
|||
|
|||
![]()
Omule te avertizează și de ce ...citește în continuare..și vei afla...
|
|
|||
|
|||
![]()
2 Tim 3
1. Și aceasta să știi că, în zilele din urmă, vor veni vremuri grele; 2. Că vor fi oameni iubitori de sine, iubitori de arginți, lăudăroși, trufași, hulitori, neascultători de părinți, nemulțumitori, fără cucernicie, 3. Lipsiți de dragoste, neînduplecați, clevetitori, neînfrânați, cruzi, neiubitori de bine, 4. Trădători, necuviincioși, îngâmfați, iubitori de desfătări mai mult decât iubitori de Dumnezeu, 5. Având înfățișarea adevăratei credințe, dar tăgăduind puterea ei. Depărtează-te și de aceștia. |
|
|||
|
|||
![]()
ce spune? unde este misoginismul meu? as spune ca iubesc femeile, insa si asta cred ca ar fi interpretata in fel si chip, asa ca ma abtin!
credeti ca cineva va ajuta pe saracu' tata a zece copii cu ceva? lumea se va uita cu mila la el, intr-adevar se vor gasi cate unii milosi care-i vor da de lucru, ca de, are si el copii multi, insa nu uitati ca apostolul spune ca "toti umbla dupa foloasele lor", asa a fost atunci acum e cu mult mai rau, cine va ajuta pe cei cu multi copii, sa le puna o felie de paine pe masa? Domnul ii da acea bucata de paine, dar Pavel ne sugereaza ca putem scapa de necazuri si saracie, daca ramanem necasatoriti (deci nu e parerea mea, eu redau aici ce spune Pavel !). stiti filmul acela "duminica in familie"? chiar acum mi-am adus aminte, cu zambetul pe buze, de scena finala cand eroul principal spune ca, daca pana a se casatori cumpara o pereche de pantofi, ei bine, acum cand cumpara ceva, trebuie sa cumpere insesit! deci 6 perechi de pantofi!!! si nici macar nu erau copiii lui! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
eu doar am analizat un text biblic, ca am gresit analizandu-l in felul expus mai inainte, e pacatul meu! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
La multi ani! | Patrie si Credinta | Diverse Sarbatori | 1 | 30.08.2011 18:06:20 |
La multi ani! | mara2008 | Generalitati | 8 | 08.11.2008 17:32:06 |
La multi ani ! | cristiboss56 | Diverse Sarbatori | 0 | 30.08.2008 17:05:03 |
|