![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Faptul ca si-au pus unii o banda neagra e chestie de design. Nu esti obligata sa le iei. Last edited by ioanna; 20.12.2012 at 19:39:18. |
|
||||
|
||||
![]()
Pe banda aia neagră e scris 666 cu negru. Bine faci că nu iei cardurile alea demonice!
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ion fura un vitel de la preotul satului si este prins. Preotul il iarta cu conditia sa-si marturiseasca fapta in fata integii comunitati duminica, dupa Sfanta Liturghie. Bucuros ca Ion se pocaieste, preotul le spune enoriasilor: - Ascultati, oameni buni! Ce va va spune omul asta nu-s minciuni! Dupa care, Ion spune: - Oameni buni, cati copii sunt in sat cu parul rosu, toti sunt de popa facuti! Prin faptul ca cineva poarta acest card, acorda girul celui care i l-a dat. Ca sa fie transparenta, posesorului trebuie sa i se arate periodic ce contine cardul respectiv. Daca nu, se poate trezi in situatia preotului. Poate sa poarte un document care contine informatii eronate despre el insusi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Eu oricum de 3 zile nu mai am carduri, de niciun fel. Mi s-a furat portmoneul (ca-n filme), cu tot cu carduri, acte si legitimatii. |
|
|||
|
|||
![]()
Negru pe negru. Negrul e sexy: slabeste.
|
|
|||
|
|||
![]()
Iata o intrebare la care nu pot sa-ti raspund. Faptul ca preotul a avut incredere prea mare in cuvantul lui Ion s-a intors impotriva lui, indiferent daca era si el vinovat ori nu.
Nu e placut sa pierzi bani si acte. Imi pare rau, sincer. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Se mai intampla sa ai incredere prea mare in oameni. N-am fost niciodata furata, a trebuit sa mi se intample si mie. I-am deschis usa unei doamne, care m-a intrebat daca stiu cand vine vecina mea acasa, apoi m-a rugat sa-i dau un pix, ca doreste sa-i lase un bilet si m-am dus pana-n camera sa iau unul, timp in care doamna mi-a luat portmoneul din geanta aflata pe cuier, la intrare :) S-a miscat rapid, ca eu n-am stat mai mult de 10 sec. si m-a si asteptat sa-i aduc pixul
![]() Last edited by ioanna; 20.12.2012 at 20:31:39. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre sfarsitul lumii | biturica25 | Generalitati | 135 | 19.12.2013 00:22:25 |
Sfarsitul lumii ironizat! | UNNOOM | Generalitati | 11 | 20.12.2012 17:45:26 |
Vine Sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 23 | 29.11.2012 22:56:32 |
sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 16:53:57 |
Vine sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 71 | 10.04.2009 22:04:53 |
|