Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.12.2012, 19:34:44
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ioanna Vezi mesajul
Poate ai primit un fel de card de fidelitate. Acestea sunt facute dinainte, ei n-au de unde sa stie cine le vor fi clienti, de aceea scot carduri cu numere, nu le personalizeaza. Si la Orange de mergi, primesti un card de fidelitate pe loc, pe care e trecut un numar, la supermarket la fel, la farmacie idem etc. Nu-i intereseaza numele, ci cate puncte acumulezi pe cardul respectiv, pe care-l areti la fiecare cumparatura pe care o faci, ca ai ceva deducere. Sa stii ca nu-ti apare numele pe cardul de fidelitate de la cabinetul stomatologic, ci a doua oara cand mergi si trebuie sa platesti, ei iti citesc codul de bare de pe card si vad daca ai mai platit la ei, deci pentru fidelitate iti fac o reducere.
Oricum nu iau nici de la farmacie niciun card. Avea si banda neagra, dar ce e drept, nu am cum sa stiu ce informatii continea. Poate ca e dreptul pacientului sa stie ce fel de informatii sunt scrise acolo.
Vechi 20.12.2012, 19:36:26
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.07.2011
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Oricum nu iau nici de la farmacie niciun card. Avea si banda neagra, dar ce e drept, nu am cum sa stiu ce informatii continea. Poate ca e dreptul pacientului sa stie ce fel de informatii sunt scrise acolo.
E acelasi lucru cardul de la Catena(farmacie) cu cardul de la Cora, Profi si alte magazine.
Faptul ca si-au pus unii o banda neagra e chestie de design. Nu esti obligata sa le iei.

Last edited by ioanna; 20.12.2012 at 19:39:18.
Vechi 20.12.2012, 19:52:48
DragosP's Avatar
DragosP DragosP is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.03.2011
Implicit

Pe banda aia neagră e scris 666 cu negru. Bine faci că nu iei cardurile alea demonice!
Vechi 20.12.2012, 19:56:54
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
E acelasi lucru cardul de la Catena(farmacie) cu cardul de la Cora, Profi si alte magazine.
Faptul ca si-au pus unii o banda neagra e chestie de design. Nu esti obligata sa le iei.
Cardurile imi aduc aminte de un banc:

Ion fura un vitel de la preotul satului si este prins. Preotul il iarta cu conditia sa-si marturiseasca fapta in fata integii comunitati duminica, dupa Sfanta Liturghie. Bucuros ca Ion se pocaieste, preotul le spune enoriasilor:
- Ascultati, oameni buni! Ce va va spune omul asta nu-s minciuni!
Dupa care, Ion spune:
- Oameni buni, cati copii sunt in sat cu parul rosu, toti sunt de popa facuti!

Prin faptul ca cineva poarta acest card, acorda girul celui care i l-a dat. Ca sa fie transparenta, posesorului trebuie sa i se arate periodic ce contine cardul respectiv. Daca nu, se poate trezi in situatia preotului. Poate sa poarte un document care contine informatii eronate despre el insusi.
Vechi 20.12.2012, 20:04:10
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
- "Oameni buni, cati copii sunt in sat cu parul rosu, toti sunt de popa facuti!"

Poate sa poarte un document care contine informatii eronate despre el insusi.
Si de unde stii ca Ion n-avea dreptate?
Eu oricum de 3 zile nu mai am carduri, de niciun fel.
Mi s-a furat portmoneul (ca-n filme), cu tot cu carduri, acte si legitimatii.
Vechi 20.12.2012, 20:13:12
celestial_pottery
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Pe banda aia neagră e scris 666 cu negru. Bine faci că nu iei cardurile alea demonice!
Negru pe negru. Negrul e sexy: slabeste.
Vechi 20.12.2012, 20:17:40
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Si de unde stii ca Ion n-avea dreptate?
Iata o intrebare la care nu pot sa-ti raspund. Faptul ca preotul a avut incredere prea mare in cuvantul lui Ion s-a intors impotriva lui, indiferent daca era si el vinovat ori nu.

Nu e placut sa pierzi bani si acte. Imi pare rau, sincer.
Vechi 20.12.2012, 20:18:44
Laura19
Guest

Implicit

Citat:
IT HAS BEEN IS CONFIRMED!
NASA has confirmed that we must prepare for a strange phenomenon that will occur on December 21 2012...
Around 4:30 PM, the all natural light will disappear completely for approximately 15 hours ... Do not panic ...
This phenomenon is called "Night"
Watch the end of the world live online via space camera
Vechi 20.12.2012, 20:23:51
ioanna's Avatar
ioanna ioanna is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Nu e placut sa pierzi bani si acte. Imi pare rau, sincer.
Se mai intampla sa ai incredere prea mare in oameni. N-am fost niciodata furata, a trebuit sa mi se intample si mie. I-am deschis usa unei doamne, care m-a intrebat daca stiu cand vine vecina mea acasa, apoi m-a rugat sa-i dau un pix, ca doreste sa-i lase un bilet si m-am dus pana-n camera sa iau unul, timp in care doamna mi-a luat portmoneul din geanta aflata pe cuier, la intrare :) S-a miscat rapid, ca eu n-am stat mai mult de 10 sec. si m-a si asteptat sa-i aduc pixul M-am prins ulterior de ce a facut, ca a repetat manevra si la scara urmatoare, a gasit si acolo un fraier, ca mine si bineinteles ca n-a lasat niciun bilet in usa vecinei. Asta am descoperit la putin timp dupa ce mi l-a luat, cand am vrut sa cobor pana la magazinul de langa mine si mi-am dat seama ca nu mai am portmoneu.

Last edited by ioanna; 20.12.2012 at 20:31:39.
Vechi 20.12.2012, 20:48:51
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Se mai intampla sa ai incredere prea mare in oameni. N-am fost niciodata furata, a trebuit sa mi se intample si mie. I-am deschis usa unei doamne, care m-a intrebat daca stiu cand vine vecina mea acasa, apoi m-a rugat sa-i dau un pix, ca doreste sa-i lase un bilet si m-am dus pana-n camera sa iau unul, timp in care doamna mi-a luat portmoneul din geanta aflata pe cuier, la intrare :) S-a miscat rapid, ca eu n-am stat mai mult de 10 sec. si m-a si asteptat sa-i aduc pixul M-am prins ulterior de ce a facut, ca a repetat manevra si la scara urmatoare, a gasit si acolo un fraier, ca mine si bineinteles ca n-a lasat niciun bilet in usa vecinei. Asta am descoperit la putin timp dupa ce mi l-a luat, cand am vrut sa cobor pana la magazinul de langa mine si mi-am dat seama ca nu mai am portmoneu.
De luat aminte. Eu prefer sa incui usa pana cand aduc din alta camera bani sau obiecte unor persoane necunoscute.
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
despre sfarsitul lumii biturica25 Generalitati 135 19.12.2013 00:22:25
Sfarsitul lumii ironizat! UNNOOM Generalitati 11 20.12.2012 17:45:26
Vine Sfarsitul lumii? mihailt Generalitati 23 29.11.2012 22:56:32
sfarsitul lumii costi21 Din Noul Testament 23 07.09.2009 16:53:57
Vine sfarsitul lumii? mihailt Generalitati 71 10.04.2009 22:04:53