Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.01.2015, 10:02:22
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

crinrin, ma bag si eu in grup =))
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote
Vechi 26.01.2015, 10:05:05
crinrin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de DragosP Vezi mesajul
Să fii corigent nu-i un păcat.
Să fii hoț, da.
N-ar fi fost pacat sa fiu corigenta, dar ar fi fost pacat de mine, frate!
Reply With Quote
Vechi 26.01.2015, 10:08:56
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Corinusha Vezi mesajul
pfff, tare-s curioasa cat de perfect ai trecut tu prin scoala, cat deperfect le-ai facut tu pe toate; pentru ca tu aici te iei si de cele mai mici pacate si le scoti in evidenta. Crede-m, stiu ce e pacat, dar nu-s, n-o sa fiu si n-am fost nici sfanta, nici perfecta. Si da, am preferat sa copiez cat satrec decat sa raman corijenta.

Pace!
Pai ca dovada ca a trecut perfect prin scoala,azi Dragos este inginer nu vanzator la taraba :)
Deci nu a copiat la mate si fizica :)

Nu te supara daca altii sunt obsedati de perfectiune,nu toti suntem inzestrati la fel,dar de trecut tot poti sa treci f usor cu un 5,6 fara sa te zbati prea tare.In fine,notele mari sunt pentru genul asta de obsedati de perfectiune,olimpici dar se poate trece bine merci si cu 5 fara copiuta.

Spunea cineva ca pregatindu-se pt copiat,si-a scris pe bucati mici de hartie zeci de raspunsuri si formule care i-au luat ore intregi;ore pe care ar fi trebuit sa le petreaca studiind pt test :D
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote
Vechi 26.01.2015, 10:09:44
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Dacă susții acum un punct de vedere nu înseamnă neapărat că l-ai susținut mereu. Și eu am copiat și i-am „ajutat” și pe alții, lăsându-i să copieze de la mine. Atunci nu eram conștient de consecințele viitoare atât asupra mea cât și a lor. Un efort mai mare de a învăța mi-ar fi fost mie util, cu siguranță, dacă aș fi înțeles că nu pentru profesori învăț, ci pentru mine. Aș fi fost mai bun în profesia mea și aș fi fost mai bun pentru cei care au beneficiat de pe urma muncii mele; deci aș fi fost un creștin mai bun.

Poate că nu este o problemă prea gravă că îți lași colegul să copieze la teză, ca să treacă clasa, să zicem. Dar este o problemă când devine o practică obișnuită, ajungându-se la mituirea profesorilor pentru a lua examene, urmată, apoi, de mituirea comisiilor pentru ocuparea unor posturi ș.a.m.d. Și este nedrept față de alții, care au muncit mai mult și ar merita să ocupe acele posturi, și nu numai față de ei, ci și față de cei care beneficiază de serviciile lor.

Cum te simți să fii tratat de un medic ce și-a obținut diplomele și postul în acest mod?
Reply With Quote
Vechi 26.01.2015, 10:09:50
crinrin
Guest

Implicit

Citat:
crinrin, ma bag si eu in grup =))
Fii cuminte! Nu vreau sa ratez nicio castana, ca doar eu i-am provocat. (sunt o hoata, o proasta si mai dau si exemplu prost altora :)
Reply With Quote
Vechi 26.01.2015, 10:13:18
crinrin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Yasmina Vezi mesajul
Pai ca dovada ca a trecut perfect prin scoala,azi Dragos este inginer nu vanzator la taraba :)
Deci nu a copiat la mate si fizica :)

Bravo, Dragos! Io n-am reusit mai mult decat sa am un job de dat cu matura (stiu, e de cinste si asta; sarac si curat!).
Deci nu mai fiti asa ofticosi, n-am calcat pe nimeni pe bataturi!
Reply With Quote
Vechi 26.01.2015, 10:20:22
oaie_cugetatoare oaie_cugetatoare is offline
Banned

Data înregistrării: 31.03.2014
Implicit

Citat:
mai, copiatul e rau, de acord, dar in ziua de azi cand mai mult conteaza notele (la TOATE materiile) si nu competentele, daca nu te descurci la 1-2 materii, n-ai ce face, ca deh, notele conteaza, dele-ncolo de competente. tu trebuie sa fii as la toate materiile.
Problema este ca la angajator, lucrurile stau invers.Pe angajator il interseaza
ce stii sa faci practic atunci cand te prezinti in fata lui.
Degeaba vii si ii pui in ochi "diploma cu 10 ".N-are ce sa faca angajatorul
cu diploma ta.In schimb are ce sa faca cu alte tale cunostiinte.Pentru ca
ce stii sa faci ii aduce angajatorului profit si nu diploma.
Pt angajator(in ziua de azi) diploma atesta faptul ca ti-ai dat interesul
ca poti sa inveti ca un papagal, tot ce ti s-a dat sa inveti, care de foarte
multe ori , nu prea are legatura cu probleme pe care le-ar trebui sa le
rezolvi angajatorului.

De aceea angajatorul in ziua de azi face(si bine face ca asa face) un test
posibilului viitor angajat, in care ii prezinta problemele angajatorului si il intreaba ce solutie ar aborda.In momentul ala vezi daca viitorul angajat te
poate ajuta sau inceapa sa bata campii cu ce a invatat el din diploma
aia. Si cand incepe sa povesteasca el cum a invatat el pentru diploma
te apuca asa un somn.... , sau dai de unul care iti da o solutie de
te lasa asa sau asa
Bineinteles dupa ce termina, ii multumesti pentru contributia sa extraordinara
si ii propui un etern

Bineinteles ca in momentul asta sunt unii care se supara si ameninta ca
vin cu mama si tata . =)) Si atunci il trimiti sa se angajeze la masa sau tasu.
Citat:
L-am luat din prima, nu a fost problema, dar ca sa trec anii, la matematica, copiam cat puteam (si o faceam prost, ca pur si simplu nu intelegeam nimic; si in ziua de azi etest matematica).
Ei, aici depinde si cat de mult doreste profu de mate sa intelegi ceea ce el
preda.Mate de liceu e simpla, totul depinde cum este predata.
Reply With Quote
Vechi 26.01.2015, 10:23:42
CristianR's Avatar
CristianR CristianR is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.03.2014
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crinrin Vezi mesajul
Bravo, Dragos! Io n-am reusit mai mult decat sa am un job de dat cu matura (stiu, e de cinste si asta; sarac si curat!).
Deci nu mai fiti asa ofticosi, n-am calcat pe nimeni pe bataturi!
De ce ții neapărat să duci discuția în planul tău personal, pretinzând că cineva te-ar judeca pentru ce ai făcut sau n-ai făcut?
Reply With Quote
Vechi 26.01.2015, 10:25:49
Corinusha's Avatar
Corinusha Corinusha is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2009
Locație: Mures
Implicit

Uite ca si eu m-am profilat pe ceva ce n-are legatura cu matematica (sau foarte putina legatura - statistica aplicata in psihologie). Si uite ca eu greu treceam la mate; cu cel putin 2-3 teste date in ultimle saptamani sa-mi iasa amaratul ala de 5, pentru ca pur si simplu in generala am avut in clasele 5 si 6 o profa care nu stia nici cat noi si pur si simplu nu si-au permis ai mei sa ma dea la ore suplimentare si asa am ramas cu bazele neintelese si deci si neinvatate. Asa ca, da, era greu sa iau si amaratul ala de 5 in liceu pentru ca, din pacate pentru mine, profilul de stiinte ale naturii (bio-chimie) contine aproape aceeasi matematica ca si cea de la mate info, doar cu un capitol mai putin (interesant e ca cu fizica si chimia nu am avut probleme; doar cu matematica).

Si Yasmina, daca esti vanzator la taraba inseamna neaparat ca ai copiat sau ca nu te duce capul, sau e un lucru atat de rau sa fii vanzator la taraba? Nu uita ca fara maseriile astea de baza am fi pe nicaieri toti deocamdata.

So, in concluzie, n-as zice ca e capat de lume daca mai copiezi sau daca mai lasi pe altii sa copize de la tine; nu e capat de lume...
Daruieste si vei primi la randul tau.
Traieste ca si cum ar fi ultima ta zi de viata.
Reply With Quote
Vechi 26.01.2015, 10:29:03
crinrin
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de CristianR Vezi mesajul
De ce ții neapărat să duci discuția în planul tău personal, pretinzând că cineva te-ar judeca pentru ce ai făcut sau n-ai făcut?
Si cand ma bucuram si eu ca s-a mai destins atmosfera, vine seriosul de Cristi....

PS: Nu stiu daca mai fac multi purici pe aici, dar retineti ca mie imi vine foarte usor sa ma fac proasta si nu numai.. pentru simplu fapt ca si sunt! Nu glumesc.

Acum, daca vreti, trecem iar la nota aia serioasa. Mi-am luat deja mina potrivita
Reply With Quote
Răspunde