![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și în timp ce Cătălin2 se învârte în jurul cozii încercând să-și justifice complexele de superioritate, mucenicii copți și siriaci se bucură de vederea lui Dumnezeu. Trist, într-un fel. Pentru Cătălin2. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Și tu te numești creștin ? Last edited by GMihai; 05.05.2015 at 22:21:52. |
|
|||
|
|||
![]()
Normal ca nu. Ce, Koresh a avut membri din BOR in organizatie? Daca au murit asa, inseamna ca au meritat damnarea. Certificatul de botez ortodox este rezervat doar alesilor dinainte. Daca Calvin citeste doctrina colegului nostru, in duh fiind acum, cred ca zice "daca eram viu faceam AVC citind asa ceva".
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Chanel Andrade, în vârstă de un an.
Bobbie Lane Koresh, în vârstă de doi ani. Cyrus Koresh, în vârstă de opt ani. Dayland Lord Gent, în vârstă de trei ani. Paiges Gent, în vârstă de un an. Crystal Martinez, în vârstă de trei ani. Isaiah Martinez, în vârstă de patru ani. Joseph Martinez, în vârstă de opt ani. Melissa Morrison, în vârstă de șase ani. Mayanah Schneider, în vârstă de doi ani. Startle Summers, în vârstă de un an. Hollywood Sylvia, în vârstă de un an. Chica Jones, în vârstă de doi ani. Serenity Jones, în vârstă de patru ani. Little One Jones, în vârstă de doi ani. Spune-ne, Cătăline, toți copii ăștia, morți la Waco în 1993, ard în Iad pentru că n-au fost ortodocși ? |
|
|||
|
|||
![]()
Este noua definitie a curajului mucenicesc neo-ortodox: sa afirmi ca un copil de 2 ani se prajeste in Iad ca asa vede Dumnezeu tau ala "autentic" iubirea si dreptatea.
Trebuie sa recunosti, ca si minte ne-avand, tot iti trebuie curaj sa spui asa ceva.
|
||||
|
||||
![]()
Ce se va intampla mai exact la acel sinod?
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu am înșirat mai sus 15 nume. Marea majoritate a inchizitorilor probabil că n-au pronunțat 15 sentințe de condamnare la moarte. El a pronunțat cel puțin 15 sentințe de condamnare, nu doar la moartea trupească, ci la moartea eternă. De aceea l-am întrebat dacă e creștin.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Clasic. S-au terminat argumentele, începem să facem pe martirul.
Cătăline, tu ai fost luat la mișto de Adrian. Asta pe de o parte. Pe de cealaltă parte, cincisprezece copii au murit iar tu afirmi că vor merge în iad. Între cele două chestiuni există o ușoară distincție. Enormitatea susținerilor tale n-o vei putea acoperi dându-te lovit de o miștocăreală oarecare pe un forum. Adrian face mișto de tine. Tu judeci și condamni 15 copii la Iad. Sau, alternativ, profesezi credința într-un dumnezeu (intenționat cu d mic) care ar condamna pe acei 15 copii la Iad. Diferența e enormă. Dacă ai într-adevăr curaj, citește lista numelor de mai sus. Apoi, citește-o încă o dată. Apoi mergi la culcare. Iar dimineața, după ce te trezești, mergi la oglindă, uită-te la tine însuți și întreabă-te: "Eu în ce cred ?" Last edited by GMihai; 05.05.2015 at 23:04:22. |
|