![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cum poți sa elimini pe Cineva care a creat totul din nimic si care este omniprezent .
|
||||
|
||||
![]()
Cristian, hai s-o lăsăm cum a căzut.
Tu zici corect ceea ce zici, da' colportorii inițiali ai știrii au băgat de la ei mai multe.
|
||||
|
||||
![]()
Nici o problemă Dragos !:)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ia întreabă-i pe cei de la NASA dacă sunt de aceeași părere. |
|
|||
|
|||
![]()
Cel mai probabil tot NASA va dezminți această știre.
|
|
|||
|
|||
![]()
Stefan Florin,un Univers in care ar exista doar oameni si ingeri ar fi cumplit de plictisitor. Prin viata inteleg felurimea splendida de pe Pamant, nu tot felul de mutre eterice inaripate, bune sau rele.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() In ce sens ar fi universul plictisitor ? Cine s-ar plictisi ? Noi ? Universul ? Dumnezeu ? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
O lume in care ar fi doar sentienti (celesti - ingerii, biologici inviati - oamenii dupa Judecata), chiar daca vorbim despre Rai, eu as gasi-o teribil de monocroma si plictisitoare. Daca nu stiu cat de frumoasa poate fi rasplata a ce se numeste "mantuire", lupta pentru ceva atat de vag definit sau prea sarac descris nu prea mai are puteri sau motivatie, nu crezi? Prefer sa ma bucur daca ajut un semen sau hranesc o pisicuta, decat daca vad un inger. Prima imi este fireasca, a doua situatie m-ar ingrozi. Last edited by The Willful One; 30.09.2015 at 19:56:45. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand vorbim despre mantuire, cred ca plictiseala de dupa ar trebui sa fie ultima noastra grija. :) |
|
|||
|
|||
![]()
Uite aici mare experta :
http://www.nationalreview.com/articl...V3eFWwjFPjS.01 Te doare capul cand vezi cine ne sunt expertii. ![]() Cred ca de aia nu ne-au contactat alienii pana acum. Suntem bigoti. :) Last edited by iuliu46; 30.09.2015 at 20:14:56. |
|