![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Păi la marginea dintre atmosferă și vidul cosmic oare forța vidului nu ar fi atît de mare încît să creeze un curent de aer prin care s-ar suge afară toată atmosfera pămîntului sferic? De ce ar fi mai mare gravitația ca această forță depresurizantă? Pentru că particulele de aer sunt grele? :) |
|
|||
|
|||
![]()
Nu exista "forta vidului" asa cum nici rachetele n-au nevoie de atmosfera sa se deplaseze, ignorantule.
Cum nu exista nici citate in Scriptura care sa sprijine fanteziile tale cu luna-semisfera-de-gheata si restul aiurelilor.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 05.04.2016 at 18:03:55. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cum pentru el, rachetele in continuare se deplaseza doar in atmosfera.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Fără aer și întrun vid unde există depresurizare puternică doar explozia te poate duce înainte însă e mare consumatoare de masă căci se păstrează proporțiile m1v1=m2v2, deci pentru a avea viteză mare trebuie ca mereu să explodeze mai mult de jumătate din masa ta și tu să te poți împinge înainte pe ceea ce împingi înapoi. O astfel de rachetă nu a fost construită fiindcă nu ai cum să mergi timp îndelungat cu un astfel de motor care-și înjumătățește masa la fiecare explozie. Deci pentru ca rachetele să se poată deplasa e nevoie de atmosferă, de lipsa vidului dincolo de linia de imponderabilitate și atunci se poate folosi tehnica fîs-fîs. Tu însă ești cam obraznic susținînd mereu cu gura pînă la urechi că cică eu nu am cunoștiințe de fizică sau matematică sau altele cînd se vede că tu nu ai dar susții pe cei ce pare că le au deși e clar că cred și ei ca tine în teorii absurde. Teoriile lor se auto-anulează prin logica absurdă din ele. Voi însă nu vedeți decît partea aia în care pare că toate teoriile lor se susțin unele pe altele. Mîndria minciunii rele nu va mai rezista mult ci se va spulbera de la sine.... dînd cu ochii de Adevăr, însă adevărul fără sfințenie și fără credință e tot o iubire deșartă!.. o iluzie de adormit naivii fraieri ca să păcătuiască mai abitir ca-n Matrix. Last edited by Trimisul; 05.04.2016 at 18:39:27. |
|
||||
|
||||
![]()
Voi chiar îl luați în serios ?!!
"If you take the Christian Bible and put it out in the wind and the rain, soon the paper on which the words are printed will disintegrate and the words will be gone. Our bible IS the wind and the rain." Herbalist Carol McGrath as told to her by a Native-American woman. "Laudato si, mi Signore, per frate Uento et per aere et nubilo et sereno et onne tempo, per lo quale, a le Tue creature dài sustentamento" - Sfântul Francisc de Assisi |
|
|||
|
|||
![]()
Nu prea, doar incercam sa-l ajutam si pe el sa nu se ia prea mult in serios
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Deci pînă la urmă eu sunt cel absurd și de ne-luat în serios? Asta-i o glumă bună! Păi voi nu vă vedeți că sunteți pe dinafară de fizică, de matematică, de religie...... și de orice și vouă vă e frică să mă luați pe mine în serios? Păi cine vă ia pe voi și naivitățile voastre în serios? Nu vă dați seama cît de ușor v-a păcălit lumea și oamenii de știință păcătoși? Eu oricum nici n-am nevoie să fiu luat în serios de cineva ci voi aveți nevoie să luați în serios Adevărul și nu pe al meu ci pe al lui Dumnezeu, asta dacă vreți să purtăm o discuție onestă, cinstită, sinceră... nepăcătoasă și nemîndră și neabsurdă.
AlinB Citat:
Însă dacă voi nu cereți Domnului să vă călăuzească și nu puteți discerne binele de rău și adevărul bun de minciuna rea ca să scoateți neghina spurcăcioasă și batjocuritoare din inima voastră atunci măcar nu lăsați impresia că știți ce faceți.... dorindu-mi ''binele''. NU M-AM SUPĂRAT PE VOI! Nu te poți supăra decît pe răul rău și foarte viclean și ipocrit cu care dacă nu ești laș vei lupta cu răbdare pînă la sfîrșit! Reafirm Adevărul Nostru: Aicea jos pămîntul e suprafața plată de pe care apele s-au scurs, acolo sus luminătorul cel mare și luminătorul cel mic sun semisferice pentru că au fost create din dragoste cu înțelepciune. În apele de sub pămînt există fenomenul refracției așa ca în cer și de aia noi vedem răsărituri și apusuri cînd defapt Soarele și Luna sunt mereu deasupra noastră. Vă rog nu închideți iar firul de discuție. Nu cred că limbajul folosit trebuie cenzurat. Cine nu poate crede se poate ruga și dacă chiar voiește să știe: de unde vine, unde se află, și încotro merge... stăruind după smerenie i se va da și lui ca oricui, fiindcă nimeni nu e privilegiat și exclus din Creație, afară de cei ce singuri se autoexclud din răutate sau din alte motive și nimănui nu i se poate îngrădi libertatea de alegere. Treaba lor! Ce mă privește pe mine? Last edited by Trimisul; 06.04.2016 at 11:24:35. |
|
|||
|
|||
![]()
N-ai dat inca exemple din Biblie care sa-ti sustina punctul de vedere.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
https://en.wikipedia.org/wiki/Rocket A rocket engine is a type of jet engine[1] that uses only stored rocket propellant mass for forming its high speed propulsive jet. Rocket engines are reaction engines, obtaining thrust in accordance with Newton's third law. Most rocket engines are internal combustion engines, although non-combusting forms (such as cold gas thrusters) also exist. Vehicles propelled by rocket engines are commonly called rockets. Since they need no external material to form their jet, rocket engines can perform in a vacuum and thus can be used to propel spacecraft and ballistic missiles. https://en.wikipedia.org/wiki/Rocket_engine Rockets create thrust by expelling mass backwards in a high speed jet (see Newton's Third Law). Chemical rockets, the subject of this article, create thrust by reacting propellants within a combustion chamber into a very hot gas at high pressure, which is then expanded and accelerated by passage through a nozzle at the rear of the rocket. The amount of the resulting forward force, known as thrust, that is produced is the mass flow rate of the propellants multiplied by their exhaust velocity (relative to the rocket), as specified by Newton's third law of motion. Thrust is therefore the equal and opposite reaction that moves the rocket, and not by interaction of the exhaust stream with air around the rocket. https://en.wikipedia.org/wiki/Rocket_propellant Sau pe intelesul tau si a altora de nivelul tau, racheta nu se deplaseaza pentru ca "aerul sprijina jetul" ci doar pentru ca exista jetul expulzat cu mare viteza, inclusiv in vid. De fapt si de drept, merge mai bine in vid decat in atmosfera, pentru ca nu exista frecare (afli tu si despre asta intr-o buna zi). Concluzia: ignorant total la cele mai de baza principii de fizica. ![]() Asteptam sa ne lamuresti si din ce manual de fizica ai auzit de "forta vidului" si citatele din Sf. Scriptura unde se vorbeste de "Luna Semisfera de Gheata sursa Frigului Bun".
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 06.04.2016 at 12:39:09. |
|
|||
|
|||
![]()
Ai citit Biblia vreodată? Dacă n-ai citit-o, la ce-ți folosesc exemplele mele? Dacă ai fi citit măcar primele 2-3 pagini de la Facerea nu ai mai fi cerut ''versete'' care să-mi susțină afirmațiile ci ai fi priceput simplu că eu îți spun adevărul și nu oamenii de știință de la cele mai mari și mai prestigioase universități ale lumii.
|
|