![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cred ca n-ai citit cu atentie.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tocmai de asta imi e greu cand ma gandesc sa o iau de la capat cu aceleasi discutii,in caz ca iau o hotarare. |
|
|||
|
|||
![]()
Iar legat de casatorie,familie si copii am avut discutii si vad ca isi doreste la fel ca mine. Cei drept nu ma incanta ideea cu cursele si ca o sa fie plecat de acasa,dar daca lui asta ii place eu nu pot decat sa il sustin. Nu am dreptul sa hotarasc eu pt el,nu cred ca ar fi corect sa il oblig sa faca ceva ce nu ii place.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aici- daca spuneti ca-l iubiti din tot sufletul pe acest om si doriti sa va casatoriti cu el si sa va intemeiati o familie cu el- trebuie sa-l iubiti asa cum este, atat ca om in familie si in societate, cat si in privinta meseriei! Nu este absolut nimic injositor, iar meseria de sofer nu este cu nimic mai prejos decat orice alta meserie. Intr-o societate, este nevoie de absolut toate meseriile (legale, cinstite si demne), iar la progresul general al societatii trebuie sa contribuie absolut toate meseriile- si tractoristii, si tamplarii, si soferi, si instalatorii, si doctorii, etc! Incercati sa ganditi si sa analizati cu mintea si inima dumneavoastra, nu sa spuneti ce cred altii (inclusiv mama dumneavoastra). Iar cu faptul ca din cand in cand mai bea o bere nu este nimic de condamnat- cred ca orice barbat mai serveste o bere din cand in cand (mai ales pe caldurile astea). Important este sa nu se depaseasca masura si sa nu se ajunga la betie! |
|
|||
|
|||
![]()
Crezi prost :)
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cand spui ca e normal tu intelegi ca e foarte raspandit, dar normal e sa gandesti dumnezeieste, adica moral, asa cum regreta ea ca a facut invers(asa e normal), presata de mama ei, care-i orbita de bani. __________________ Citat:
Semnatura ta e perfecta pentru ce a spus gura ta ca a gandit inima ta. De aceea Bublisor e lamurita ca a gresit cand a cerut sfaturi pe acest forum.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Tu l-ai facut sa se simta inferior fiindca mama ta te-a evaluat inferior, in banii pe care-i vei castiga, nu in vietile pe care le vei salva. Daca el nu e de nivelul tau, mama ta ce meserie are? Habar n-am cum ai mai putea acum sa-l faci sa se simta superior, mandru si fericit ca ai asteptat 8 ani ca sa-i spui ce i-ai spus. Cred ca nici cu lacrimi n-ai sa reusesti... Mama ta se ocupa de ”fericirea ta”, iar faptul ca sunteti certati, o face pe ea înmiit fericita. Cine traieste viata ta, tu sau mama ta? P.S. Sa nu uiti ghilimele, ca vei avea nevoie de ele mereu la nivelul ala.
|
|||
|
|||
![]()
Acum ce a fost, si faptul ca ati gresit fata de prietenul dumneavoastra (reprosandu-i meseria care o practica sau facandu-l prin asta sa se simta chipurile inferior), a trecut (aici numai dumneavoastra puteti sti cum sa faceti sa uite acel episod).
Important este ce veti face de acum incolo, si mai ales sa nu mai lasati pe nimeni sa intervina sau sa va influienteze (nici macar pe mama dumneavoastra), in relatia (si viitoarea casatorie) cu omul respectiv! Si daca vreodata vor mai aparea neintelegeri sau divergente, incercati sa le rezolvati numai voi doi, fara implicarea unei a treia persoane, indiferent cine ar fi aceea persoana. |
|
|||
|
|||
![]()
Regret lucrurile pe care i le.am spus pt ca stiu cat de mult l.am ranit,si eu daca as fi fost in locul lui ma simteam la fel. Din fericire am trecut peste desi stiu ca niciodata nu va uita asta dar eu trebuie sa ii fiu alaturi macar pe viitor in planurile lui profesionale. Am trecut si peste cearta de acum,cred ca e ceva ce ne leaga daca ne intoarcem mereu unul la celalalt. Acum urmeaza partea mai putin frumoasa,va trebui sa ii dau vestea mamei mele ca suntem din nou impreuna si nu stiu cum voi face asta. Deja imi imaginez ce scandal se va produce.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
dupa 5 ani de medicina urmeaza perioada de rezidentiat.Iar ea nu-ti vede un viitor prea stralucit alaturi de el. Sincer eu n-am vazut niciodata cupluri la care diferenta de activati si interese intelectuale sa fie mare.Adica ambii erau din aceiasi bransa. Exista insa si exceptii.Poti intalni cupluri cu diferente mari de interese intelectual-sociale in urmatoarele situatii: dependenta de bani a unui partener dependenta de sex a unui partener depdendenta de bani & sex a unui parterner Apoi mama ta mai are o grija de care nu-ti spune. Ce o sa faceti voi cand o sa dati de greutati si el va recurge la bautura ? Ca daca se intampla asta, atunci urmeaza bataile si apoi crima. |
|