În prealabil postat de icamilin
Frumoasa intrebare, draga Mirela !
Cu mana pe inima, pot afirma ca ar fi tare groaznic ca unii dintre noi sa se manifeste pe forum intr-un fel si in viata de zi cu zi sa fie altfel.
Nu pot concepe acest lucru. Daca avem frica de bunul Dumnezeu, caci EL este singurul nostru judecator, nu am putea face acest lucru.
In viata am pierdut mult datorita faptului ca am spus ce am gandit in fata, fara ocolisuri si nu am tinut cont ca vorbesc cu persoane sus puse, fata de care trebuia sa fiu atenta cum ma exprim. Nu-mi plac barfele si nu-mi plac mincinosii. De foarte multe ori, doare si adevarul, ca neadevarul nici nu are rost sa mai comentez, ca doare. Cu trecerea timpului, ajungand sa-l cunosc mai mult pe Dumnezeu, am lasat orgoliul, mandria, dreptatea mai la o parte. Dreptatea nu ni-o putem face singuri, dreptatea este in mana lui Dumnezeu.
Am invatat multe de cand am intrat in acesta familie virtuala. Citind multe carti cumparate din manastiri, am ajuns sa gasesc raspunsuri la multe din intrebarile pe care mi le puneam. Mesajele mele, daca ati observat, nu sant replici, doar marturisiri prin ceea ce viata mi-a dat prilej sa trec.
Nu am timpul necesar sa citesc toate topuri deschise pe Forum, insa cand am timp, citesc cu drag si mi-am format o parere la modul general despre fiecare in parte. Simt dupa exprimarea fiecaruia, sufletul si personalitatea celui ce scrie.
Sant o fire deschisa, prietenoasa, sensibila, cu multa intelegere si rabdare, atat pe forum cat si in viata de zi cu zi.
M-as bucura sa stiu ca si voi ma simtiti la fel ! Doamne ajuta!
|