Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.02.2009, 10:26:32
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de icamilin Vezi mesajul
Frumoasa intrebare, draga Mirela !

Cu mana pe inima, pot afirma ca ar fi tare groaznic ca unii dintre noi sa se manifeste pe forum intr-un fel si in viata de zi cu zi sa fie altfel.
Nu pot concepe acest lucru. Daca avem frica de bunul Dumnezeu, caci EL este singurul nostru judecator, nu am putea face acest lucru.
In viata am pierdut mult datorita faptului ca am spus ce am gandit in fata, fara ocolisuri si nu am tinut cont ca vorbesc cu persoane sus puse, fata de care trebuia sa fiu atenta cum ma exprim. Nu-mi plac barfele si nu-mi plac mincinosii. De foarte multe ori, doare si adevarul, ca neadevarul nici nu are rost sa mai comentez, ca doare. Cu trecerea timpului, ajungand sa-l cunosc mai mult pe Dumnezeu, am lasat orgoliul, mandria, dreptatea mai la o parte. Dreptatea nu ni-o putem face singuri, dreptatea este in mana lui Dumnezeu.
Am invatat multe de cand am intrat in acesta familie virtuala. Citind multe carti cumparate din manastiri, am ajuns sa gasesc raspunsuri la multe din intrebarile pe care mi le puneam. Mesajele mele, daca ati observat, nu sant replici, doar marturisiri prin ceea ce viata mi-a dat prilej sa trec.
Nu am timpul necesar sa citesc toate topuri deschise pe Forum, insa cand am timp, citesc cu drag si mi-am format o parere la modul general despre fiecare in parte. Simt dupa exprimarea fiecaruia, sufletul si personalitatea celui ce scrie.
Sant o fire deschisa, prietenoasa, sensibila, cu multa intelegere si rabdare, atat pe forum cat si in viata de zi cu zi.
M-as bucura sa stiu ca si voi ma simtiti la fel ! Doamne ajuta!
Mare dreptate ai în cele ce spui.Să știi că sufletul fiecăruia se simte din cele ce scrie și precum spui și tu asa am simțit și eu pe fiecare cum este din cele ce scrie.Să ai post cu folos și cu ispite pe care să le poți depăși.
Reply With Quote
Vechi 27.02.2009, 12:16:16
carmina carmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirelat Vezi mesajul
as vrea un raspuns sincer de la participantii activi ai acestui forum, la intrebarea :

"puteti pune semnul de egalitate intre dvs, asa cum va manifestati si va exprimati pe acest forum si, respectiv, dvs. asa cum va manifestati in viata de zi cu zi, in relatiile cu semenii?"
nu m-as fi gandit niciodata la o asemenea intrebare;convingerea mea este ca fiecare scrie / posteaza ceea ce gandeste si simte;in definitiv,ascunzandu-ne sub o falsa identitate,nu facem altceva decat sa ne mintim pe noi insine.

in ceea ce ma priveste,scriu / postez ceea ce cred si simt in momentul respectiv;nu pot pune semn de egalitate intre mine si cea care sunt aici,prin postarile mele,pt.simplul motiv ca suntem una si aceeasi persoana.
"De te vei amărî după ce ai căzut în ispită, și-ți mai faci și făgăduințe hotărând că ,,de-acum înainte n-o să se mai întâmple niciodată”, este semn limpede că te afli pe un drum greșit: ți s-a rănit încrederea în tine.

Acela ce nu se bizuie pe sine însuși e uimit cum de n-a căzut mai rău și dă slavă lui Dumnezeu că i-a trimis ajutorul la vreme, fără de care ar fi zăcut mai departe acolo în adânc."

Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Copiii nebotezati, pe picior de egalitate cu sinucigasii ? anamaria.petre Generalitati 153 12.02.2013 01:18:40
Semnul crucii Hartford Intamplari adevarate 10 29.05.2010 19:03:21
semnul Crucii Ioana-Andreea Biserica Romano-Catolica 2 10.03.2010 21:54:01
semnul crucii ms.harsova Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni 0 01.02.2008 00:00:29
Semnul Sf. Cruci Mario_25i Generalitati 3 02.11.2007 18:28:45