![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apoi asta nu-i dovada amice. Ca daca un nebun ar fi venit la Tv si ar fi spus ca IPS Daniel va candida, atunci ar fi fost nebun? Si ma gandesc ca poate nu stii ce este o dovada...poate ne spui din ce loja face parte, ce grad are, poate ai poze.... Si, bineinteles, cum ai facut rost de dovezile astea (ma gandesc ca, in cazul tau, ar putea fi doar inventii). Si tot n-ai spus...care ar fi fost mai bun de patriarh? Si care sunt ierarhii "curati"? Nu de alta, dar ai pus tunurile pe IPS Daniel si nu ne oferi si alta alternativa pentru cazul ca nu-i potrivit.... |
|
|||
|
|||
![]()
Incepusem sa scriu un mesaj care ar fi socat multa lume pe aici, insa am realizat ca pe unii ii poate sminti, asa ca am renuntat. Insa va spun un lucru: nu mai excludeti atat de vehement masoneria din treburile bisericii...mai ales daca nu stiti! Nu e buna judecata, insa nici sa te pui gaj pentru cineva...nu e bine.
Cine stie unele lucruri tace. Din pacate, este foarte posibil ca masoneria sa fi facut mult mai mult decat sa se implice in alegeri. Sa ma ierte Dumnezeu, ma opresc aici. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai mult, daca il numiti pe IPS Daniel "mason" (te rog, nu o lua in nume personal), nu este normal sa fie aduse si dovezi concrete? Apoi, daca stii mai multe, ce te impiedica sa le spui? Asta cu "stiu dar daca spun va smintesc" mi se pare, "nu spun cum, ca se smintesc pe multi". Si accept ca "dincolo de nasul meu", ca si dincolo de al tau exista multe necunoscute, nebanuite.... Dar daca vorbim de cele de sub nasul nostru, hai sa o facem in cunostinta de cauza, concret... Ma bucur ca ai constat ca am cam multa ironie. O prefer incrancenarii si cuvintelor dure. Au fost unii care s-au simtit luati peste picior de mine si si-au dat arama pe fata... Nu ca asta a fost intentia, dar totusi... Inca ceva: nu vreau sa te supar, sau sa ma cert, sau sa ma contrazic de dragul de acontrazice, dar daca tot spunem cate ceva, mai ales o acuza, nu ti se pare potrivit si un argument, o dovada, ceva concret? Era sa uit...eu nu duc nici un razboi, nici macar o lupta....discut numai. |
|
|||
|
|||
![]()
iertati-ma ca ma bag, probabil, ca nuca-n perete...
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
iertati-ma ca ma bag, probabil, ca nuca-n perete...
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Inca ceva, postarea ta e chiar ca nuca in perete. Nu de alta, dar nu puneam in discutie calitatea ta de om, ci ceream doar sa argumentezi cele postate. Iar credinta este o chestiune intima, personala...nu cred ca e un "ceva" cu care sa faci parada pe net! |
|
|||
|
|||
![]()
btw,
stie tot poporul ca masoneria e o organizatie cat se poate de misterioasa... o dovada concreta ca X face parte din masonerie nu este decat, probabil, un act semnat de persoana in cauza... cum putem face rost, noi, de asa ceva? faptul ca ceva nu se poate demonstra concret nu inseamna ca nu exista... poti spune, in cel mai rau caz, "poate ca da, poate ca nu". de aceea ti-am pus intrebarea aia... ca sa intelegi. este ciudat faptul ca nici macar capii Bisericii nu neaga implicarea masoneriei... "MASONERIA VA INCLINA BALANTA IN PRIVINTA NOULUI PATRIARH" http://www.despremasonerie.go.ro/msnoupatriarh.html ciudate mai sunt si nenumaratele "coincidente" |
|
|||
|
|||
![]()
Pai eu nici nu am spus ca Patriarhul Daniel este mason, inca o data te intorci la Daniel, asta este subiectivismul pe care il suspectam.
Am spus ca masoneria are legaturi in biserica,dovezi se pare ca mai au si altii, si eu am unele greu de demolat, din pacate, numai ca nu pot spune mai mult, pt ca sunt persoane pe care nu le pot aminti fara acordul lor. Si stiu ca nu as primi acest acord de a aduce intr-o discutie pe un forum public niste persoane care ocupa functii publice. Este corect? Si in plus de asta, eu am fost prea tulburata si am avut multa tristete si indoiala in suflet cand am auzit din surse pe care nu le pot contasta unele lucruri. De ce sa tulbur atata lume? De-aia m-am limitat la ceea ce am spus. As fi preferat cuvinte dure dar sincere din partea unui frate crestin, mai degraba decat ironie si deradere. Te rog sa ma ierti! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Patriarhul Moscovei si Papa | Erethorn | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 41 | 29.10.2010 15:20:47 |
Patriarhul Constantinopolului Bartolomeu | cozia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 58 | 29.10.2010 12:11:39 |
Patriarhul nostru împlinește azi 59 de ani | AthosT | Generalitati | 24 | 24.07.2010 15:14:38 |
Patriarhul Daniel si protestantii | olivian | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 268 | 09.04.2008 11:49:20 |
|