![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca cititi cele 4 Evanghelii, veti vedea ca Domnul Iisus Hristos a spus de cca. 40 de ori expresia "este scris" (facand referire doar la Scriptura). Daca citit epistolele Sfintilor Apostoli veti gasi, iarasi, de vreo 40 de ori expresia "este scris" (facandu-se referire doar la Sfanta Scriptura). Asa ca, putem spune fara sa gresim, ca principiul "Sola Scriptura" este de crestin-apostolic. Poate nu va convine denumirea. Numiti-l cum vreti dar respectati acest principiu instituit de Domnul Iisus Hrisots si Sfintii Apostoli.
|
|
|||
|
|||
![]()
S-a întors domnul Grasu ?
On topic. Dacă Dumnezeu ar fi respectat cu sfințenie principiul Sola Scriptura, păi nici n-ar mai fi fost nevoie de Întrupare. Dacă tot ce trebuie găsim în Scriptură, ce nevoie mai avem să vină un oarecare Isus din Nazaret să ne țină teorii ?! Last edited by MihaiG; 22.05.2012 at 17:04:04. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In spiritul celor transmise: "Caci n-am avut de gand sa stiu intre voi altceva decat pe Hristos si El rastignit." (1 Corinteni 2:2) Daca o cinstim in felul cum au facut-o Sfintii Apostoli, este gresit (sau, este pacat)? Toti crestinii stiu ca maica Domnului este unica si deosebita pentru rolul ei. Slavit sa fie Dumnezeu pentru ca a invrednicito cu aceasta sarcina. |
|
|||
|
|||
![]()
Problema dumneavoatră este că nu știți cum au cinstit-o sfinții apostoli pe Maica Domnului.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pentru că nu este vorba despre un "rol" sau "o sarcină" (Doamne, ce comunist sună - "i s-a trasat o sarcină"), ci este vorba despre o legătură dintre cele mai profunde - aceea dintre mamă și copil. Luați un minut pauză și meditați la aceasta - ce simțiți pentru mama dumneavoastră ? Ei bine, același lucru îl simte Mântuitorul pentru Maica Domnului. |
|
|||
|
|||
![]()
Scriptura nu mantuieste. "Scriptura iti da intelepciunea care duce la mantuire, prin credinta in Iisus Hristos"(2 Timotei 3:15).
|
|
|||
|
|||
![]()
O curiozitate: cărei confesiuni aparțineți ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Avem cele 21 de epistole ale Sfintilor Apostoli si cartea Faptele Apostolilor (28 de capitole). Nu credeti ca este suficient pentru a ne da seama de crestinismul Sfintilor Apostoli si de modul cum s-au raportat la Maica Domnului?
|
|
|||
|
|||
![]()
Dupa credinta: crestin. Dupa confesiune: adventist de ziua a saptea (fapt pe care l-ati intuit, punand in dreptul meu cuvinte pe care nu le-am scris).
O curiozitate: are importanta din confesiune fac parte? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumneavoastră aveți ce ați citat mai sus, noi mai avem și Sfânta Tradiție. Avantaj noi. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adormirea Maicii Domnului - despre post si sarbatoarea in sine- | Laura19 | Diverse Sarbatori | 4 | 15.08.2017 04:15:24 |
Despre cinstirea Duminicii | strajeru | Secte si culte | 131 | 07.06.2014 14:19:18 |
Despre cinstirea Sfintilor | strajeru | Secte si culte | 74 | 07.12.2012 14:39:56 |
Despre sabia de a trecut prin sufletul Maicii Domnului | mihailt | Generalitati | 11 | 16.04.2012 00:10:35 |
Despre cinstirea icoanelor | strajeru | Secte si culte | 2 | 14.08.2008 18:06:19 |
|