![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Și minte ne-a dat, și înțelepciune , dar oare cât folosim în bine cele date ?
|
|||
|
|||
|
Citat:
Minte---> Mintenas :)) Inteligenta --->? |
|
|
|||
|
|||
|
Chiar imi plac barbatii cu barba, bine nu exagerata.
Si apropo stiti ce se spun despre cei care nu am deloc, in sensul ca nu le creste niciodata...
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Eram foarte concentrata la subiect. :D
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|||
|
|||
|
Sunt pentru simplitate si anti-machiaj dar nici chiar asa.
|
|
|
||||
|
||||
|
Bine dar tot Dumnezeu a dat si unghiile, nu? Ar trebui sa le lasam kilometrice?Sa fim seriosi. Temeiul purtarii barbii la preotime are alta motivatie cred. Am putea insa sa reflectam, de ce barbatii sunt lasati sa aiba barba cand capul lor cheleste infernal cel mai ades? Sa nu fie cu suparare, o mica semiglumita a fost!
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Revenind la gluma: Dintre cei doi stalpi ai Bisericii Romei, Sf Ap Paul era chel. Sf Ap. Petru avea par (scurt), dar si barba ceva mai mica decat Sf Paul. Acest lucru ar putea confirma studiile de mai sus, ori le-ar putea contrazice, depinde cum privim problema. In sfarsit, nu mi se pare nimerita sintagma "cheleste infernal". Stapanitorii Infernului sunt foarte, foarte parosi.
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Preotii nu trebuie sa-si tunda barba | costel | Preotul | 61 | 20.10.2015 10:20:28 |
|
|