![]() |
![]() |
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
||||
|
||||
|
Noi suntem inrobiti celor trecatoare si asta face sa ne indepartam de cele vesnice. Sa ne-mbracam sufletul cu haina cea mai scumpa a Lui Hristos . De multe ori ne pare rau ca nu avem bani sa cumparam nu stiu ce carte si cand ajungem s-o cumparam, bucurie mai mare nu cred ca este. Daca le-am avea pe toate, viata ar fi groaznica. Asa fiecare lucru obtinut cu truda , e mare bucurie. Gram cu gram se face kilogram !
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Spune vulpea cand nu poate ajunge la struguri...
|
|
|
|||
|
|||
|
Sfantu Ioan Gura de Aur zice ca putini din cei bogati isi afla numele inscris in Cartea Vietii.
Iubirea de argint e f.daunatoare pt.suflet,impietreste inima. Un sfant parinte zicea ca cei saraci sa se poarte ca si cum ar fi bogati iar cei bogati ca si cum nu ar avea nimic. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ortodoscii nostri practicanti:D de peste hotare, cu bani si conditii:D cauta bucuria adevarata in saracia lui Teofil, Proclu, Arsenie, Cleopa, Iustin. Calitatea produselor din occident inca nu au invatat sa imite gustul sarac al ortodoxiei. :D:D:D ;) |
|
|
|||
|
|||
|
hauuuuuuuu hauuuuuuuu si uite asa urlam a saracie;););):D:D:D dar cu bucurie :rolleyes::D:D:D
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Alynna, cu referire la mottoul tau: eu zic ca cine se baga intre lupi este mancat! - stii la ce ma refer, nu?
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| In ce calitate postam pe acest forum? (Sondaj) | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 30 | 31.05.2010 17:38:09 |
| Dependenta de calculator | irinarb | Generalitati | 40 | 08.06.2009 15:46:37 |
| Dependenta | MARIUS_DANIEL | Generalitati | 10 | 09.11.2007 00:08:49 |
| Dependenta si lipsa de concentrare | dorina_ro | Generalitati | 8 | 15.02.2007 04:50:10 |
|
|